Urmărește-ne în Social Media

Industria muzicala

Conținutul pentru adulți din muzică e problematic, Cardi B și Nicki Minaj sunt dependente de atenție, crede Cee Lo Green

Muzica a devenit o platformă de promovare a conținutului pentru adulți, totul în goana pentru succes și atenție, e de părere CeeLo Green, care a ridicat de curând această problemă. Din perspectiva artistului, ar trebui să existe "un loc și un moment anume" pentru astfel de conținut, acuzându-le pe Cardi B și Nicki Minaj de promovarea unor stereotipuri cu impact negativ asupra percepției realității.

Publicat

pe

Nicki Minaj / Cee Lo Green / Cardi B
Nicki Minaj / Cee Lo Green / Cardi B

CeeLo Green, autorul hitului "Crazy" premiat cu Grammy în 2007, a vorbit în cadrul unui interviu despre iubirea sa pentru muzica pop mai veche, analizând starea actuală a zonei comerciale a industriei. Din perspectiva muzicianului, alunecarea spre sexualitate a depășit anumite limite, acest lucru fiind dezamăgitor.

CeeLo Green: "Muzica este lipsită de orice rușine, este pură sălbăticie"

"O mare parte din muzica contemporană este nepotrivită și dezamăgitoare la nivel personal și moral. A existat o perioadă de timp în care eram suficient de pricepuți încât să codificăm anumite lucruri. Le puteam vorbi celor cărora ne adresam printr-un anume stil de limbaj. Dar acum muzica este lipsită de orice rușine, este pură sălbăticie", a apreciat CeeLo în discuția sa cu editorii revistei Far Out.

Artistul a subliniat că avem anumite responsabilități, ca adulți, iar stereotipurile promovate în muzică nu sunt exemple de urmat.

CeeLo Green: "Ar trebui să existe un loc și un moment anume pentru conținutul destinat adulților"

"Suntem adulți. Ar trebui să existe un loc și un moment anume pentru conținutul destinat adulților. Ca adulți și artiști, ar trebui măcar să încercăm să fim parteneri ai responsabilității celorlalți, într-o anumită măsură. Stereotipurile care sunt apreciate și perpetuate ajung, în definitiv, să construiască percepția noastră asupra realității. Te face să simți că nu mai aparții acelei realități și asta a cauzat o mulțime de probleme."

CeeLo le-a adus apoi în discuție pe Nicki Minaj, Cardi B și Megan Thee Stallion, care promovează stereotipuri ce alterează percepția realității.

CeeLo Green: "Cardi B și Megan Thee Stallion, toate fac mai mult sau mai puțin cam aceleași gesturi cu tentă sexuală, pentru a acapara atenția"

"Ai persoane influente, cum e Nicki Minaj sau cineva care e acolo în frunte: are succes, vizibilitate, o platformă de fani. Nicki ar putea fi atât de eficientă în moduri mult mai constructive, dar se simte o disperare.

Atenția este, de asemenea, un drog, iar competiția este pretutindeni. Cardi B și Megan Thee Stallion, toate fac mai mult sau mai puțin cam aceleași gesturi cu tentă sexuală, pentru a acapara atenția. Înțeleg ideea de femeie independentă și în control, divina feminitate și expresie sexuală. Înțeleg toate astea, dar vin cu ce cost?"

Comentariile lui CeeLo Green vin în contextul recentei lansări a piesei "WAP", o colaborare a lui Cardi B cu Megan Thee Stallion ce a ajuns la 75 de milioane de vizualizări în doar 5 zile. În România, piesa e pe locul 20 în topul YouTube Trending.

PUBLICITATE
Comentează

AGENDA DE CONCERTE

<< sept. 2021 >>
lmmjvsd
30 31 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 1 2 3

Trending