Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020 Juriul X Factor 2020A șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Kalon Rae în audițiile de la X Factor 2020Cine este Kalon Rae, "omul care o să aducă culoare" la X Factor 2020 Corbul pe scena Masked Singer RomâniaMăștile din semifinala Masked Singer România îi încurcă pe detectivi Connect-R, Liviu Teodorescu, Cedry2k - Inapoi La Zero"Înapoi La Zero", cu Cedry2k, Connect-R și Liviu Teodorescu - VIDEO TEASER

IRIS (Cristi Minculescu, Valter și Boro) concertează la Arenele Romane în septembrie

Iris, în formula Cristi Minculescu, Valter și Boro, va reveni pe scenă toamna aceasta. Formația va concerta pe 19 septembrie la Arenele Romane din București.

Cristi Minculescu alături de IRIS în concertul ROCKOLINDE de pe 22 decembrie 2015 │ FOTO: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro

Evenimentul de la Arenele Romane va respecta toate restricțiile impuse la perioada pandemică. Pentru ca persoanele din aceeași familie să stea grupate, este recomandat ca aceștia să achiziționeze biletele într-o singură comandă.

Prețurile biletelor la concertul IRIS (Cristi Minculescu, Valter și Boro):

Biletele, în număr limitat, pot fi achiziționate online la prețuri cuprinse între 79 de lei și 110 lei.

  • Early Bird Ticket: 79 lei (preț redus pentru primele 200 de bilete)
  • Presale Ticket: 99 lei (preț redus până la data de 18.09.2020)
  • Normal Ticket: 110 lei (în ziua evenimentului)

IRIS este unul dintre cele mai iubite grupuri de muzică rock din România care, în cei peste 40 de ani de carieră muzicală, și-a păstrat fidel publicul, cucerind pe parcursul timpului noi și noi fani. Cu numeroase materiale discografice lansate, nenumărate clipuri şi o serie de prestigioase distincţii ale industriei muzicale în palmares, IRIS continuă să scrie pagini din istoria rock-ului românesc.

Cristi Minculescu, Valter Popa și Boro au recăpătat în instanță dreptul de a cânta sub numele de IRIS în luna iunie, după trei ani de la ruperea formației, când Cristi Minculescu și Nelu Dumitrescu o luau pe drumuri separate.

Trupa IRIS a suferit de-a lungul anilor numeroase schimbări de componenţă. Cea mai însemnată a fost trecerea lui Nuţu Olteanu, Marti Popescu şi Dan Bittman la Holograf (anii '80). În a doua parte a anilor '80, anii '90 şi 2000 Cristi Minculescu a fost solist, până în anul 2012, când a fost înlocuit de Tony Şeicărescu, apoi de Rafael (câștigătorul Festivalului European de Muzică - Malta - Valletta) în 2013. Minculescu revenea în IRIS în 2015, dar grupul se spărgea din nou în 2017, când Cristi Minculescu, Valter Popa şi Boro părăseau formaţia.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Cristi MinculescuIris
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Primele concerte din pandemie susținute cu arena plină au fost un succes

Primele concerte de amploare, desfășurate în plină pandemie pe o arenă ocupată la capacitate maximă, au avut loc în Taiwan,...

Închide