Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Travis Scott lansează piesa "The Plan" pentru coloana sonoră a filmului "TENET"

Toată lumea vorbeşte în aceste zile despre "TENET", cel mai nou blockbuster al lui Christopher Nolan şi primul mare film care se poate vedea la cinematografele deschise pe glob. Sunt şanse mari să se difuzeze şi în România atunci când se deschid cinematografele la început de septembrie. Rapperul Travis Scott a compus o piesă inspirată de această peliculă, "The Plan" şi o puteţi asculta în articol.

Publicat

pe

Coperta single Travis Scott The Plan coloana sonora TENET
Coperta single Travis Scott The Plan coloana sonora TENET │ FOTO: Travis Scott

Travis Scott se poate asocia lejer cu fenomenul "TENET", fiind artizanul unor lumi fantastice la rândul său, redate în jocul Fortnite şi la festivalurile dedicate operei artistului. Noul single a fost inaugurat în ultimul trailer al filmului lui Nolan. Piesa are autotune din plin, sintetizatoare grele şi multi stratificate şi un aer psihedelic. Filmul "TENET" a avut premiera în cinematografele britanice pe 26 august, cu accentul pe cele IMAX. Văzut de mulţi ca succesor spiritual pentru "Inception", acest film îi are în distribuţie pe Robert Pattinson, noul Batman, dar şi pe John David Washington, fiul lui Denzel Washington.

Pe acesta îl cunoaştem în rolul unui fotbalist NFL cu multe reveniri în serialul HBO al lui The Rock "Ballers". Pelicula cea nouă a lui Christopher Nolan a primit recenzii majoritar pozitive, sărind de 85% pe Rotten Tomatoes şi fiind descris ca un film greu şi o combinaţie de "Memento", "Dark Knight" şi puţin "Dunkirk". Sunt şi voci care spun că sunetul e mixat prost şi că fundalul sonor acoperă dialogurile, cel puţin aşa s-a întâmplat în unele săli IMAX din UK. A apărut pe Reddit şi un filmuleţ cu Tom Cruise care merge să vadă filmul chiar în Londra, alături de regizorul filmelor "Mission Impossible", purtând mască, dar tot fiind recunoscut de public.

"TENET" este greu de explicat, dar are de-a face cu călătoria în timp, cu timpul care curge invers şi o echipă de curajoşi care vor să oprească un război şi o apocalipsă temporală. Totul se întâmplă sub pretextul spionajului şi al unei agenţii de intelligence care provoacă un conflict. Între timp Travis Scott continuă să îşi lanseze propria colecţie de pantofi sport şi mai nou ar pregăti o colaborare cu McDonald's în aceeaşi zonă. Rapperul a concertat în aprilie 2020 în faţa a 12 milioane de gameri în jocul Fortnite, iar vara trecută a cântat alături de Ed Sheeran pe piesa "Antisocial".

Şi-a asociat numele şi cu SZA şi the Weeknd pentru o piesă dedicată ultimului sezon din "Game of Thrones".

PUBLICITATE
Comentează

Trending