Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Selena Gomez intră în bucătărie, vezi ce gătește - TRAILER VIDEO

Perioada de carantină a inspirat-o pe Selena Gomez să se apuce de gătit. O gurmandă declarată, dar fără aptitudini în arta culinară, artista învață să prepare tot felul de specialități într-o nouă emisiune, ”Selena + Chef”, ce se va difuza pe HBO Max. Show-ul va fi unul de divertisment, trailer-ul fiind grătior pentru ideea generală a emisiunii.
Selena Gomez în trailerul noului ei cooking show de pe HBO Max

Selena Gomez în trailerul noului ei cooking show de pe HBO Max

Noua platformă HBO Max va găzdui o emisiune despre gătit ce o va avea ca protagnistă pe Selena Gomez. Show-ul "Selena + Chef" va debuta pe 13 august și va avea 10 episoade.

Selena Gomez: "M-am gândit că o astfel de emisiune va aduce puțin optimism"

Ideea realizării acestei emisiuni i-a venit Selenei în perioada de carantină, gătitul ajutând-o să-și recapete buna dispoziție.

"M-am gândit că o astfel de emisiune va aduce puțin optimism, pentru că moralul meu cobora simțitor. Desigur, sunt lucruri mult mai importante care se întâmplă în lume, dar asta a fost o oportunitate pentru mine de a face ceva care i-ar putea ajuta pe oameni să zâmbească", a mărturisit Selena într-o video conferință susținută în ziua lansării trailerului.

Filmată chiar în casa artistei din Los Angeles, unde Selena a stat izolată alături de bunicii ei și doi prieteni apropiați, emisiunea este diferită de majoritatea show-urilor de gătit. Selena nu încearcă să pară un as în bucătărie, ci se prezintă în fața publicului cu toate stângăciile tipice unui diletant.

"Îmi place foarte mult să gătesc, dar nu sunt cel mai bun bucătar", ne anunță artista încă din trailer.

Pe parcursul show-ului, Selena Gomez învață să gătească de la șefi recunoscuți precum Nyesha Arrington, Roy Choi, Tonya Holland, Daniel Holzman, Jon & Vinny, Candice Kumai, Ludo Lefebvre, Antonia Lofaso, Nancy Silverton și Angelo Sosa. Printre mâncărurile preparate se numără prăjiturile cu ciocolată Matcha, sufleu de brânză și mic dejun cu tacos în stil coreean.

Potrivit primelor declarații ale Selenei pe tema acestui show, artista și-ar fi dorit de foarte multă vreme să învețe să gătească, considerând-o o opțiune de carieră.

VIDEO: Selena + Chef | Trailer | HBO Max

Când nu gătește, Selena Gomez se implică activ în viața comunității. Cu ocazia zilei sale de naștere, compania sa de make-up a lansat fondul "Rare Impact", care intenționează să strângă 100 de milioane de dolari pentru a sprijini comunitățile neajutorate.

Citește mai multe despre Selena Gomez
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Explozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Pe 4 august, o explozie puternică ce a avut loc în capitala Libanului a făcut mii de victime și a...

Închide