Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică" Ștefan Bănică și fiul său Radu Ștefan Bănică în concertul de Crăciun din 15 decembrie 2019Fiul lui Ștefan Bănică "se va transforma" la "Te Cunosc de Undeva!", sezonul 16. Ce alte vedete participă

Jazz in the Park revine în 2020 cu o ediție Tiny Version, de toamnă

Ediția a opta a Jazz in the Park, amânată pe 2021 din cauza restricțiilor impuse de situația epidemiologică, va fi suplinită de o ediție de toamnă mai mică, dar animată și plină de culoare. Jazz in the Park - Tiny Version se va desfășura în luna septembrie, cu respectarea reglementărilor în vigoare și headlineri pe măsură: Teodora Brody Enache, Damian Drăghici Etnic Jazz Band și JazzyBIT.
Teodora Enache

Teodora Enache │ FOTO: PR Jazz In The Park

Jazz in the Park – Tiny Version va avea loc în perioada 18 - 20 septembrie, în Parcul Etnografic din Cluj-Napoca. Alături de headlineri, din lineup-ul ediției vor face parte și Julian M, Muntet, Diana Săveanu, Rubie Trio, As we exhale, Edina & Friends, precum și VRTW Artists – Karak, Iorga, Moss Farai & Alin Bittel. Concertele vor fi completate de târguri de viniluri și obiecte vintage, o zonă Drum Camp și una de expoziții.

Jazz in the Park – Tiny Version este modul prin care organizatorii își propun atât să aducă un iz de normalitate în viața culturală, cât și să celebreze alături de public câștigarea titlului de Europe’s Best Small Festival 2019 la Europe Festival Awards.

"E important să maximizăm cumva acest timp furat de pandemie și credem că Tiny Version se va dovedi un produs de succes"

"Această versiune mică a Jazz in the Park este un proiect la care demult ne gândim, dar nu am avut niciodată cadrul propice să-l împlementăm. Ei bine, în tot acest context negativ creat de pandemie, am găsit și această perspectivă pozitivă de a încerca un proiect mic, cu acces pe bilete, într-un spațiu care are un potențial fantastic și care se potrivește bine cu muzica jazz și cu publicul nostru.

Vrem să vedem dinamica acestui eveniment, cât de complicat e să-l facem și, abia după ce încercăm o dată, vom avea suficiente informații pentru a-l scala și a-l planifica la un nivel optim. Noi chiar sperăm să păstrăm acest eveniment în paralel cu Jazz in the Park-ul cu care am obișnuit lumea și suntem convinși că cele două se vor completa frumos. Am zis de la început că e important să maximizăm cumva acest timp furat de pandemie și credem că Tiny Version se va dovedi un produs de succes, conceput într-o situație critică.

Până atunci însă, ne bucurăm că putem da măcar unei părți mici a publicului nostru o mică mostră de normalitate. O să fie frumos și sperăm din suflet ca biletele să se epuizeze cât de repede. Avem parte de multă susținere, atât din partea unor autorități, cât și de la unii parteneri privați, furnizori și artiști apropiați. Energia evenimentului va fi bună, chiar dacă trebuie să purtăm măști. Vă așteptăm!", a precizat Alin Vaida, directorul festivalului.

BILETE la Jazz in the Park – Tiny Version:

Pentru a participa la Jazz in the Park – Tiny Version doritorii vor trebui să-și achiziționeze bilete sau abonamente exclusiv online. Excepție fac copiii sub 7 ani, care au acces gratuit în festival, dar trebuie să fie însoțiți de unul sau doi adulți posesori ai unui bilet individual sau combo valabil pentru ziua respectivă. Accesul copiilor peste 7 ani este permis în baza unui bilet valabil și doar dacă sunt însoțiți de un adult.

Măsuri de siguranță:

Tiny Version se va desfășura în conformitate cu reglementările în vigoare și pe baza unor reguli și măsuri speciale de precauții:

  • Pentru siguranța tuturor celor prezenți, la intrarea în incintă se va efectua un triaj observațional și nu va fi permis accesul persoanelor care prezintă simptome de infecție respiratorie (tuse, strănut, rinoree).
  • În momentul sosirii, participanților li se va măsura în mod obligatoriu temperatura corporală.
  • Persoanele care refuză verificarea temperaturii sau a căror temperatură depășește 37,3 grade Celsius nu vor avea acces în perimetrul evenimentului.
  • Purtarea măștii va fi obligatorie pe tot parcursul evenimentului. Pentru a oferi o protecție eficace, masca trebuie să acopere gura și nasul.
  • Organizatorii vor pune la dispoziția participanților soluții dezinfectante la intrarea în spațiile de desfășurare a evenimentelor.
  • În funcție de tipul biletului, fiecare persoană/grup de persoane va primi la intrarea în Parcul Etnografic o rogojină. Aceasta va putea fi așezată doar în zona special marcată de organizatori, cu respectarea distanței de siguranță între participanți de 2 metri. Rogojinele nu vor putea fi mutate pe parcursul evenimentelor.
  • Respectarea distanțării de minimum 1,5 metri între persoane, respectiv de 2 metri între rogojini, va fi obligatorie de la intrarea în incinta evenimentului și până la părăsirea locului unde se desfășoară evenimentul.
  • Din motive de siguranță și pentru a putea parcurge procedurile de intrare în timp util, accesul la eveniment începe cu 60 de minute înainte de începerea primului concert și se va face etapizat.

Mai multe informații despre măsurile de siguranță luate se găsesc aici.

Ediția Jazz in the Park – Tiny Version este organizată de Fapte și susținută de Primăria Cluj-Napoca.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Damian DrăghiciJazzyBITTeodora Enache
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Statuia lui Chris Cornell a fost vandalizată, familia regretatului muzician a reacționat printr-un mesaj

Statuia de bronz a lui Chris Cornell, expusă în Seattle în semn de recunoaștere a întregii activități a regretatului vocalist...

Închide