Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Cel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie

Live Nation va organiza în Germania cel mai mare concert de la debutul pandemiei în această țară. Evenimentul va avea loc în Düsseldorf și se va desfășura în aer liber, pe un stadion cu o capacitate de 54,000 de locuri.
Bryan Adams

Bryan Adams (foto: Terry Steeves)

Pandemia nu mai poate ține pe loc scena muzicii live, adaptabilitatea fiind esențială pentru supraviețuirea industriei. Plecând de la această premisă, Live Nation a anunțat că va organiza la început de toamnă cel mai mare eveniment concertistic de care s-a bucurat Germania de la debutul pandemiei. Return to Live se va desfășura în luna septembrie pe Merkur Spiel Arena din Düsseldorf, stadionul de 54,000 de locuri urmând să găzduiască 12,000 de fani. Se vor vinde exclusiv bilete cu loc și se vor respecta cu strictețe regulile de igienă și procedurile de siguranță.

LIVE Nation: "Știm că fanii sunt entuziasmați să se bucure din nou de muzică live, iar noi suntem încântați să le oferim din nou această oportunitate"

"Fanii, artiștii și echipajul tehnic, la fel ca și întreaga industrie muzicală, au așteptat cu nerăbdare acest moment. Deschidem porțile pentru întoarcerea muzicii live, care acum are oportunitatea de a-și relua activitatea după o întrerupere neplanificată. Știm că fanii sunt entuziasmați să se bucure din nou de muzică live, iar noi suntem încântați să le oferim din nou această oportunitate", a declarat CEO-ul Live Nation Germany, Marek Lieberberg.

Publicul care va dori să participe la acest eveniment va trebui să accepte condițiile de participare impuse de organizatori în contextul pandemiei. Spectatorii vor trebui să poarte măști de protecție și să respecte regulile de distanțare socială, ocupându-și cu strictețe locurile înscrise pe bilete.

Organizatorii au luat în considerare și alte măsuri de precauție. Zonele de așteptare de pe stadion vor fi suficient de încăpătoare pentru a se evita aglomerația, alcoolul va fi interzis, iar publicul va fi încurajat să se dezinfecteze pe mâini cu regularitate, ori de câte ori va fi nevoie. De asemenea, nu vor fi perioade de pauză între concerte. Participanților li se va permite ridicarea de pe scaune doar pentru a merge la toalete, mâncarea și băuturile putând fi achiziționate de la vânzători care se vor plimba printre rânduri cu diverse produse.

Bryan Adams, headliner al evenimentului Return to Live, a anunțat pe Instagram că pregătește pentru public un concert intim, acustic. Va urca doar el pe scenă, acompaniat de chitara sa.

Citește mai multe despre Bryan Adams
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Antonio Banderas are Coronavirus; Actorul a făcut anunţul de ziua sa de naştere

Antonio Banderas a împlinit astăzi, pe 10 august 60, de ani şi a ţinut să îşi anunţe fanii că a...

Închide