Urmărește-ne în Social Media

Muzică și film

Jared Leto îl va interpreta pe Andy Warhol într-o viitoare peliculă cinematografică

Vestea a fost confirmată de Leto pe paginile sale de socializare. Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Andy Warhol / Jared Leto
Andy Warhol / Jared Leto

Nu greșiți dacă vă este cunoscută alăturarea Jared Leto - Andy Warhol. În 2016, numele lui Leto apărea în cadrul unui film biografic ce avea ca subiect viața și cariera lui Warhol. Acea peliculă ar fi fost produsă de Leto împreună cu Michael De Luca, cu un scenariu scris de Terence Winter ("The Wolf of Wall Street", "Boardwalk Empire") și ar fi avut la bază cartea lui Victor Bockris, "Warhol: The Biography".

Momentan nu se știe dacă proiectul despre care a vorbit Jared Leto pe site-urile de socializare este același cu cel care ar fi trebuit să ia naștere în 2016 sau este vorba de o nouă producție. Cert este că fanii lui Leto vor avea o nouă ocazie de a-l vedea pe marile ecrane, în ipostaza de actor.

"Da, e adevărat, o să îl interpretez pe Andy Warhol într-un viitor film. Sunt atât de recunoscător și încântat de această oportunitate", a scris Jared Leto, comemorându-i geniul cu ocazia zilei de naștere a lui Warhol (6 august).

Andy Warhol, născut Andrew Warhola, a fost un grafician, fotograf, pictor și realizator de filme american, personalitate a curentului Pop Art. Warhol a cunoscut succesul în anii '60, prin imagini ca "Campbell's Soup" sau "Eight Elvises", ce ilustrează aplecarea sa artistică pentru cultul celebrității, reclamă și consumerism. "The Factory", studioul său din New York, a devenit cunoscut nu doar datorită operelor de artă ale lui Warhol, dar și din prisma celebrităților, intelectualilor și membrilor importanți ai societății ce i-au trecut pragul.

Domeniul artistic în care Warhol a activat a fost unul extins, incluzând, de asemenea, muzica și filmul. El a colaborat cu The Velvet Underground, The Rolling Stones, Aretha Franklin și John Cale.

Comentează

Trending