Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Statuia lui Chris Cornell a fost vandalizată, familia regretatului muzician a reacționat printr-un mesaj

Statuia de bronz a lui Chris Cornell, expusă în Seattle în semn de recunoaștere a întregii activități a regretatului vocalist Soundgarden, a fost de curând vandalizată. Membrii familiei au transmis un mesaj, adresat în special fanilor muzicianului.
Chris Cornell, solistul Soundgarden

Chris Cornell, solistul Soundgarden │ FOTO: Ross Halfin Photography

Săptămâna trecută, statuia lui Chris Cornell de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vanadalizată. Expusă în exteriorul muzeului, aceasta a fost stropită cu vopsea albă, autorul actului de distrugere nefiind încă identificat.

Potrivit KIRO 7 News, incidentul s-a petrecut joi, 20 august, statuia de bronz fiind parțial împroșcată cu vopsea, așa cum se poate observa în imaginea de mai jos.

Statuia vandalizată a lui Chris Cornell

Reacția familiei lui Chris Cornell nu a întârziat să apară. Deși afectată de acest gest, Vicky, văduva regretatului muzician, le-a mulțumit din inimă fanilor pentru promptitudinea cu care au intervenit și au încercat să curățe statuia.

Vicky Cornell: "Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge"

"Eu și copiii mei avem inimile frânte de când am aflat că statuia lui Chris de la Muzeul Culturii Pop din Seattle a fost vandalizată. Statuia nu este doar o operă de artă, ci și un omagiu adus lui Chris și o recunoaștere a incomparabilei sale moșteniri muzicale și a valorilor în care a crezut. Este reprezentativă pentru ceea ce a însemnat Chris, care este iubit nu numai în Seattle, ci și în întreaga lume.

Puși în fața acestui act de ură și distrugere, le suntem recunoscători încă o dată fanilor, care și-au arătat susținerea și iubirea imensă pe care i-o poartă lui Chris. Am simțit o profundă ușurare când am aflat că fanii au încercat să curețe statuia, pentru a îndepărta urmele sfâșietorului act de vandalism.

Statuia va fi restaurată. Ura nu va învinge. Chris este fiul orașului Seattle", a scris Vicky Cornell pe Facebook.

Chris Cornell rămâne în inimile celor care l-au iubit, aprecierea pentru regretatul muzician nefiind știrbită de acest pasager act de vandalism. Un omagiu emoționant i-a fost adus recent chiar de către fiica sa de 15 ani, Toni Cornell. Aceasta a interpretat un cover răvășitor după piesa "Black" a trupei Pearl Jam, dedicând emoționantul moment tatălui ei.

Citește mai multe despre Chris CornellSoundgarden
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"The Batman" primeşte primul trailer; Robert Pattinson devine eroul din Gotham

A fost un weekend de foc pentru fanii DC, care au asistat la mega evenimentul DC Fandome. Acesta a inclus...

Închide