Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Madonna scrie un scenariu împreună cu Diablo Cody, câștigătoare a unui Premiu Oscar

Fanii Madonnei s-ar putea bucura de un film biografic, al cărui scenariu este scris de însăși regina muzicii pop. Artista a dezvăluit că lucrează la proiect alături de Diablo Cody, o scenaristă și scriitoare americană. Mai multe detalii în articol.
Madonna și Diablo Cody

Madonna și Diablo Cody │ FOTO: https://www.instagram.com/madonna/

Artista de 61 de ani a dat vestea printr-o postare pe pagina sa de Instagram:

"Ce faci când ești blocat în casă, cu numeroase răni? Scrii un scenariu cu Diablo Cody despre...."

Mesajul este însoțit de un video care oferă mai multe indicii despre subiectul scenariului. Clipul o arată pe Diablo Cody concentrată asupra laptopului său, în timp ce Madonna o distrage cu nonșalanță. Pe fundal se aude muzică, voci amuzate și, la un moment dat, Cody pune o întrebare. "Jartierele erau peste costum, nu?"

"Da", a răspuns Madonna. "Pantaloni cu dungi verticale, îmbinați într-un corset ce avea un decupaj înalt pe picior. Jartierele coborau până aici", a indicat artista. "Sutien conic".

View this post on Instagram

A post shared by Madonna (@madonna)

Dacă aceste cuvinte vi se par familiare, asta se datorează faptului că Madonna descrie unul dintre cele mai emblematice look-uri din turneul "Blonde Ambition" (1990). Iar acest lucru i-a făcut pe fani să se întrebe dacă nu cumva vedeta pop își scrie propriul film biografic. Prezența lui Diablo Cody, cunoscută pentru filme ca "Juno" (pentru care a câștigat Premiul Oscar) sau "Jennifer's Body", nu face decât să confirme un viitor proiect cinematografic.

Diablo Cody nu este la prima colaborare cu un muzician. Anul trecut, scenarista a lucrat cu Alanis Morissette pentru musicalul "Jagged Little Pill".

În ceea ce o privește pe Madonna, aceasta începe un nou capitol în carieră. Artista a încheiat recent colaborarea cu Interscope, ultimul album pe care l-a semnat cu această casă de discuri fiind "Madame X" din 2019. În afară de scenarii, Madonna și-a umplut timpul în pandemie cu acte de caritate întrerupte de momente de controversă. A donat 100.000 de măști unor închisori, dar actul său de generozitate a fost umbrit de un val de reacții negative după ce un video cu o teorie a conspirației pe tema noului coronavirus a apărut pe contul ei oficial de Instagram.

Citește mai multe despre Madonna
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Muzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom"

CEO-ul Spotify a stârnit un val de critici în urma declarațiilor potrivit cărora artiștii ar trebui să lanseze muzică mai...

Închide