Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Stevie Nicks ne roagă să purtăm măști: "Vă rog, nu abandonați lumea asta"

Stevie Nicks ne amintește cât de mult putem schimba lumea fiecare dintre noi, prin gesturi mici. Pentru ca persoanele dragi nouă să nu se îmbolnăvească, vocalista Fleetwood Mac ne recomandă să purtăm mască, îndeamnându-ne totodată să devenim "luptători spirituali" în confruntarea cu COVID-19.

Publicat

pe

Stevie Nicks
Stevie Nicks │ FOTO: Kristin Burns

Stevie Nicks a reușit să găsească pacea interioară chiar și în pandemie, dezvăluind publicului acest "secret" într-o postare lungă pe canalele sale de social media. Potrivit reputatei vocaliste, există "un loc magic"  pe care oricine îl poate descoperi dacă depune efortul minim în combaterea pandemiei de coronavirus. Ea a reușit să ajungă în această stare de seninătate în diminețile timpurii, ascultând muzica celor de la The Rolling Stones, Crosby, Stills & Nash.

"Dacă toată lumea ar putea să poarte o mască și să stea în interior cât de mult posibil - ați putea găsi și voi acest loc magic pe care l-am găsit dimineața devreme, când toată lumea doarme", detaliază Stevie Nicks în postarea sa.

Vocalista Fleetwood Mac ne sfătuiește să facem tot ce putem ca să împiedicăm răspândirea virusului înainte ca cineva drag nouă să se îmbolnăvească.

"Atunci va fi prea târziu (din momentul în care cineva drag se îmbolnăvește). Viața ta se va schimba pentru totdeauna. Pentru ca noi toți să ne putem întoarce la viețile noastre de dinainte, trebuie să devenim cu toții luptători spirituali - trebuie ca lupta împotriva acestui virus să devină misiunea noastră; altfel, nu mai rămâne nimic de făcut."

Steve Nicks: "Nu renunțați la umanitate și nu-i permiteți acestui virus să câștige războiul. Totul ține de noi"

Stevie Nicks mărturisește că îi este foarte dor să revină pe scenă, dar că acest lucru va fi posibil doar dacă fiecare dintre noi va adopta un comportament responsabil în lupta cu COVID-19.

"Vreau să plec din nou în turnee. Vreau să cânt din nou pentru voi. Vreau să-mi pun acele cizme negre cu platformă și să dansez din nou pentru voi. Vreau să uitați de toate și să cântați cu mine.

Vă rog, nu abandonați această lume. Nu renunțați la umanitate și nu-i permiteți acestui virus să câștige războiul. Totul ține de noi, pentru că nimeni nu ne ajută. Nu vine nimeni să ne salveze. Nimeni", a concluzionat Stevie.

Puteți citi mesajul integral al lui Stevie Nicks mai jos. Acesta a fost extras din jurnalul intim al vocalistei.

Comentează

Trending