Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez intră în bucătărie, vezi ce gătește - TRAILER VIDEO

Perioada de carantină a inspirat-o pe Selena Gomez să se apuce de gătit. O gurmandă declarată, dar fără aptitudini în arta culinară, artista învață să prepare tot felul de specialități într-o nouă emisiune, ”Selena + Chef”, ce se va difuza pe HBO Max. Show-ul va fi unul de divertisment, trailer-ul fiind grătior pentru ideea generală a emisiunii.

Publicat

pe

Selena Gomez în trailerul noului ei cooking show de pe HBO Max
Selena Gomez în trailerul noului ei cooking show de pe HBO Max

Noua platformă HBO Max va găzdui o emisiune despre gătit ce o va avea ca protagnistă pe Selena Gomez. Show-ul "Selena + Chef" va debuta pe 13 august și va avea 10 episoade.

Selena Gomez: "M-am gândit că o astfel de emisiune va aduce puțin optimism"

Ideea realizării acestei emisiuni i-a venit Selenei în perioada de carantină, gătitul ajutând-o să-și recapete buna dispoziție.

"M-am gândit că o astfel de emisiune va aduce puțin optimism, pentru că moralul meu cobora simțitor. Desigur, sunt lucruri mult mai importante care se întâmplă în lume, dar asta a fost o oportunitate pentru mine de a face ceva care i-ar putea ajuta pe oameni să zâmbească", a mărturisit Selena într-o video conferință susținută în ziua lansării trailerului.

Filmată chiar în casa artistei din Los Angeles, unde Selena a stat izolată alături de bunicii ei și doi prieteni apropiați, emisiunea este diferită de majoritatea show-urilor de gătit. Selena nu încearcă să pară un as în bucătărie, ci se prezintă în fața publicului cu toate stângăciile tipice unui diletant.

"Îmi place foarte mult să gătesc, dar nu sunt cel mai bun bucătar", ne anunță artista încă din trailer.

Pe parcursul show-ului, Selena Gomez învață să gătească de la șefi recunoscuți precum Nyesha Arrington, Roy Choi, Tonya Holland, Daniel Holzman, Jon & Vinny, Candice Kumai, Ludo Lefebvre, Antonia Lofaso, Nancy Silverton și Angelo Sosa. Printre mâncărurile preparate se numără prăjiturile cu ciocolată Matcha, sufleu de brânză și mic dejun cu tacos în stil coreean.

Potrivit primelor declarații ale Selenei pe tema acestui show, artista și-ar fi dorit de foarte multă vreme să învețe să gătească, considerând-o o opțiune de carieră.

VIDEO: Selena + Chef | Trailer | HBO Max

Când nu gătește, Selena Gomez se implică activ în viața comunității. Cu ocazia zilei sale de naștere, compania sa de make-up a lansat fondul "Rare Impact", care intenționează să strângă 100 de milioane de dolari pentru a sprijini comunitățile neajutorate.

PUBLICITATE
Comentează

Emisiuni radio-tv

Selena Gomez va fi gazda a două emisiuni culinare

Selena Gomez se întoarce în bucătărie, în cadrul a două emisiuni culinare. Programele vor fi disponibile pe canalul Food Network. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Selena Gomez
Selena Gomez │ FOTO: Universal Music

Selena Gomez nu este străină de gastronomie. Perioada de carantină a inspirat-o pe artistă să lanseze un show intitulat "Selena + Chef", disponibil pe HBO Max. Acum, Selena se pregătește să împărtășească cu telespectatorii noi rețete, grație a două emisiuni.

Unul dintre show-uri va fi axat pe mâncăruri pentru sărbători și va debuta la sfârșitul acestui an. Cealaltă emisiune va fi lansată în 2024. În cadrul acesteia, Selena Gomez va vizita unii dintre cei mai buni bucătari din țară în propriile bucătării și vor găti preparate populare.

"Sărbătorile sunt întotdeauna uriașe pentru Food Network, ajungând la aproape 60 de milioane de telespectatori, iar să o avem Selena lansând cele aproape 100 de ore de programe de sărbători va face cu siguranță ca sezonul viitor să fie unul de celebrat", a declarat Kathleen Finch, președintele Warner Bros. Discovery. și directorul de conținut US Networks.

În altă ordine de idei, Selena a lansat anul trecut documentarul "My Mind & Me", ce prezintă starea sănătății mintale a Selenei, după ani de glorie și faimă. Documentarul prezentă imagini brute și intime din viața personală a artistei și se întinde pe o perioadă de șase ani, până în momentul prezent.

Artista va reveni pe micile ecrane și cu cel de-al treilea sezon al serialului "Only Murders in the Building", ce va debuta vara aceasta.

Citește în continuare

Trending