Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Un musical despre viața Prințesei Diana va debuta pe Netflix anul viitor

"Diana" va avea premiera pe Netflix înainte de debutul oficial de pe Broadway. Producția ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 martie la Teatrul Longacre, însă a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19. Găsești mai multe detalii în articol.
Afișul de promovare a musicalului

Afișul de promovare a musicalului "Diana" (foto: thedianamusical.com)

Musicalul va debuta pe Broadway pe 25 mai 2021, la mai bine de un an de la data programată inițial. O dată pentru premiera de pe Netflix nu a fost încă anunțată!

Musicalul "Diana", regizat de Christopher Ashley, va fi filmat fără public pe scena Teatrului Longacre și va prezenta distribuția originală de pe Broadway, inclusiv Jeanna de Waal (Diana), Roe Hartrampf (Prințul Charles), Erin Davie (Camilla Parker Bowles ), și de două ori câștigătoarea premiului Tony, Judy Kaye în rolul Reginei Elisabeta a II-a. Producătorii se vor asigura ca toate protocoalele să fie respectate, în contextul pandemiei actuale.

"Vorbim în numele întregii companii atunci când spunem că nu am putea fi mai încântați că, în sfârșit, putem împărtăși spectacolul nostru cu iubitorii de teatru de pretutindeni. Deși nu există niciun înlocuitor al teatrului live, suntem onorați să fim o parte a divertismentului de calitate pe care Netflix îl oferă abonaților săi din întreaga lume", au declarat producătorii musicalului - Grove Entertainment (Beth Williams), Frank Marshall și The Araca Group.

"Diana" ne aduce față în față cu una dintre cele mai captivante personalități ale secolul XX. Musicalul are cartea și versurile semnate de câștigătorului Premiului Tony - Joe DiPietro. Partitura muzicală este creată de David Bryan (câștigător al Premiului Tony și membru al trupei Bon Jovi) alături de Ian Eisendrath, care s-a ocupat de aranjamentele muzicale. Coregrafia a fost realizată de Kelly Devine, câștigătoare a Premiului Olivier și nominalizată la Premiul Tony.

VIDEO: Actrița Jeanna de Waal acompaniată de David Bryan:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
The Motans lansează albumul "My Rhythm & Soul", o colecție de piese ce "vorbesc de la sine"

The Motans revine în atenția publicului cu cel de-al doilea album din cariera sa, "My Rhythm & Soul". Materialul discografic...

Închide