Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Deftones anunţă titlul noului album, "Ohms" şi tracklist-ul său

După o perioadă de teasere criptice, iată că Deftones a dezvăluit titlul albumului său viitor. Aflăm şi data de lansare, dar şi tracklist-ul acestui disc, intitulat "Ohms". Este al nouălea album de studio al formaţiei americane, care a fost deja prefaţat de multe teasere. Avem detalii în articol.

Publicat

pe

Coperta album Deftones Ohms
Coperta album Deftones Ohms │ FOTO: Ohms

Ceea ce vedeţi mai sus este coperta noului album Deftones, "Ohms", care va sosi pe 25 septembrie. Succesorul lui "Gore" din 2016 include 10 piese şi a fost produs sub oblăduirea lui Terry Date. Acesta s-a ocupat de legendarele LP-uri Deftones "Around The Fur" şi "White Pony". O porţiune de 30 de secunde din piesa ce poartă numele noului album poate fi deja ascultată pe Apple Music (mai jos). Sună a Deftones clasic, cu riff-uri de rock alternativ nervos, peste care se aşterne vocea lui Chino Moreno, când suavă, când agresivă.

Solistul a descris revistei Kerrang noul material discografic drept unul "mai colaborativ" faţă de "Gore", pe care chitaristul Stephen Carpenter nu participase la procesul de producţie prea mult. Deftones a lansat 8 albume de studio până acum şi a vândut peste 10 milioane de albume global. În acest moment componenţa trupei este următoarea: Chino Moreno la voce, Carpenter la chitară, Abe Cunningham la tobe, Frank Delgado la platane şi Sergio Vega la bas.

În luna mai a acestui an Deftones şi-a anulat turneul Nord American din cauza pandemiei Covid-19. Turneul trebuia să înceapă pe 27 iulie şi să îi aducă pe scenă şi pe francezii de la Gojira, dar şi pe noua senzaţie Poppy în deschidere. Includea 20 de opriri şi ţinea până pe 5 septembrie.

Iată cum arată tracklist-ul lui "Ohms":

01. Genesis
02. Ceremony
03. Urantia
04. Errorr
05. The Spell Of Mathematics
06. Pompeji
07. This Link Îs Dead
08. Radiant City
09. Headless
10. Ohms

În iunie trupa a sărbătorit 20 de ani de la debutul celui mai celebru album al său, "White Pony". Discul a sosit în anul 2000 şi era al treilea în cariera trupei, după "Adrenaline" şi "Around the Fur". Era în egală măsură rock alternativ, nu metal, dar şi muzica experimentală, cu influenţe de new wave, dream pop, shoegaze chiar şi trip-hop. Chiar şi elemente de post rock îşi găseau locul pe această creaţie de 48 de minute. Acesta a fost şi primul album cu Frank Delgado la platane şi sintetizator. Avea să fie premiat cu discul de platină în 2002.

PUBLICITATE
Comentează

Concerte & turnee

Electric Castle se amână pentru a doua oară consecutiv; festivalul își va deschide porțile în 2022

Vara aceasta nu sună promițător din punct de vedere concertistic. Organizatorii Electric Castle s-au văzut nevoiți să reprogrameze ediția din acest an pentru 2022. Cu toate acestea, avem și o veste bună. Detalii în articol.

Publicat

pe

Electric Castle Festival 2015 │ FOTO: Alex Vlad Covaci / InfoMusic.ro

În ciuda unei declarații optimiste din partea lui Emil Boc, care era de părere că UNTOLD și Electric Castle ar avea șanse mari să fie reluate anul acesta, iată că socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg. Astăzi, organizatorii EC au anunțat reprogramarea evenimentului pentru anul viitor. Astfel, cea de-a opta ediție Electric Castle va avea loc în perioada 13-17 iulie 2022. Biletele deja achiziționate rămân valabile, existând și alte opțiuni, ce vor fi dezvăluite în curând.

Vestea bună pentru festivalieri este că organizatorii au reușit să reconfirme cei trei headlineri - Twenty One Pilots, Gorillaz și Deftones.

"În urma măsurilor și restricțiilor pentru evenimente anunțate recent de către autorități pentru perioada următoare, nu există un scenariu real care ne-ar permite să organizăm EC8 în 2021.
E nevoie de un an întreg de muncă pentru a planifica toate detaliile unui eveniment de o asemenea magnitudine. În plus, situația pandemiei fluctuează, iar acest lucru duce la reprogramarea sau anularea turneelor artiștilor în toată Europa", este o parte din mesajul transmis de organizatori.

Cea de-a opta ediție Electric Castle ar fi trebuit să aibă loc în perioada 15-19 iulie 2020 pe domeniul Castelului Banffy din Cluj-Napoca. Apoi, festivalul a fost reprogramat pentru 14 - 18 iulie 2021, iar acum EC a suferit a doua amânare consecutivă. Poate că a treia oară va fi cu noroc, lucru pe care atât festivalierii, cât și organizatorii și-l doresc:

"Chiar nu putem lăsa să treacă încă un an pe lângă noi și vom continua să lucrăm alături de autorități pentru a găsi soluții astfel încât să putem avea evenimente la vară.
De la fani și toți cei care lucrează în această industrie, cu toții sperăm să ne putem bucura cât mai curând de concerte și festivaluri. Până atunci, aveți grijă de voi. Ne e tare dor de toată lumea".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending