Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden Roxen (2019)Roxen crede că a găsit "piesa perfectă" pentru Eurovision 2021

Garbage va lansa un nou album în 2021

Într-un interviu recent, solista Garbage, Shirley Manson, a dezvăluit că un nou material discografic este înregistrat și cel mai probabil va fi lansat anul viitor. Mai multe detalii în articol.

Garbage la Arenele Romane pe 29 iunie 2019 │ FOTO: Andrei Zidaroiu / InfoMusic.ro

Manson a vorbit despre album pentru publicația Rolling Stone, într-o conversație despre sănătatea mintală în timpul carantinei. Muziciana a recunoscut că se luptă cu "depresie și anxietate de grad scăzut", adăugând:

"Suntem în mijlocul procesului de mixare a unui album Garbage, așa că Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru asta. Este singurul lucru care ne menține întregi la minte".

Membrii trupei și-au luat întotdeauna o pauză între albume, iar perioada de cinci ani dintre "Strange Little Birds" din 2016 și viitorul album nu este surprinzătoare. Trupa s-a folosit de acei ani - și de pauza neașteptată oferită de pandemia de coronavirus - pentru a aborda cariera muzicală dintr-o perspectivă nouă.

"Ne-am revizuit afacerea și am schimbat modul în care lansăm materiale, comparativ cu felul în care am procedat în ultimii opt ani. Avem un nou album ce este mixat la momentul actual și care va apărea anul viitor. Mai avem încă trei melodii și apoi va fi gata. După aceea ne vom concentra asupra artwork-ului și vom începe planificarea pentru anul viitor. Suntem foarte entuziasmați. Discutam cu echipa noastră azi-dimineață și lucrurile încă arată promițător", a adăugat Shirley Manson.

Garbage are peste 25 de ani de activitate, timp în care a experimentat cu genuri diverse, de la industrial rock la electronic rock sau grunge. Garbage este genul de formație în care fiecare membru compune și este implicat în orice detaliu ce ține de actul artistic al trupei. Poate și din acest motiv componența formației este neschimbată. Cele 6 albume de studio lansate au atins vânzări de peste 17 milioane și au primit până acum 18 Discuri de Platină, 10 Discuri de Aur și un Disc de Argint. Muzica sa i-a adus trupei 7 nominalizări la Premiile Grammy, 2 nominalizări la BRIT Awards și peste 10 nominalizări la MTV Awards.

Formația a ajuns rapid în preferințele fanilor, primul turneu mondial având loc la doar doi ani după înființare, în 1995 și a durat mai mult de un an de zile timp în care a susținut concerte în America de Nord, Asia, Europa și Australia. În toată această perioadă a cântat alături de formații precum Smashing Pumpkins, Fun Lovin' Criminals sau Placebo.

Cea mai recentă vizită a trupei în România a avut loc anul trecut, la Arenele Romane din București.

Citește mai multe despre Garbage
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
20th Century Fox dispare ca brand; Disney îi schimbă numele după 85 de ani

O schimbare importantă de branding a fost anunţată astăzi în segmentul cinematografiei şi producţiei TV. Legendarul brand 20th Century Fox...

Închide