Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Dua Lipa a intervievat-o pe Gwen Stefani - VIDEO

Dua Lipa a fost gazda emisiunii lui Jimmy Kimmel și a intervievat-o pe Gwen Stefani. Cele două au discutat despre relația lui Gwen cu Blake Shelton și despre viața la fermă, dar și despre muzică și colaborări.
Dua Lipa intervievând-o pe Gwen Stefani

Dua Lipa intervievând-o pe Gwen Stefani

După multe emisiuni realizate în condiții de carnatină, de la el de acasă, Jimmy Kimmel a luat o bine meritată vacanță, apelând, ca și în alți ani, la prieteni din sfera divertismentului pentru a-l înlocui. Cea mai recentă gazdă a show-ului Late Night a fost Dua Lipa, artista britanică aflându-se pentru prima oară în poziția de a prezenta o emisiune.

Cu ceva emoții, dar cu multă carismă, Dua a găzduit un show inedit, oferind publicului atât amuzament, cât și informații de interes. A avut-o invitată în emisiune pe Gwen Stefani, fosta solistă No Doubt discutând cu multă dezinvoltură despre relația sa cu Blake Shelton. De la instalarea pandemiei, cei doi și-au petrecut o mare parte din timp în Oklahoma, la ferma de vite a lui Blake. Cei trei băieți ai lui Gwen s-au bucurat de prezența animalelor, fiecare zi fiind surprinzătoare.

Gwen Stefani a povestit și despre versurile primei piese memorate, despre colaborarea sa cu Blake Shelton, ce a ajuns hit în topul pieselor country, dar și despre fantome și vedete cu care a fost confundată de-a lungul anilor.

VIDEO: Dua Lipa interviend-o pe Gwen Stefani

Dua Lipa a lansat la finalul lunii martie albumul cu influențe disco "Future Nostalgia". Lansarea acestui disc ar fi trebuit să aibă loc pe 3 aprilie, însă în contextul crizei cauzate de coronavirus, artista a luat decizia de a-l lansa mai devreme, în speranța că ne va face să ieșim puțin din starea de stres și anxietate. Pe acest material se regăsesc single-urile "Don't Start Now" și "Physical".

Citește mai multe despre Dua LipaGwen Stefani
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Un orășel american speră ca vampirii să îl readucă pe harta obiectivelor turistice

În partea nord-vestică a statului Washington se află un oraș idilic, ai cărui locuitori speră ca un grup de vampiri...

Închide