Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Wuhan, orașul în care a apărut coronavirusul, a găzduit un festival la care au participat mii de oameni

Parcul acvatic din Wuhan a găzduit weekendul trecut un festival de muzică electronică în cadrul căruia au participat mulți oameni. Petrecăreții au asistat la show-urile unor artiști ca Akini Jing, GAI și Tizzy T, însă au fost aspru criticați pe rețele de socializare. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

NEVERSEA 2019 - Ziua a patra

Potrivit unui raport al presei locale, parcul acvatic funcționa la 50% din capacitate, dar imaginile de la eveniment arată participanții stand umăr la umăr, fără să poate măști de protecție. Parcul acvatic Maya Beach s-a dovedit neîncăpător pentru petrecăreţii în costume de baie care au dansat pe fundalul muzicii electronice fără să păstreze distanța regulamentară.

Festivalul a venit după ce izolarea de 76 de zile de la Wuhan a fost ridicată în aprilie, ceea ce a dus la redeschiderea lentă a afacerilor și atracțiilor. În efortul de a stimula economia, guvernul provinciei Hubei (a cărei capitală este Wuhan) a oferit acces redus în 400 de puncte turistice. Parcul acvatic din Wuhan este unul dintre locurile care a încurajat vizitatorii, mai ales că femeile beneficiază de o reducere de 50% din preţul biletului.

Odată ce imaginile de la petrecere au făcut înconjurul rețelelor de socializare, opiniile internauților au fost împărțite. Pe de o parte, multe comentarii înțelegeau inițiativa, considerând că izolarea serioasă și interdicțiile mult mai severe decât în alte țări au dat roade. Pe de altă parte, oamenii erau contrariați de adunarea atât de mare și, de asemenea, îngrijorați de apariția unui nou val de îmbolnăviri.

VIDEO: Petrecerea cu muzică electronică din Wuhan:

Comentează

Trending