Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

White Walls anunță concertul de lansare al noului album "Grandeur''

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls va lansa cel de-al treilea album din carieră, "Grandeur", în cadrul unui concert în Quantic Club din București. Evenimentul va avea loc pe 24 octombrie.
White Walls

White Walls (foto: PR)

Concertul de lansare al albumului "Grandeur'' va respecta toate restricțiile impuse de autorități. Se va pune, astfel, în vânzare un număr limitat de bilete.

"Pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni"

"Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur" . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea", a declarat basistul trupei, Șerban.

Prețuri bilete la concertul White Walls din Quantic:

  • Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 24.10.2020)

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv, precum Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

De pe albumul "Grandeur'', White Walls a promovat piesa "Starfish Crown", melodie lansată împreună cu un videoclip impresionant, în care invitatul special al formației este actorul din "Umbre", Șerban Pavlu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre White Walls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cunoscutul serial "Dosarele X" va primi o versiune animată

Agenții Fox Mulder și Dana Scully sunt doi dintre cei mai buni detectivi din toate timpurile, dar există anumite cazuri...

Închide