Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Relația dintre Ozzy și Sharon Osbourne va fi transpusă într-un film biografic

Ozzy, Sharon și Jack, fiul lor, au confirmat vestea în cadrul unui interviu recent. Cei trei au menționat că este în lucru un film ce va prezenta relația de lungă durată, dar și zbuciumată a starului rock cu soția sa. Mai multe detalii în articol.
Sharon și Ozzy Osbourne

Sharon și Ozzy Osbourne

Spre deosebire de un film biografic "clasic", concentrat pe cariera muzicală a lui Ozzy, producția în discuție va prezenta întâmplările ce au avut loc după concedierea din Black Sabbath, acompaniate de întâlnirea cu Sharon, care-i va deveni în cele din urmă soție și manager.

"Avem un scenarist. Am zis să acoperim perioada 1979-1996. Nu pot dezvălui prea multe, însă filmul se află în proces de dezvoltare", a spus Jack Osbourne pentru Rolling Stone.

Și Ozzy Osbourne a comentat despre noul proiect:

"Din câte am înțeles, este vorba despre Sharon, mine și relația noastră. Modul în care ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. Ea este cealaltă jumătate a mea. A evoluat foarte mult cu mine, iar eu am evoluat cu ea".

Sharon a explicat că nu dorește ca povestea să fie menajată și că preferă ca detaliile să fie autentice, chiar dacă poate nu sunt drăguțe. Dezvoltând această părere, ea a făcut referire la "Bohemian Rapsody", filmul câștigător de Oscar, care prezintă viața lui Freddy Mercury. Sharon nu crede că este un "film grozav" pentru că multe detalii au fost schimbate, transformându-l într-o peliculă "drăguță".

"Filmul nostru va fi mult mai real. Nu vrem să fie strident, nevinovat, candid și toate astea. Nu e un film pentru copii. Este un film matur pentru adulți", a adăugat Sharon.

Până la apariția filmului biografic, fanii pot urmări "The Osbournes Want to Believe", un reality show care se axează pe tentativele lui Jack Osbourne de a îşi convinge părinţii că fenomenele paranormale sunt reale. În plus, un nou documentar, "Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne", va avea premiera pe 7 septembrie pe A&E Networks.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață

Relația dintre Paul McCartney și John Lennon a fost multă vreme pusă sub luminile reflectoarelor, mulți bănuind că prietenia lor...

Închide