Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bromania / MicutzuMicutzu și BRomania au deschis o agenție de stand-up comedy Shakira și Gerard PiqueShakira și Gerard Pique ne scot la restaurant în Barcelona dacă donăm pentru o cauză nobilă Irina Rimes la The Artist Awards 2020Irina Rimes întâmpină 2021 cu albumul "Acasă", fanii dedicați ascultă prima piesă înainte de lansare Delia în reclama la centrul de testare COVID OK MedicalReclama cu Delia la teste Covid a fost interzisă la TV Eurovision 2021În 2021, Eurovision va fi de neclintit. Finala și semifinalele au datele stabilite Marco Hietala: "Părăsesc trupa Nightwish și mă retrag din viața publică"

Dua Lipa a intervievat-o pe Gwen Stefani - VIDEO

Dua Lipa a fost gazda emisiunii lui Jimmy Kimmel și a intervievat-o pe Gwen Stefani. Cele două au discutat despre relația lui Gwen cu Blake Shelton și despre viața la fermă, dar și despre muzică și colaborări.
Dua Lipa intervievând-o pe Gwen Stefani

Dua Lipa intervievând-o pe Gwen Stefani

După multe emisiuni realizate în condiții de carnatină, de la el de acasă, Jimmy Kimmel a luat o bine meritată vacanță, apelând, ca și în alți ani, la prieteni din sfera divertismentului pentru a-l înlocui. Cea mai recentă gazdă a show-ului Late Night a fost Dua Lipa, artista britanică aflându-se pentru prima oară în poziția de a prezenta o emisiune.

Cu ceva emoții, dar cu multă carismă, Dua a găzduit un show inedit, oferind publicului atât amuzament, cât și informații de interes. A avut-o invitată în emisiune pe Gwen Stefani, fosta solistă No Doubt discutând cu multă dezinvoltură despre relația sa cu Blake Shelton. De la instalarea pandemiei, cei doi și-au petrecut o mare parte din timp în Oklahoma, la ferma de vite a lui Blake. Cei trei băieți ai lui Gwen s-au bucurat de prezența animalelor, fiecare zi fiind surprinzătoare.

Gwen Stefani a povestit și despre versurile primei piese memorate, despre colaborarea sa cu Blake Shelton, ce a ajuns hit în topul pieselor country, dar și despre fantome și vedete cu care a fost confundată de-a lungul anilor.

VIDEO: Dua Lipa interviend-o pe Gwen Stefani

Dua Lipa a lansat la finalul lunii martie albumul cu influențe disco "Future Nostalgia". Lansarea acestui disc ar fi trebuit să aibă loc pe 3 aprilie, însă în contextul crizei cauzate de coronavirus, artista a luat decizia de a-l lansa mai devreme, în speranța că ne va face să ieșim puțin din starea de stres și anxietate. Pe acest material se regăsesc single-urile "Don't Start Now" și "Physical".

Citește mai multe despre Dua LipaGwen Stefani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un orășel american speră ca vampirii să îl readucă pe harta obiectivelor turistice

În partea nord-vestică a statului Washington se află un oraș idilic, ai cărui locuitori speră ca un grup de vampiri...

Închide