Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Pepe - Marina Voica la "Te cunosc de undeva!"Pepe a câștigat o nouă ediție "Te cunosc de undeva!", transformat în Marina Voica - VIDEO Antoine Dupre la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": Antoine Dupre a oferit o experiență imersivă cu ajutorul luminilor laser Ștefan Știucă & The Mob la "Românii au talent" 2021Ștefan Știucă și trupa The Mob i-au electrizat pe jurații de la "Românii au talent" cu o interpretare muzicală Horia Brenciu, la "Rețeaua de idoli": "Îmi e frică de penibil" Cum plănuiește Vama să deschidă Vama. Tudor Chirilă: "Ce facem și-am făcut tot anul ăsta din studiourile noastre, putem să facem și de pe plajă" Chris Martin în concertul ”Coldplay: Everyday Life Live in Jordan”Coldplay pregătește lansarea unui album ce s-ar putea intitula "Music Of The Spheres"

White Walls anunță concertul de lansare al noului album "Grandeur''

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls va lansa cel de-al treilea album din carieră, "Grandeur", în cadrul unui concert în Quantic Club din București. Evenimentul va avea loc pe 24 octombrie.
White Walls

White Walls │ FOTO: PR

Concertul de lansare al albumului "Grandeur'' va respecta toate restricțiile impuse de autorități. Se va pune, astfel, în vânzare un număr limitat de bilete.

"Pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni"

"Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur" . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea", a declarat basistul trupei, Șerban.

Prețuri bilete la concertul White Walls din Quantic:

  • Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 24.10.2020)

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv, precum Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

De pe albumul "Grandeur'', White Walls a promovat piesa "Starfish Crown", melodie lansată împreună cu un videoclip impresionant, în care invitatul special al formației este actorul din "Umbre", Șerban Pavlu.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre White Walls
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cunoscutul serial "Dosarele X" va primi o versiune animată

Agenții Fox Mulder și Dana Scully sunt doi dintre cei mai buni detectivi din toate timpurile, dar există anumite cazuri...

Închide