Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 John Mayer în clipul ”Carry Me Away”Documentarul "Framing Britney Spears" l-a întristat pe John Mayer: "Am fost pe punctul de a plânge de cinci ori" Casey Bishop la American Idol,2021Trupa Motley Crue a lăudat o concurentă de 15 ani de la American Idol: "Felicitări, Casey Bishop!" - VIDEO Chefi la CuțiteCel de-al nouălea sezon "Chefi la Cuțite" începe la sfârșitul lunii februarie Sorin Pârcălab la iUmorSorin Pârcălab, la iUmor: "Dacă nu era reală faza, aș fi râs și eu" - VIDEO Juriu iUmor sezonul 10Emisiunea iUmor nu va mai fi difuzată duminica; află când o poți urmări GIM la "Românii au talent" 2021"Românii au talent": GIM a primit Golden Buzz de la Florin Călinescu după ce a emoționat cu un mesaj puternic

Cunoscutul serial "Dosarele X" va primi o versiune animată

Agenții Fox Mulder și Dana Scully sunt doi dintre cei mai buni detectivi din toate timpurile, dar există anumite cazuri prea ridicole pentru ca duo-ul să le abordeze. Astfel, o nouă echipă din lumea Dosarelor X le va lua locul. Găsești mai multe detalii în articol.
David Duchovny și Gillian Anderson în

David Duchovny și Gillian Anderson în "Dosarele X" │ FOTO: IMDb

Potrivit Variety, un serial de comedie animat "Dosarele X/ The X-Files" se află în acest moment în curs de dezvoltare la Fox Entertainment și 20th Television. Intitulat în prezent "The X-Files: Albuquerque", noul proiect va avea în centru o serie de agenţi inadaptaţi care anchetează cazuri prea prostești și ridicole pentru ca detectivii Mulder şi Scully să se ocupe de ele. Ei reprezintă, în principiu, echipa de categoria B a Dosarelor X.

Chris Carte, creatorul serialului original, va fi producător executiv, iar Rocky Russo şi Jeremy Sosenko vor fi scenariști și producători executivi. Scriitorul și producătorul Gabe Rotter, care a lucrat la reluarea "The X-Files" la Fox va fi, de asemenea, producător executiv, iar Bento Box va realiza animaţiile. Gillian Anderson și David Duchovny, actorii care au dat viață celebrelor personaje, nu sunt implicați în noua producție.

"Dosarele X / The X-Files" este un serial de televiziune american, ce a fost difuzat între 10 septembrie 1993 și 19 mai 2002. Serialul a avut 9 sezoane și a îmbinat elemente science-fiction, fantasy, horror și mystery. Fox Entertainment a reluat serialul în 2016 - cel de-al zecelea sezon - și sezonul final, în 2018. A fost unul din primele seriale de succes ale rețelei americane de televiziune, personajele și motto-ul său ("Adevărul este dincolo de noi") intrând în istoria televiziunii.

În serial, agenții FBI Fox Mulder (David Duchovny) și Dana Scully (Gillian Anderson) primesc sarcina de a investiga așa-numitele "Dosare X": cazuri nerezolvate care implică prezența unor fenomene paranormale. Mulder crede în existența extratereștrilor și în paranormal, în timp ce Scully este sceptică, ea fiind trimisă inițial de către superiori pentru a încerca să distrugă reputația lui Mulder și metodele sale neconvenționale de lucru.

Popularitatea serialului a atins apogeul la finalul anilor 1990 și a dus la apariția unor filme pentru marele ecran: "The X-Files: Fight the Future" (1998) și "The X-Files: I Want to Believe" (2008).

Citește mai multe despre David Duchovny
Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Live-urile de la MTV VMA 2020: Miley Cyrus a urcat iar pe "Wrecking Ball", BTS ne-a introdus în lumea anime - VIDEO

Live-urile de la MTV VMA 2020 au adus publicului răgazul de a se pune la curent cu muzica mainstream și...

Închide