Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

Statuia lui Chris Cornell a fost vandalizată, familia regretatului muzician a reacționat printr-un mesaj

Statuia de bronz a lui Chris Cornell, expusă în Seattle în semn de recunoaștere a întregii activități a regretatului vocalist Soundgarden, a fost de curând vandalizată. Membrii familiei au transmis un mesaj, adresat în special fanilor muzicianului.
Chris Cornell, solistul Soundgarden

Chris Cornell, solistul Soundgarden │ FOTO: Ross Halfin Photography

Săptămâna trecută, statuia lui Chris Cornell de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vanadalizată. Expusă în exteriorul muzeului, aceasta a fost stropită cu vopsea albă, autorul actului de distrugere nefiind încă identificat.

Potrivit KIRO 7 News, incidentul s-a petrecut joi, 20 august, statuia de bronz fiind parțial împroșcată cu vopsea, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Statuia vandalizată a lui Chris Cornell

Reacția familiei lui Chris Cornell nu a întârziat să apară. Deși afectată de acest gest, Vicky, văduva regretatului muzician, le-a mulțumit din inimă fanilor pentru promptitudinea cu care au intervenit și au încercat să curățe statuia.

Vicky Cornell: "Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge"

"Eu și copiii mei avem inimile frânte de când am aflat că statuia lui Chris de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vandalizată. Statuia nu este doar o operă de artă, ci și un omagiu adus lui Chris și o recunoaștere a incomparabilei sale moșteniri muzicale și a valorilor în care a crezut. Este reprezentativă pentru ceea ce a însemnat Chris, care este iubit nu numai în Seattle, ci și în întreaga lume.

Puși în fața acestui act de ură și distrugere, le suntem recunoscători încă o dată fanilor, care și-au arătat susținerea și iubirea imensă pe care i-o poartă lui Chris. Am simțit o profundă ușurare când am aflat că fanii au încercat să curețe statuia, pentru a îndepărta urmele sfâșietorului act de vandalism.

Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge. Chris este fiul orașului Seattle", a scris Vicky Cornell pe Facebook.

Chris Cornell rămâne în inimile celor care l-au iubit, aprecierea pentru regretatul muzician nefiind știrbită de acest pasager act de vandalism. Un omagiu emoționant i-a fost adus recent chiar de către fiica sa de 15 ani, Toni Cornell. Aceasta a interpretat un cover răvășitor după piesa "Black" a trupei Pearl Jam, dedicând emoționantul moment tatălui ei.

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"The Batman" primeşte primul trailer; Robert Pattinson devine eroul din Gotham

A fost un weekend de foc pentru fanii DC, care au asistat la mega evenimentul DC Fandome. Acesta a inclus...

Închide