Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna"

Încă un cover după Radiohead, doar că altfel - AUDIO

Nu oricine se încumetă să facă un cover după Radiohead, iar Hayley Williams știe asta. A trecut însă peste etichetări și a înregistrat o versiune proprie după una dintre piesele sale favorite din repertoriul formației britanice.
Radiohead (imagine din clipul ”Fake Plastic Trees”)

Radiohead (imagine din clipul ”Fake Plastic Trees”)

Solista Paramore s-a dezmințit de Radiohead pentru o perioadă, considerând că a depășit acel moment din viața sa, după care a realizat că e imatur să consideri că o astfel de formație, "una dintre cele mai bune ale tuturor timpurilor", ar marca doar o etapă în dezvoltarea unei persoane.

A dat astfel curs propunerii fanilor ei și a realizat un cover spontan după "Fake Plastic Trees", încadrându-l în seria de "serenade dedicate ei". 

"Piesa cea mai solicitată în scurta mea carieră de susținătoare de serenade a fost o piesă Radiohead. Mi s-a părut un sacrilegiu să fac asta la început, până să realizez că nici măcar trupa însăși nu a considerat că ceea ce face e prețios, ori ceva cu care nu ai voie să te joci. Nu sunt niciodată constrânși de niciuna dintre versiunile expresiei lor creative, iar manifestările de afecțiune nu par să-i dea peste cap. Așa că de multe ori publicul a crezut că sunt în punctul maxim al creației lor, doar că ei continuau să înflorească și mai frumos și să se metamorfozeze în ceva neașteptat și inechivoc superior.

Pentru o perioadă m-am prefăcut că am depășit etapa Radiohead (știu), dar lucrurile bune te găsesc mereu și te primesc înapoi. Așa că, în admirație pentru una dintre cele mai bune trupe ale tuturor timpurilor - și cu părere de rău pentru toți cei care nu au cerut asta - iată o serenadă dedicată mie cu "Fake Plastic Trees". Bucurați-vă de ea, dacă puteți", a scris Hayley pe Instagram.

Versiunea lui Hayley Williams după "Fake Plastic Trees" nu e încă un cover după Radiohead. E altfel pentru că nu încearcă să fie altceva. E cântat imperfect, tremurat, dar cu sinceritate și multă emoție.

VIDEO: Hayley Williams cântând "Fake Plastic Trees" de la Radiohead

Citește mai multe despre Hayley WilliamsParamore
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Clarkson îl înlocuiește pe Simon Cowell la America's Got Talent

Săptămâna aceasta, Simon Cowell va lipsi de la masa juriului din cauza unei accidentări, însă competiția de talente a știut...

Închide