Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Global Records este noul reprezentant exclusiv Warner Music în România

Global Records a devenit de la 1 august noul reprezentant exclusiv al repertoriului Warner Music în România. Prima piesă a unui artist român lansată pe plan internațional, ca parte a acestei colaborări, este cel mai nou single Roxen.

Publicat

pe

Global Records
Global Records

Global Records, casa de discuri cu una dintre cele mai rapide evoluții de pe piața locală, este oficial noul reprezentant exclusiv Warner Music în România, prin intermediul acestei colaborări urmând ca artiști autohtoni să fie promovați pe scena muzicală internațională. Global Records preia, astfel, ștafeta de la Roton, casa de discuri ce a fost până la 1 august 2020 reprezentantul Warner Music în țara noastră.

Ștefan Lucian: "Este o colaborare care ne onorează!"

"Warner Music este cea mai mare casă de discuri din lume cu un spirit independent, suntem încântați să colaborăm și să conectăm artiștii din catalogul lor cu iubitorii de muzică din România. Este o colaborare care ne onorează!", a declarat Ștefan Lucian, CEO Global Records.

Alfonso Perez-Soto, EVP Eastern Europe, Middle East and Africa al Warner Music, se declară, de asemenea, încântat de acest parteneriat.

"Sunt entuziasmat să ne parteneriem cu Global Records, casă de discuri independentă cu super rezultate pe piața din România, cu un extraordinar sistem de marketing și promo, cu artiști relevanți și cu piese care domină topurile radio și TV.", a spus Alfonso Perez-Soto, EVP, Eastern Europe, Middle East and Africa, Warner Music.

Prima piesă a unui artist Global lansată la nivel internațional grație parteneriatului cu Warner Music este noul single Roxen, "How To Break A Heart". Cele două case de discuri vor colabora în vederea dezvoltării și promovării la nivel internațional a tinerei artiste.

Roxen: "Sunt onorată de colaborarea cu Warner și de sprijinul oferit pe plan internațional"

"Așteptam cu nerăbdare lansarea acestei piese, este una dintre preferatele mele. (...) În același timp, sunt onorată de colaborarea cu Warner și de sprijinul oferit pe plan internațional. Nici nu îndrăzneam să visez la o asemenea reușită, însă acest lucru mă motivează să cuceresc toate topurile cu muzica mea", a spus Roxen.

Global Records are în portofoliu artiști precum INNA, Antonia, Carla's Dreams, Irina Rimes, The Motans, Alina Eremia, AMI, DJ Project, Minelli, Sickotoy, Vanotek, Mark Stam si multi alții. De asemenea, reprezintă producători și songwriteri de top precum Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, care au avut și sesiuni la nivel internațional, din care au reieșit piese pentru artiști precum Selena Gomez, Nick Jonas, Nicki Minaj, AKON.

Trending