Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Masked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud

O nouă competiție muzicală va debuta toamna acesta la PRO TV. Show-ul Masked Singer România, realizat după un format produs în Coreea de Sud, va aduce pe scenă 12 vedete autohtone, care se vor costuma din cap până-n picioare, pentru a nu fi recunoscute de către detectivii Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan. În calitate de prezentator, Jorge mărturisește că ”i s-a încrețit mintea de la atâta ghicit”.

Publicat

pe

Jorge la Gala Chapeau
Jorge la Gala Chapeau │ FOTO: Andrei Toboșaru AndreiToboșaru

Masked Singer România este un show TV în care vedetele intră în pielea unor personaje fantastice. Nimeni nu va ști identitatea acestora, ele fiind nevoite să păstreze acest secret inclusiv față de familie și prietenii apropiați.

În fiecare ediție, măștile vor cânta și se vor duela între ele, iar masca ce va strânge cele mai puține aprecieri din partea publicului se va demasca și va părăsi show-ul. Un grup de detectivi, format din Ana Morodan, Inna, Codin Maticiuc și Horia Brenciu, va încerca să ghicească ce personalitate publică se ascunde în mască, ajutat fiind de informațiile pe care vedeta le va oferi publicului înainte de fiecare interpretare.

Jorge, prezentatorul show-ului, a oferit publicului câteva detalii despre emisiunea ce va debuta în toamnă la PRO TV.

Jorge: "Cine se ascunde în spatele măștii? - aceasta e întrebarea pe care toată lumea o va avea pe buze toamna aceasta"

"Misterios, ireal și iubibil, așa aș descrie ce urmează să vedeți în această toamnă la PRO TV, în emisiunea Masked Singer România. Un nou show de televiziune care va demasca celebrități cu o identitate ascunsă față de detectivii Horia Brenciu, Inna, Codin Maticiuc și Ana Morodan, față de mine, public și telespectatori.

Eu, pe scenă, sunt cel mai apropiat de măști și mi s-a încrețit mintea de la atâta ghicit. Într-o ediție am impresia că e cineva sub mască, iar în următoarea, un mic indiciu îmi spulberă toate socotelile și o iau de la capăt. Curiozitatea m-a măcinat zilnic, la fiecare filmare și sunt convins că pariurile vor începe încă de la prima emisiune. Cine se ascunde în spatele măștii? – aceasta e întrebarea pe care toată lumea o va avea pe buze toamna aceasta. Masked Singer România e un show care va stârni discuții celor de acasă - între telespectatori, între copii, părinți și bunici."

Intitulat inițial "King of Masked Singer", noul show de la PRO TV este realizat după un format produs în Coreea de Sud, cu o primă ediție difuzată în 2015. Show-ul a avut un succes atât de mare încât a fost preluat la scurtă vreme și de televiziunile din China, Vietnam și Thailanda, iar ulterior a fost produs și în Statele Unite. În ediția din SUA, însă, concurenții nu se ascund în spatele unor măști și a unor haine supradimensionate, cum se întâmplă în emisiunea din Coreea de Sud, ci au costume întregi, sub care își ascund identitatea.

La ora actuală, show-ul Masked Singer este un adevărat fenomen mondial, produs în peste 25 țări de pe cinci continente (America de Nord, America de Sud, Asia, Australia și Europa).

Comentează

Trending