Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Travis Scott lansează piesa "The Plan" pentru coloana sonoră a filmului "TENET"

Toată lumea vorbeşte în aceste zile despre "TENET", cel mai nou blockbuster al lui Christopher Nolan şi primul mare film care se poate vedea la cinematografele deschise pe glob. Sunt şanse mari să se difuzeze şi în România atunci când se deschid cinematografele la început de septembrie. Rapperul Travis Scott a compus o piesă inspirată de această peliculă, "The Plan" şi o puteţi asculta în articol.
Coperta single Travis Scott The Plan coloana sonora TENET

Coperta single Travis Scott The Plan coloana sonora TENET │ FOTO: Travis Scott

Travis Scott se poate asocia lejer cu fenomenul "TENET", fiind artizanul unor lumi fantastice la rândul său, redate în jocul Fortnite şi la festivalurile dedicate operei artistului. Noul single a fost inaugurat în ultimul trailer al filmului lui Nolan. Piesa are autotune din plin, sintetizatoare grele şi multi stratificate şi un aer psihedelic. Filmul "TENET" a avut premiera în cinematografele britanice pe 26 august, cu accentul pe cele IMAX. Văzut de mulţi ca succesor spiritual pentru "Inception", acest film îi are în distribuţie pe Robert Pattinson, noul Batman, dar şi pe John David Washington, fiul lui Denzel Washington.

Pe acesta îl cunoaştem în rolul unui fotbalist NFL cu multe reveniri în serialul HBO al lui The Rock "Ballers". Pelicula cea nouă a lui Christopher Nolan a primit recenzii majoritar pozitive, sărind de 85% pe Rotten Tomatoes şi fiind descris ca un film greu şi o combinaţie de "Memento", "Dark Knight" şi puţin "Dunkirk". Sunt şi voci care spun că sunetul e mixat prost şi că fundalul sonor acoperă dialogurile, cel puţin aşa s-a întâmplat în unele săli IMAX din UK. A apărut pe Reddit şi un filmuleţ cu Tom Cruise care merge să vadă filmul chiar în Londra, alături de regizorul filmelor "Mission Impossible", purtând mască, dar tot fiind recunoscut de public.

"TENET" este greu de explicat, dar are de-a face cu călătoria în timp, cu timpul care curge invers şi o echipă de curajoşi care vor să oprească un război şi o apocalipsă temporală. Totul se întâmplă sub pretextul spionajului şi al unei agenţii de intelligence care provoacă un conflict. Între timp Travis Scott continuă să îşi lanseze propria colecţie de pantofi sport şi mai nou ar pregăti o colaborare cu McDonald's în aceeaşi zonă. Rapperul a concertat în aprilie 2020 în faţa a 12 milioane de gameri în jocul Fortnite, iar vara trecută a cântat alături de Ed Sheeran pe piesa "Antisocial".

Şi-a asociat numele şi cu SZA şi the Weeknd pentru o piesă dedicată ultimului sezon din "Game of Thrones".

Citește mai multe despre Travis Scott
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
X Factor România 2020 se va difuza din septembrie, de la aceeași dată ca și Masked Singer

În 2020, X Factor România va intra în directă competiție cu noul show de la PRO TV, Masked Singer. Antena...

Închide