Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Ce a făcut Lars Ulrich în carantină

Lars Ulrich a povestit în cadrul Lolla2020 cum și-a petrecut perioada de carantină. Toboșarul Metallica a stat acasă, alături de soție și copii, dezvăluind care a fost activitatea lor preferată.

Concert Metallica la București pe 14 august 2019 (foto: Ionut Paraschiv / InfoMusic.ro)

În perioada 30 iulie -2 august a fost transmisă online o ediție specială a Lollapalooza, ce a inclus și o serie de interviuri inedite. Perry Farrell, unul dintre fondatorii Lollapalooza, a stat de vorbă cu Lars Ulrich, cu acest prilej toboșarul povestind despre perioada de carantină, pe care și-a petrecut-o alături de soția sa, Jessica Miller și de copii lui, Myles, Layne și Bryce.

"Un lucru pe care l-am făcut în carantină, și a fost super, a fost să facem seri clasice de urmărit filme, ca la cinema, ceva ce cred că orice copii ar trebui să experimenteze. Regula de bază a fost că nimănui nu i-a fost permis să pună la îndoială alegerile celorlalți, așa că atunci când ai doi copii care trebuie să vadă "Y Tu Mamá También" sau "Amores Perros", ori alte filme clasice, cred că ăsta e un lucru grozav în dezvoltarea lor, din punct de vedere educativ", a mărturisit Lars Ulrich.

Puteți urmări întreaga discuție dintre Lars și Farrell în clipul de mai jos.

VIDEO: Lars Ulrich la Lolla2020

În luna aprilie, Lars Ulrich discuta cu Marc Benioff, CEO-ul Salesforce, despre efectele nefaste ale pandemiei, făcând referire la toate concertele Metallica ce au fost anulate. Toboșarul a amintit atunci și de posibilitatea înregistrării unui nou album Metallica, acest scenariu depinzând de cât de mult se va prelungi perioada de carantină.

"Va fi un album Metallica înregistrat în izolare? Nu pot să vă spun, pentru că nu știu cât va dura carantina. Dar dacă eu și tu și restul lumii vom sta acasă în următoarele șase luni sau în următorul an, aș spune că sunt șanse mari să se întâmple asta", a declarat Lars.

Tot în luna aprilie,  Metallica a donat 350.000 de dolari pentru lupta împotriva COVID-19. Banii au fost distribuiți către 4 mari ONG-uri: 100.000 de dolari au ajuns la Feeding America, alți 100.000 de dolari la Direct Relief, încă 100.000 de dolari la Crew Nation și 50.000 de dolari la The USBG National Charity  Foundation. În iulie, formația a făcut o nouă donație, prin intermediul fundației All Within My Hands.

Citește mai multe despre Lars UlrichMetallica
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Lineup-ul Download Festival 2021 - Nume mari din muzica rock, metal și alternative

Download Festival va recupera cu prisosință ediția pierdută de anul acesta. În 2021, lineup-ul va include nume cu greutate precum...

Închide