Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Lansarea unui nou album Deftones în septembrie e confirmată prin teasere

Trupa Deftones a publicat în ultimele zile o serie de teasere ce au pus fanii pe jar. Toate indiciile favozirează ideea lansării unui nou material de studio la finele lunii septembrie.
Chino Moreno (Deftones)

Chino Moreno (Deftones) │ FOTO: Phil Smithies

Cel de-al nouălea album al trupei Deftones ar putea sosi anul acesta, în luna septembrie. Formația a publicat mai multe teasere, unul dintre ele indicând chiar că lansarea ar putea fi planificată pentru data de 25.

Teaserele trupei Deftones confirmă lansarea albumului în septembrie

Cele mai grăitoare indicii care conduc la această concluzie sunt: întunecarea pozelor de profil pe toate paginile de socializare ale formației, schimbare determinată, cel mai probabil, de un viitor anunț important, și redirecționarea site-ului oficial al trupei către o nouă adresă url: deftones.com/0925. Pe pagina principală apare, de asemenea, o imagine pătrată cumpusă din sute de puncte, asemenea unei poze pixelate.

Deftones a publicat, de asemenea, un mesaj criptic pe Twitter: "No you will never find me". Versul este extras din piesa "One Weak", de pe albumul de debut "Adrenaline". Ar putea asta să însemne că formația va oferi mai multe detalii într-o săptămână?

Toate aceste teasere sunt în acord cu declarațiile pe care toboșarul Abe Cunningham le făcea în urmă cu două luni. Acesta anunța atunci publicul că el și colegii din Deftones au terminat de înregistrat un nou album și dezvăluia că discul ar putea fi lansat în septembrie.

Momentan nu se cunosc prea multe detalii despre viitorul disc Deftones. Se știe doar că trupa a lucrat cu producătorul Terry Date, alături de care au fost concepute și primele patru albume ale formației, inclusiv apreciatul "Around the Fur and White Pony".

Acest nou material Deftones ar putea fi, desigur, și o ediție aniversară a albumului White Pony, cu prilejul împliniirii a 20 de ani de la momentul lansării. În următoarele săptămâni, trupa va mai dezvălui, cu siguranță, și alte indicii, care vor elucida misterul.

Citește mai multe despre Deftones
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Mike Shinoda a fost impresionat de Subcarpați - VIDEO

Mike Shinoda a ascultat în cadrul stream-ului Bowl of Destiny fragmente din două piese ale trupei Subcarpați. Vizibil intrigat de...

Închide