Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Când va lansa Adele un nou album, potrivit managerului ei

Fanii Adele de pretutindeni așteaptă cu nerăbdare un nou album. Au trecut deja 5 ani de la precedentul, iar zvonurile privind lansarea unui material nou circulă de câteva luni. Pentru a mai limpezi apele, managerul artistei a oferit lămuriri.
Adele

Adele

Publicul are nevoie de un nou album Adele. "25" era lansat în 2015, iar de atunci fanii așteaptă cu impaciență o revenire a artistei. Nu au mai trecut niciodată atât de mulți ani de la o lansare, iar nerăbdarea crește de la o zi la alta.

Adele nu va lansa un nou album în septembrie, ci "când va fi gata"

În luna februarie, Adele indica o posibilă lansare de album în toamnă, artista fiind filmată la nunta unei prietene în timp ce le spunea celor prezenți: "să vă așteptați ca noul meu disc să apară în septembrie".

Această declarație a fost contrazisă, însă, de managerul ei, care în iunie asigura publicul că data lansării nu a fost stabilită.

"Nu va fi lansat în septembrie, va fi gata când va fi gata. Nu pot să stabilesc o dată. Avem muzică, dar încă lucrăm la ea", spunea Jonathan Dickins.

Au mai rămas doar două săptămâni până în septembrie, așa încât fanii Adele au dorit o lămurire asupra informațiilor contradictorii din ultimele lui. Pe 14 august, Adele era întrebată pe Instagram: "Adele, unde este albumul?". Răspunsul artistei a adâncit și mai mult misterul, în loc să-l elucideze: "Îți spun sincer că habar nu am", i-a scris Adele fanului ei.

Punând cap la cap cele două declarații, am putea deduce că noul disc ar fi trebuit să apară în toamnă, însă, din cauza pandemiei și/sau a altor factori externi, piesele nu au mai fost finalizate, iar lansarea a fost amânată.

Așa cum anunța managerul artistei, a fost înregistrată muzică nouă, Adele lucrând la cel de-al patrulea album împreună cu producătorul Raphael Saadiq și cu reputatul compozitor și interpret John Legend.

Adele s-a menținut sub lupa presei în ultimele luni și din motive externe spectrului muzical. În luna mai, Artista a publicat pe Instagram o poză și un mesaj prin care le mulțumea fanilor pentu urările frumoase primite de ziua ei.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Beck colaborează cu NASA pentru un album vizual "Hyperspace" - VIDEO

Beck nu e străin de proiecte inedite, dar de această dată îşi surprinde fanii printr-o colaborare cu... NASA. Câştigător a...

Închide