Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Jared Leto îl va interpreta pe Andy Warhol într-o viitoare peliculă cinematografică

Vestea a fost confirmată de Leto pe paginile sale de socializare. Găsești mai multe detalii în articol.
Andy Warhol / Jared Leto

Andy Warhol / Jared Leto

Nu greșiți dacă vă este cunoscută alăturarea Jared Leto - Andy Warhol. În 2016, numele lui Leto apărea în cadrul unui film biografic ce avea ca subiect viața și cariera lui Warhol. Acea peliculă ar fi fost produsă de Leto împreună cu Michael De Luca, cu un scenariu scris de Terence Winter ("The Wolf of Wall Street", "Boardwalk Empire") și ar fi avut la bază cartea lui Victor Bockris, "Warhol: The Biography".

Momentan nu se știe dacă proiectul despre care a vorbit Jared Leto pe site-urile de socializare este același cu cel care ar fi trebuit să ia naștere în 2016 sau este vorba de o nouă producție. Cert este că fanii lui Leto vor avea o nouă ocazie de a-l vedea pe marile ecrane, în ipostaza de actor.

"Da, e adevărat, o să îl interpretez pe Andy Warhol într-un viitor film. Sunt atât de recunoscător și încântat de această oportunitate", a scris Jared Leto, comemorându-i geniul cu ocazia zilei de naștere a lui Warhol (6 august).

View this post on Instagram

Yes it’s true I will be playing Andy Warhol in an upcoming film. And so grateful and excited about the opportunity. 😊🙏 Happy belated birthday Andy 🎂🖤 We miss you and your genius

A post shared by JARED LETO (@jaredleto) on

Andy Warhol, născut Andrew Warhola, a fost un grafician, fotograf, pictor și realizator de filme american, personalitate a curentului Pop Art. Warhol a cunoscut succesul în anii '60, prin imagini ca "Campbell's Soup" sau "Eight Elvises", ce ilustrează aplecarea sa artistică pentru cultul celebrității, reclamă și consumerism. "The Factory", studioul său din New York, a devenit cunoscut nu doar datorită operelor de artă ale lui Warhol, dar și din prisma celebrităților, intelectualilor și membrilor importanți ai societății ce i-au trecut pragul.

Domeniul artistic în care Warhol a activat a fost unul extins, incluzând, de asemenea, muzica și filmul. El a colaborat cu The Velvet Underground, The Rolling Stones, Aretha Franklin și John Cale.

Citește mai multe despre Jared Leto
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple)

"Smoke on the Water", una dintre piesele de referință ale rock-ului internațional, a îmbătrânit bine, apreciază Ian Gillan. Acesta a...

Închide