Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony Primele NFT-uri lansate de UNTOLDPrimele NFT-uri lansate de UNTOLD ilustrează personaje magice de pe tărâmul festivalului Coperta cărții "The Lives of Brian"Vocalistul AC/DC lansează cartea de memorii "The Lives of Brian" Eugenia Nicolae la "Românii au talent"Eugenia Nicolae a prezentat o nouă fațetă a folclorului la "Românii au talent" - VIDEO Adrian Galbinu la "Românii au talent""Românii au talent": Adrian Galbinu a interpretat o partitură de operă și a mers mai departe cu 4 DA - VIDEO

Google Play Music va fi înlocuit de YouTube Music până la sfârșitul anului

Serviciul de streaming de muzică Google Play Music va fi închis până în decembrie 2020. Utilizatorii vor avea posibilitatea de a transfera conținutul din Google Play Music în YouTube Music în acest interval. Mai multe detalii în articol.
YouTube Music

YouTube Music

Începând din septembrie 2020 în Noua Zeelandă și Africa de Sud, și din octombrie pentru toate celelalte piețe globale - utilizatorii nu vor mai putea face streaming sau utiliza aplicația Google Play Music. Cu toate acestea, aplicația va păstra playlist-urile, încărcările, cumpărăturile, preferințele și multe altele până în decembrie 2020, pentru a facilita transferul la YouTube Music. Utilizatorii care doresc să-și transfere conținutul muzical de la Google Play Music la YouTube Music, pot face acest lucru până în decembrie 2020, după care conținutul din Google Play Music nu va mai fi disponibil.

Începând cu sfârșitul lunii august, utilizatorii nu vor mai putea achiziționa și pre-comanda muzică sau încărca și descărca muzică (de) pe Google Play Music prin Music Manager. Pentru ca utilizatorii să se asigure că nu pierd nimic din conținutul lor, vor fi nevoiți să utilizeze instrumentul de transfer simplu pentru a migra achizițiile pe YouTube Music sau să utilizeze Google Takeout pentru a exporta date și a descărca muzica achiziționată și încărcată. După ce Music Manager nu va mai fi disponibil, utilizatorii vor putea să încarce orice piesă achiziționată în altă parte pe YouTube Music.

Pentru ascultătorii Google Play Music care încă nu au început procesul de migrare pe YouTube Music, acum este momentul. Ascultătorii pot alege, de asemenea, să șteargă datele aplicației Google Play Music. Bineînțeles, utilizatorii vor fi anunțați înainte de a pierde accesul la conținutul și datele Google Play Music.

Utilizatorii care decid să nu-și transfere contul de Google Play Music pe YouTube Music, trebuie să își anuleze abonamentul la sfârșitul ciclului de facturare, astfel încât să nu continue să plătească. Acest lucru se va întâmpla în septembrie în Noua Zeelandă și Africa de Sud și în octombrie pentru toate celelalte piețe.

Cum să transferi conținutul Google Play Music pe YouTube Music:

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
A murit un actor din Seinfeld; avea 81 de ani

Reni Santoni, actorul care l-a interpretat pe Poppie în câteva episoade emblematice din serialul "Seinfeld", a murit la vârsta de...

Închide