Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Metallica anunţă primele concerte din 2020; Acestea vor fi proiectate la cinematografe drive-in

Metallica a confirmat revenirea sa pe scenă pentru prima oară în 2020, odată cu o serie de reprezentaţii ce vor avea loc în următoarele săptămâni. Legendarii metalişti vor inaugura seria Encore Drive-In Nights, care debutează pe 29 august. Avem detalii în cadrul articolului.
Metallica concert Drive In Nights august 2020

Metallica concert Drive In Nights august 2020 (foto: Metallica)

Metallica va urca pe scenă la finalul lunii august, pentru prima oară de la concertele "S&M2" din toamna lui 2019. Între dezintoxicarea solistului James Hetfield şi pandemie, grupul nu a mai avut când să ţină un concert în faţa fanilor săi în ultimul an. Ne-am consolat cu reprezentanţii transmise prin live stream, din izolare. Ei bine acum Metallica va fi prima trupă care deschide seria Encore Drive-In Nights, cu un spectacol desfăşurat pe 29 august.

Acesta va fi transmis în direct spre sute de cinematografe drive in şi în aer liber din Statele Unite şi Canada. Filmările vor fi unele special gândite pentru proiecţie cinematografică, iar Metallica va concerta de pe o scenă aproape de studioul său din zona de nord a Californiei, fără public fizic acolo. Echipa de producţie a trupei se va ocupa de editare şi mixaj, la cele mai înalte standarde posibile. Hetfield and co au promis că vor interpreta piese care acoperă toată cariera de aproape 4 decenii a trupei. A mai fost promisă o experienţă "intimă, unică şi cu adevărat memorabilă".

Biletele au început deja să fie vândute în SUA, iar un bilet reprezintă taxa de intrare pentru o maşină cu 6 persoane. Vine şi cu un bonus: 4 donwnloaduri digitale ale noului album "S&M2", care va sosi pe 28 august prin casa de discuri Metallica Blackened Recordings. De show-ul Metallica din următoarea perioadă se ocupă Encore Live, care a contractat marile cinematografe drive on din America de Nord, respectând regulile impuse de autorităţi. În deschiderea concertului va cânta trupa Three Days Grace.

În luna mai a acestui an cei 4 membri Metallica s-au reunit via Zoom pentru a cânta o nouă versiune a piesei "Blackened". Toboşarul Lars Ulrich oferise indicii că dacă mai ţinea izolarea şi carantina erau şanse să fie înregistrat un nou album. În ultimele ore am aflat că Metallica a lansat o gamă de bocanci, iar banii din vânzări vor avea un scop caritabil.

Citește mai multe despre Metallica
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară"

Solista Evanescence a fost întrebată recent ce părere are despre timida prezență a femeilor în muzica rock mainstream, de-a lungul...

Închide