Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

White Walls anunță concertul de lansare al noului album "Grandeur''

Trupa constănțeană de metal progresiv White Walls va lansa cel de-al treilea album din carieră, "Grandeur", în cadrul unui concert în Quantic Club din București. Evenimentul va avea loc pe 24 octombrie.

Publicat

pe

White Walls
White Walls │ FOTO: PR

Concertul de lansare al albumului "Grandeur'' va respecta toate restricțiile impuse de autorități. Se va pune, astfel, în vânzare un număr limitat de bilete.

"Pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni"

"Suntem mai mult decât încântați să putem împărți cu voi data în care veți putea asculta noul nostru album, "Grandeur" . Pe lângă asta, avem încă de acum piele de găină când ne gândim că pe 24 octombrie vom avea primul nostru concert live, cu public, din ultimele 18 luni (!). Am pus enorm de mult "din noi" în acest album și sperăm că experiența "Grandeur" live va fi și pentru voi cum o să fie pentru noi, și că ne vom regăsi în Quantic în număr cât de mare ne va permite legea", a declarat basistul trupei, Șerban.

Prețuri bilete la concertul White Walls din Quantic:

  • Early Bird: 60 lei (preț redus pentru primele 50 de bilete)
  • Presale: 70 lei (preț redus până la data de 23.10.2020)
  • Normal: 80 lei (în ziua evenimentului – 24.10.2020)

Fondată în 2009, White Walls și-a pus amprenta pe scena de metal românească cu un stil unic, care împletește adesea elemente de întuneric cu lumină, riff-uri complexe, acorduri melancolice și un amestec echilibrat între neliniște și reținere. Muzica trupei a fost comparată cu trupe populare din scena de metal progresiv, precum Leprous, The Ocean, Opeth, Tool și Karnivool.

De pe albumul "Grandeur'', White Walls a promovat piesa "Starfish Crown", melodie lansată împreună cu un videoclip impresionant, în care invitatul special al formației este actorul din "Umbre", Șerban Pavlu.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte sâmbătă, 24 octombrie 2020

White Walls

Loc
Quantic Club

Trending