Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții Deliei în bootcamp-ul de la X Factor 2020X Factor 2020: Cine sunt cei trei concurenți care au convins-o pe Delia că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Bootcampul de la X Factor 2020 a ajuns la final odată cu echipa Deliei - VIDEO Inna / Carla's Dreams / Irina RimesThe Artist Awards 2020 aduce în decembrie la PRO TV live-uri incendiare cu Irina Rimes, Carla’s Dreams și INNA Marea Unire Zu 2020VIDEO: Urmărește Marea Unire ZU 2020 (evenimentul integral) Concurenții lui Florin Ristei în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Care sunt grupurile din echipa lui Ristei care au trecut de bootcamp și se luptă pentru marele trofeu Juriul X Factor 2020Al treilea episod de bootcamp de la X Factor 2020 a continuat cu echipa lui Florin Ristei - VIDEO

Relația dintre Ozzy și Sharon Osbourne va fi transpusă într-un film biografic

Ozzy, Sharon și Jack, fiul lor, au confirmat vestea în cadrul unui interviu recent. Cei trei au menționat că este în lucru un film ce va prezenta relația de lungă durată, dar și zbuciumată a starului rock cu soția sa. Mai multe detalii în articol.
Sharon și Ozzy Osbourne

Sharon și Ozzy Osbourne

Spre deosebire de un film biografic "clasic", concentrat pe cariera muzicală a lui Ozzy, producția în discuție va prezenta întâmplările ce au avut loc după concedierea din Black Sabbath, acompaniate de întâlnirea cu Sharon, care-i va deveni în cele din urmă soție și manager.

"Avem un scenarist. Am zis să acoperim perioada 1979-1996. Nu pot dezvălui prea multe, însă filmul se află în proces de dezvoltare", a spus Jack Osbourne pentru Rolling Stone.

Și Ozzy Osbourne a comentat despre noul proiect:

"Din câte am înțeles, este vorba despre Sharon, mine și relația noastră. Modul în care ne-am întâlnit, ne-am îndrăgostit și ne-am căsătorit. Ea este cealaltă jumătate a mea. A evoluat foarte mult cu mine, iar eu am evoluat cu ea".

Sharon a explicat că nu dorește ca povestea să fie menajată și că preferă ca detaliile să fie autentice, chiar dacă poate nu sunt drăguțe. Dezvoltând această părere, ea a făcut referire la "Bohemian Rapsody", filmul câștigător de Oscar, care prezintă viața lui Freddy Mercury. Sharon nu crede că este un "film grozav" pentru că multe detalii au fost schimbate, transformându-l într-o peliculă "drăguță".

"Filmul nostru va fi mult mai real. Nu vrem să fie strident, nevinovat, candid și toate astea. Nu e un film pentru copii. Este un film matur pentru adulți", a adăugat Sharon.

Până la apariția filmului biografic, fanii pot urmări "The Osbournes Want to Believe", un reality show care se axează pe tentativele lui Jack Osbourne de a îşi convinge părinţii că fenomenele paranormale sunt reale. În plus, un nou documentar, "Biography: The Nine Lives of Ozzy Osbourne", va avea premiera pe 7 septembrie pe A&E Networks.

Citește mai multe despre Ozzy Osbourne
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Paul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață

Relația dintre Paul McCartney și John Lennon a fost multă vreme pusă sub luminile reflectoarelor, mulți bănuind că prietenia lor...

Închide