Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Preselecțiile pentru sezonul 11 "Românii au talent" încep în toamnă - Vezi programul caravanei

Emisiunea "Românii au talent" ajunge la cel de-al 11-lea sezon. Cei care își doresc să urce pe scena popularului show de divertisment sunt invitați la preselecții. Caravana Românii au talent va ajunge în 7 orașe.

Publicat

pe

Românii au Talent, sezonul 11
Românii au Talent, sezonul 11

Toamna aceasta, caravana emisiunii "Românii au talent" pornește din nou la drum. Începând cu data de 8 septembrie 2020, cei care doresc să devină eroii celui de-al 11-lea sezon sunt invitați la preselecții.

Înainte de întâlnirea cu echipa căutătorilor de talente, viitorii concurenți trebuie să se înscrie în competiție. Trebuie urmat un singur pas: completarea formularului disponibil pe site-ul emisiunii.

Programul caravanei Românii au talent 2020:

  • pe 8 septembrie, caravana ajunge la Constanța, la Hotel Oxford
  • pe 10 septembrie, caravana va fi la Galați, la Hotel Ibis Styles Dunărea
  • pe 12 septembrie, căutătorii de talente ajung la Iași, la Hotel Unirea
  • pe 16 septembrie, caravana se oprește la Craiova, la hotel Europeca
  • pe 18 septembrie, caravana ajunge la Timișoara, la Hotel Boavista
  • pe 20 septembrie, caravana îi așteaptă pe cei înscriși la Cluj Napoca, la Grand Hotel Napoca
  • pe 22 septembrie, caravana va fi la Brașov.

Echipa căutătorilor de talente va asigura toate condițiile de siguranță pentru această perioadă: de la distanța socială atât în sălile de casting, cât și în zonele de așteptare, la asigurarea măștilor și a soluțiilor de dezinfectare.

Ediția din 2019 a emisiunii "Românii au talent" a fost câștigată de Radu Palaniță, un mecanic auto declarat "Frank Sinatra de România".  Încă din audiţii şi de la butonul galben al lui Florin Călinescu, acest concurent s-a numărat printre preferaţii publicului. Vocea sa a convins pe rând juraţii, dar şi telespectatorii.

Pe 30 iunie, Radu Palaniță a sărbătorit alături de colegi de breaslă Ziua Mecanicilor Auto. Acesta a susținut online un concert special: primul său show complet, cu band, de la câștigarea concursului "Românii au talent".

Comentează

Trending