Urmărește-ne în Social Media

Muzică & Dans

Un musical despre viața Prințesei Diana va debuta pe Netflix anul viitor

"Diana" va avea premiera pe Netflix înainte de debutul oficial de pe Broadway. Producția ar fi trebuit să se desfășoare pe 31 martie la Teatrul Longacre, însă a fost reprogramată din cauza pandemiei de COVID-19. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Afișul de promovare a musicalului "Diana"
Afișul de promovare a musicalului "Diana" │ FOTO: thedianamusical.com thedianamusical.com

Musicalul va debuta pe Broadway pe 25 mai 2021, la mai bine de un an de la data programată inițial. O dată pentru premiera de pe Netflix nu a fost încă anunțată!

Musicalul "Diana", regizat de Christopher Ashley, va fi filmat fără public pe scena Teatrului Longacre și va prezenta distribuția originală de pe Broadway, inclusiv Jeanna de Waal (Diana), Roe Hartrampf (Prințul Charles), Erin Davie (Camilla Parker Bowles ), și de două ori câștigătoarea premiului Tony, Judy Kaye în rolul Reginei Elisabeta a II-a. Producătorii se vor asigura ca toate protocoalele să fie respectate, în contextul pandemiei actuale.

"Vorbim în numele întregii companii atunci când spunem că nu am putea fi mai încântați că, în sfârșit, putem împărtăși spectacolul nostru cu iubitorii de teatru de pretutindeni. Deși nu există niciun înlocuitor al teatrului live, suntem onorați să fim o parte a divertismentului de calitate pe care Netflix îl oferă abonaților săi din întreaga lume", au declarat producătorii musicalului - Grove Entertainment (Beth Williams), Frank Marshall și The Araca Group.

"Diana" ne aduce față în față cu una dintre cele mai captivante personalități ale secolul XX. Musicalul are cartea și versurile semnate de câștigătorului Premiului Tony - Joe DiPietro. Partitura muzicală este creată de David Bryan (câștigător al Premiului Tony și membru al trupei Bon Jovi) alături de Ian Eisendrath, care s-a ocupat de aranjamentele muzicale. Coregrafia a fost realizată de Kelly Devine, câștigătoare a Premiului Olivier și nominalizată la Premiul Tony.

VIDEO: Actrița Jeanna de Waal acompaniată de David Bryan:

Trending