Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER Echipa Loredana în bootcamp-ul X Factor 2020S-a dat startul eliminărilor de la X Factor 2020; citește rezumatul primului episod de bootcamp

Wuhan, orașul în care a apărut coronavirusul, a găzduit un festival la care au participat mii de oameni

Parcul acvatic din Wuhan a găzduit weekendul trecut un festival de muzică electronică în cadrul căruia au participat mulți oameni. Petrecăreții au asistat la show-urile unor artiști ca Akini Jing, GAI și Tizzy T, însă au fost aspru criticați pe rețele de socializare. Mai multe detalii în articol.

NEVERSEA 2019 - Ziua a patra

Potrivit unui raport al presei locale, parcul acvatic funcționa la 50% din capacitate, dar imaginile de la eveniment arată participanții stand umăr la umăr, fără să poate măști de protecție. Parcul acvatic Maya Beach s-a dovedit neîncăpător pentru petrecăreţii în costume de baie care au dansat pe fundalul muzicii electronice fără să păstreze distanța regulamentară.

Festivalul a venit după ce izolarea de 76 de zile de la Wuhan a fost ridicată în aprilie, ceea ce a dus la redeschiderea lentă a afacerilor și atracțiilor. În efortul de a stimula economia, guvernul provinciei Hubei (a cărei capitală este Wuhan) a oferit acces redus în 400 de puncte turistice. Parcul acvatic din Wuhan este unul dintre locurile care a încurajat vizitatorii, mai ales că femeile beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletului.

Odată ce imaginile de la petrecere au făcut înconjurul rețelelor de socializare, opiniile internauților au fost împărțite. Pe de o parte, multe comentarii înțelegeau inițiativa, considerând că izolarea serioasă și interdicțiile mult mai severe decât în alte țări au dat roade. Pe de altă parte, oamenii erau contrariați de adunarea atât de mare și, de asemenea, îngrijorați de apariția unui nou val de îmbolnăviri.

VIDEO: Petrecerea cu muzică electronică din Wuhan:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Charles Dance (Tywin Lannister) a fost dezamăgit de finalul Game of Thrones

Deși controversatul serial s-a încheiat acum mai bine de un an, dezamăgirea ultimului sezon continuă și acum. Și nu doar...

Închide