Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Statuia lui Chris Cornell a fost vandalizată, familia regretatului muzician a reacționat printr-un mesaj

Statuia de bronz a lui Chris Cornell, expusă în Seattle în semn de recunoaștere a întregii activități a regretatului vocalist Soundgarden, a fost de curând vandalizată. Membrii familiei au transmis un mesaj, adresat în special fanilor muzicianului.

Publicat

pe

Chris Cornell, solistul Soundgarden
Chris Cornell, solistul Soundgarden │ FOTO: Ross Halfin Photography

Săptămâna trecută, statuia lui Chris Cornell de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vanadalizată. Expusă în exteriorul muzeului, aceasta a fost stropită cu vopsea albă, autorul actului de distrugere nefiind încă identificat.

Potrivit KIRO 7 News, incidentul s-a petrecut joi, 20 august, statuia de bronz fiind parțial împroșcată cu vopsea, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Statuia vandalizată a lui Chris Cornell

Reacția familiei lui Chris Cornell nu a întârziat să apară. Deși afectată de acest gest, Vicky, văduva regretatului muzician, le-a mulțumit din inimă fanilor pentru promptitudinea cu care au intervenit și au încercat să curățe statuia.

Vicky Cornell: "Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge"

"Eu și copiii mei avem inimile frânte de când am aflat că statuia lui Chris de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vandalizată. Statuia nu este doar o operă de artă, ci și un omagiu adus lui Chris și o recunoaștere a incomparabilei sale moșteniri muzicale și a valorilor în care a crezut. Este reprezentativă pentru ceea ce a însemnat Chris, care este iubit nu numai în Seattle, ci și în întreaga lume.

Puși în fața acestui act de ură și distrugere, le suntem recunoscători încă o dată fanilor, care și-au arătat susținerea și iubirea imensă pe care i-o poartă lui Chris. Am simțit o profundă ușurare când am aflat că fanii au încercat să curețe statuia, pentru a îndepărta urmele sfâșietorului act de vandalism.

Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge. Chris este fiul orașului Seattle", a scris Vicky Cornell pe Facebook.

Chris Cornell rămâne în inimile celor care l-au iubit, aprecierea pentru regretatul muzician nefiind știrbită de acest pasager act de vandalism. Un omagiu emoționant i-a fost adus recent chiar de către fiica sa de 15 ani, Toni Cornell. Aceasta a interpretat un cover răvășitor după piesa "Black" a trupei Pearl Jam, dedicând emoționantul moment tatălui ei.

Comentează

Trending