Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

IRIS (Cristi Minculescu, Valter și Boro) concertează la Arenele Romane în septembrie

Iris, în formula Cristi Minculescu, Valter și Boro, va reveni pe scenă toamna aceasta. Formația va concerta pe 19 septembrie la Arenele Romane din București.

Publicat

pe

Cristi Minculescu alături de IRIS în concertul ROCKOLINDE de pe 22 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Evenimentul de la Arenele Romane va respecta toate restricțiile impuse la perioada pandemică. Pentru ca persoanele din aceeași familie să stea grupate, este recomandat ca aceștia să achiziționeze biletele într-o singură comandă.

Prețurile biletelor la concertul IRIS (Cristi Minculescu, Valter și Boro):

Biletele, în număr limitat, pot fi achiziționate online la prețuri cuprinse între 79 de lei și 110 lei.

  • Early Bird Ticket: 79 lei (preț redus pentru primele 200 de bilete)
  • Presale Ticket: 99 lei (preț redus până la data de 18.09.2020)
  • Normal Ticket: 110 lei (în ziua evenimentului)

IRIS este unul dintre cele mai iubite grupuri de muzică rock din România care, în cei peste 40 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Cu numeroase materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS continuă să scrie pagini din istoria rock-ului românesc.

Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro au recăpătat în instanță dreptul de a cânta sub numele de IRIS în luna iunie, după trei ani de la ruperea formației, când Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu o luau pe drumuri separate.

Trupa IRIS a suferit de-a lungul anilor numeroase schimbări de componenţă. Cea mai însemnată a fost trecerea lui Nuţu Olteanu, Marti Popescu şi Dan Bittman la Holograf (anii '80). În a doua parte a anilor '80, anii '90 şi 2000 Cristi Minculescu a fost solist, până în anul 2012, când a fost înlocuit de Tony Şeicărescu, apoi de Rafael (câștigătorul Festivalului European de Muzică - Malta - Valletta) în 2013. Minculescu revenea în IRIS în 2015, dar grupul se spărgea din nou în 2017, când Cristi Minculescu, Valter Popa şi Boro părăseau formaţia.

Comentează

Trending