Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Preselecțiile pentru sezonul 11 "Românii au talent" încep în toamnă - Vezi programul caravanei

Emisiunea "Românii au talent" ajunge la cel de-al 11-lea sezon. Cei care își doresc să urce pe scena popularului show de divertisment sunt invitați la preselecții. Caravana Românii au talent va ajunge în 7 orașe.
Românii au Talent, sezonul 11

Românii au Talent, sezonul 11

Toamna aceasta, caravana emisiunii "Românii au talent" pornește din nou la drum. Începând cu data de 8 septembrie 2020, cei care doresc să devină eroii celui de-al 11-lea sezon sunt invitați la preselecții.

Înainte de întâlnirea cu echipa căutătorilor de talente, viitorii concurenți trebuie să se înscrie în competiție. Trebuie urmat un singur pas: completarea formularului disponibil pe site-ul emisiunii.

Programul caravanei Românii au talent 2020:

  • pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța, la Hotel Oxford
  • pe 10 septembrie, caravana va fi la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea
  • pe 12 septembrie, căutătorii de talente ajung la Iași, la Hotel Unirea
  • pe 16 septembrie, caravana se oprește la Craiova, la hotel Europeca
  • pe 18 septembrie, caravana ajunge la Timișoara, la Hotel Boavista
  • pe 20 septembrie, caravana îi așteaptă pe cei înscriși la Cluj Napoca, la Grand Hotel Napoca
  • pe 22 septembrie, caravana va fi la Brașov.

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare.

Ediția din 2019 a emisiunii "Românii au talent" a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto declarat "Frank Sinatra de România".  Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

Pe 30 iunie, Radu Palaniță a sărbătorit alături de colegi de breaslă Ziua Mecanicilor Auto. Acesta a susținut online un concert special: primul său show complet, cu band, de la câștigarea concursului "Românii au talent".

Citește mai multe despre Radu Palaniță
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Deftones anunţă titlul noului album, "Ohms" şi tracklist-ul său

După o perioadă de teasere criptice, iată că Deftones a dezvăluit titlul albumului său viitor. Aflăm şi data de lansare,...

Închide