Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Kelly Clarkson îl înlocuiește pe Simon Cowell la America's Got Talent

Săptămâna aceasta, Simon Cowell va lipsi de la masa juriului din cauza unei accidentări, însă competiția de talente a știut la cine să apeleze pentru o astfel de situație. Mai multe detalii în articol.
Kelly Clarkson -

Kelly Clarkson - "Tie It Up" (secvență clip)

Cunoscutul om de televiziune și producător muzical s-a accidentat sâmbătă, în timp ce testa o bicicletă electrică în curtea casei sale din Malibu. Cowell a fost internat de urgență în spital și a suferit o intervenție chirurgicală la spate. Din cauza acestei întâmplări, nu poate fi prezent în show-ul "America's Got Talent", ce va fi difuzat marți și miercuri pe NBC.

Scaunul său va fi ocupat de Kelly Clarkson, informație dezvăluită chiar de artistă pe pagina sa de Twitter:

"Prietenul meu, Simon Cowell, se simte mai bine acum, dar s-a accidentat și nu va putea participa la show-urile live de marți și miercuri pentru America's Got Talent, dar nu-ți face griji, America, cineva mult mai înțelept, mai cool și mai apetisant îi ocupă locul! Uimitoarea Kelly Clarkson. Cu plăcere în avans!"

Clarkson se va alătura juraților Howie Mandel, Heidi Klum și Sofia Vergara. Emisiunea "America's Got Talent" este prezentată de Terry Crews.

Kelly Clarkson se numără printre cei mai populari artişti ai tuturor timpurilor, cu peste 100 de single-uri #1 în Billboard şi vânzări globale de peste zeci de milioane de albume şi  single-uri. Artista născută în Texas a devenit faimoasă în 2002 în calitate de câştigător al primului sezon American Idol.

Tot de show-ului American Idol este legat și numele lui Simon Cowell. El a fost, timp de opt ani, jurat al acestei emisiuni-concurs. A lansat apoi "The X Factor" în Marea Britanie şi SUA, precum și "America's Got Talent" și "Britain's Got Talent".

Citește mai multe despre Kelly Clarkson
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Cel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie

Live Nation va organiza în Germania cel mai mare concert de la debutul pandemiei în această țară. Evenimentul va avea...

Închide