Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Paul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață

Relația dintre Paul McCartney și John Lennon a fost multă vreme pusă sub luminile reflectoarelor, mulți bănuind că prietenia lor a avut de suferit în anii ce au precedat ruperea trupei The Beatles, răceala menținându-se și după destrămare. În realitate, lucrurile au stat diferit, Paul clarificând recent natura relației lor.
Paul McCartney

Paul McCartney

Paul McCartney a rememorat episoade din istoria trupei The Beatles,  povestind într-un interviu pentru GQ Magazine despre felul în care se raportează la foștii săi colegi. Întrebat dacă se mai întâmplă să-l viseze pe John Lennon, Paul a mărturisit că e ceva ce i se petrece periodic și că i se pare a fi ceva normal.

"Nu țin socoteala, să fiu sincer, dar probabil că s-a întâmplat în urmă cu o lună. Ideea e în felul următor: dacă ești interpret - sau eu, ca interpret, observ că visele mele sunt adesea conectate de un concert, sau de pregătirile pentru un concert, ori de timpul petrecut în studio, și cred că mulți interpreți trec prin aceeași experiență.

Așa că se întâmplă destul de des ca John sau George să fie acolo. Și partea bună e că nu te gândești că are vreo semnificație, e pur și simplu normal, pur și simplu stai la discuție, vorbești despre ce ai de gând să faci, în procesul de înregistrare a unui album sau ceva de genul ăsta.

Așa că (John) e adeseori acolo, sunt bucuros să spun asta...Și e normal să fie ceva plăcut, știi? Îi iubesc pe băieții ăstia."

 Paul McCartney vorbește despre relația cu John Lennon: "Am fost prieteni până în ultima clipă"

Paul a dezvăluit, de asemenea, că înainte ca John să moară, relația lor devenise foarte bună, obișnuind să se întâlnească frecvent.

"Am fost foarte norocos în privința asta. Am depășit neînțelegerile noastre de familie și am avut oportunitatea de a-l vedea și a vorbi cu el cu nenumărate ocazii, așa că am fost prieteni până în ultima clipă."

În cadrul aceluiași interviu, Paul a detaliat și motivele pentru care a fost nevoit să-i dea în judecată pe foștii săi colegi. Potrivit acestuia, a făcut-o pentru a salva muzica formației.

 

Citește mai multe despre John LennonPaul McCartneyThe Beatles
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Garbage va lansa un nou album în 2021

Într-un interviu recent, solista Garbage, Shirley Manson, a dezvăluit că un nou material discografic este înregistrat și cel mai probabil...

Închide