Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Muzicieni celebri l-au sărbătorit pe Tony Bennett cu ocazia împlinirii a 94 de ani

În cinstea celei de-a 94-a aniversări a lui Bennett, mulți dintre prietenii săi faimoși, inclusiv Elton John, Stevie Wonder și Billy Joel, i-au transmis urări pline de dragoste și apreciere. Găsești detalii în articol.

Publicat

pe

Tony Bennett
Tony Bennett

Sub hashtagul #TheBestIsYetToCome (titlul cunoscutei melodii a lui Bennett), muzicieni ca Sting, Elton John, Billy Joel, Stevie Wonder, Elvis Costello, John Mayer sau Thalia, dar și actori precum Alec Baldwin și Queen Latifah au postat mesaje pe conturile de Twitter. Fie că era vorba doar de o urare scrisă, fie că au fost publicate fotografii cu Tony Bennett sau clipuri video, gândurile bune au ajuns cu siguranță la urechile legendarului cântăreț.

De asemenea, echipa lui Bennett le-a cerut fanilor să-i trimită muzicianului urări de ziua de naștere.

"La mulți ani lui Tonny Bennett în cea de-a 94-a aniversare. Ne-ar plăcea să împărtășiți astăzi cu el urările voastre afectuoase. Simțiți-vă liberi să împărtășiți mesajul vostru aici și să ne spuneți cu ce album celebrați evenimentului - Echipa Tony."

Nu este prima dată când o asemenea suită de vedete îl onorează pe unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți. În 2016, când muzicianul a împlinit 90 de ani, Bennett a fost celebrat în cadrul unui program special intitulat "Tony Bennett Celebrates 90". Evenimentul a avut loc la Radio Music City Hall din New York și pe scenă au urcat Andrea Bocelli, Lady Gaga, Stevie Wonder, Michael Buble, Elton John și mulți alții.

În altă ordine de idei, Tony Bennett a participat în luna aprilie la un moment muzical, în onoarea celor care lucrează în primele linii ale pandemiei de coronavirus. Bennett i-a încurajat pe locuitorii orașul San Francisco, și nu numai, să își deschidă ferestrele sau să meargă afară și să cânte piesa sa emblematică -  "I Left My Heart in San Francisco".

În iunie, Tony Bennett și-a încântat admiratorii cu interpretarea piesei "Fly Me To The Moon", realizată din confortul propriei locuințe.

Comentează

Trending