Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Brian May este "recunoscător să fie în viață" după o hemoragie la stomac Ewan McGregor cântând ”Endlessly”Urmărește-l pe Ewan McGregor cântând "Endlessly" de la Muse - VIDEO Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile

Billie Eilish: "Donald Trump ne distruge țara (...) Vă rog, votați"- VIDEO

Billie Eilish s-a implicat activ în viața politică, arătându-și susținerea pentru Joe Biden printr-un mesaj în care îndeamnă publicul să voteze împotriva lui Donald Trump. Artista a participat, de asemenea, la Convenția Națională a Democraților, unde a interpretat live în premieră noul ei single, "my future".
Billie Eilish îndeamnă publicul să voteze

Billie Eilish îndeamnă publicul să voteze

Tot mai multe personalități publice aleg să se implice în viața politică pentru a-l critica pe Donald Trump. După Neil Young, Snoop Dogg, Mariah Carey, Serj Tankian, Madonna și Barbra Streisand, se alătură valului anti-Trump și Billie Eilish. Artista în vârstă de 18 ani a hotărât să-și folosească vocea pentru a transmite un mesaj important publicului, și cu precădere tinerei generații, adolescenții alcătuind, în mare parte, baza ei de fani. Billie a înregistrat un mesaj video prin care îndeamnă poporul american să iasă la vot, pentru a-l îndepărta pe Donald Trump din fruntea țării.

Billie Eilish: "Avem nevoie de lideri care să ne rezolve problemele, cum ar fi schimbările climatice și pandemia de COVID, nu să le ignore"

"Nu trebuie să vă spun eu că situația actuală e un dezastru. Donald Trump ne distruge țara și tot ceea ce e important pentru noi. Avem nevoie de lideri care să ne rezolve problemele, cum ar fi schimbările climatice și pandemia de COVID, nu să le ignore. Lideri care să lupte împotriva rasismului sistemic și inegalității. Iar asta începe în momentul în care votezi pentru cineva care înțelege cât de multe lucruri sunt în joc. Cineva care construiește o echipă care să ne împărtășească valorile. Asta începe atunci când votezi împotriva lui Donald Trump și pentru Joe Biden.

Tăcerea nu este o soluție și nu putem să stăm pe margine. Trebuie să votăm cu toții, ca și cum viețile noastre și întreaga lume ar depinde de asta, pentru că chiar așa este. Singurul mod prin care putem fi siguri de viitor este să-l construim noi înșine. Vă rog, înregistrați-vă, vă rog, votați."

VIDEO: Billie Eilish îndeamnă publicul să voteze

Billie și-a exprimat totodată susținerea pentru Joe Biden, participând la Convenția Națională a Democraților, ce a avut loc miercuri seară. Cu acest prilej, artista a interpretat live în premieră piesa "my future", lansată luna trecută. L-a avut alături pe fratele ei, Finneas, dar și pe cel mai nou membru al familiei, un pitbull adoptat în perioada carantinei.

VIDEO: Billie Eilish cântând live "my future"

Citește mai multe despre Billie Eilish
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Scoția vrea să interzică muzica de fundal din baruri și restaurante

Scoția este una dintre puținele țări care a creat un fond special pentru a sprijini spațiile de concerte și evenimente,...

Închide