Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Spotify anunţă cele mai ascultate piese, podcasturi din vara lui 2020

Vara lui 2020 a fost una... diferită faţă de alţi ani, fără festivaluri şi concerte din cauza pandemiei. Am ascultat muzica mai degrabă acasă, cel mult la terasă şi în vacanţe desfăşurate local. Spotify ne prezintă astăzi cum s-au reflectat schimbările în starea de spirit şi preferinţele muzicale ale utilizatorilor prin intermediul unui top al celor mai ascultate piese ale verii lui 2020. Aveţi şi un playlist aferent.
Spotify

Spotify

Pe parcursul verii topul Spotify a fost influenţat de trenduri şi dansuri de pe TikTok, dar şi de sărbători ale diversităţii ca Pride sau fenomenul Black Lives Matter. Au fost şi concerte şi festivaluri virtuale, precum Notting Hill Carnival. Spotify a ţinut să dezvăluie şi topul podcasturilor, pe măsură ce numără zilele până ce Joe Rogan îşi începe activitatea pe serviciul său. Vă reamintesc şi că Spotify a lansat recent podcasturi video. Şi pentru a nu mai prelungi suspansul, cea mai ascultată melodie a verii lui 2020 a fost "ROCKSTAR" a lui DaBaby featuring Roddy Rich.

Piesa a strâns peste 380 de milioane de stream-uri între 1 iunie şi 15 august fiind mereu prezentă în topul global Spotify. Pe locul 2 se află piesa lui The Weeknd, "Blinding Lights", cu puţin sub 340 de milioane de stream-uri în acelaşi interval de timp. Pe 3 găsim trackul "Roses - Imanbek Remix", de la SAInt JHN, care a strâns peste 280 de milioane de stream-uri. Harry Styles a fost chiar definiţia verii, prin "Watermelon Sugar", prinzând top 5, iar Dua Lipa apare de 2 ori în top 20 cu "Don't Start Now" şi "Break My Heart". Ambele sunt single-uri de pe albumul său nou "Future Nostalgia".

Ariana Grande are la rândul său două piese în top, una fiind colaborarea cu Lady Gaga "Rain on Me" şi cealaltă "Stuck With U", cu Justin Bieber.

Iată topul complet al melodiilor verii 2020:

 1. ROCKSTAR by DaBaby featuring Roddy Ricch
 2. Blinding Lights by The Weeknd
 3. Roses – Imanbek Remix by SAINt JHN
 4. Savage Love (Laxed – Siren Beat) by Jason Derulo and Jawsh 685
 5. Watermelon Sugar by Harry Styles
 6. death bed (coffee for your head) by Powfu, beabadoobee
 7. Rain On Me by Lady Gaga featuring Ariana Grande
 8. Toosie Slide by Drake
 9. Breaking Me by Topic, A7S
 10. Dance Monkey by Tones And I
 11. ily (i love you baby) by Surf Mesa featuring Emilee
 12. Don’t Start Now by Dua Lipa
 13. Party Girl by StaySolidRocky
 14. Blueberry Faygo by Lil Mosey
 15. Break My Heart by Dua Lipa
 16. Stuck with U by Ariana Grande featuring Justin Bieber
 17. Someone You Loved by Lewis Capaldi
 18. MAMACITA by Black Eyed Peas, J. Rey Soul, Ozuna
 19. La Jeepeta – Remix by Anuel AA, Brray, Juanka, Myke Towers, Nio Garcia
 20. The Box by Roddy Ricch

Cât despre podcasturi, pe locul întâi se află "The Michelle Obama Podcast", cu milioane de ascultători. Aceştia au auzit-o pe fosta primă doamnă a Statelor Unite discutând despre teme ca identitate, îngrijire personală, feminitate. Foarte ascultate au fost şi "NPR News Now" şi "The Daily" (pe locul 2 şi respectiv 3). În top se află şi "Call Her Daddy", "TED Talks Daily" şi "Harry Potter At Home: Readings".

Iată topul complet al podcasturilor verii lui 2020:

 1. The Michelle Obama Podcast
 2. NPR News Now
 3. The Daily
 4. Call Her Daddy
 5. TED Talks Daily
 6. Harry Potter At Home: Readings
 7. Crime Junkie
 8. Gemischtes Hack
 9. Snacks Minute
 10. Mama Knows Best

Mai jos găsiţi playlistul complet realizat de Spotify cu cele mai ascultate piese ale verii lui 2020:

Citește mai multe despre Ariana GrandeHarry StylesLady GagaThe Weeknd
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Eddie Vedder a evidențiat legătura dintre versuri întunecate, grunge și realitate la podcastul fiicei lui Chris Cornell

Lily Cornell Silver l-a intervievat pe Eddie Vedder în cadrul podcastului ei, Mind Wide Open, în cadrul căruia se discută...

Închide