Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Primești bilete la UNTOLD sau NEVERSEA dacă donezi sânge sau plasmă

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și NEVERSEA au relansat campania Blood Network, prin intermediul căreia încurajează donarea de sânge și plasmă. Donatorii vor fi recompensați cu bilete gratuite la edițiile din 2021 ale festivalurilor UNTOLD sau Neversea, primind totodată și bonuri valorice.

Publicat

pe

Blood Network, campanie UNTOLD & NEVERSEA
Blood Network, campanie UNTOLD & NEVERSEA

Organizatorii UNTOLD și NEVERSEA oferă bilete de o zi la edițiile din 2021 ale unuia din cele două festivaluri celor care răspund apelului de a dona sânge sau plasmă. Pentru a fi recompensați, donatorii trebuie să se înscrie în campania Blood Network până pe 13 septembrie.

În 2020, caravana Blood Network se va desfășura în incinta a 10 centre de transfuzii (București, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Oradea, Târgu Mureș, Brașov, Ploiești, Sibiu, Iași), deschise în anumite weekenduri, iar donarea se va face doar cu programare telefonică. Acestora li se alătură toate centrele de transfuzii din țară, unde se poate dona până pe 13 septembrie, de marți până vineri.

Blood Network încurajează pacienții vindecați de COVID 19 să doneze plasmă pentru a salva viețile celor care luptă cu acest virus și sunt în stare critică în secțiile de ATI. Toți cei care aleg să doneze plasmă în cadrul caravanei Blood Network primesc aceleași beneficii ca donatorii de sânge.

Criteriile de eligibilitate pentru donarea de plasmă sunt disponibile pe site-ul Ministerului Sănătății.

Cum poți participa la campania Blood Network

Donarea de sânge în cadrul caravanei Blood Network se face doar prin programare telefonică la 0730.073.940, în intervalul 10:00 - 16:00, de luni până vineri. Donatorii trebuie să se înscrie în baza de date Și Eu Donez (reteaua.sieudonez.ro).

Cei care donează sânge sau plasmă până pe data de 13 septembrie la centrele de transfuzii din întreaga țară, și intră în rețeaua Și Eu Donez, primesc un voucher valoric de 10 euro pentru a achiziționa un bilet de o zi la UNTOLD 2021 sau NEVERSEA 2021.

Cei care au donat, trebuie să completeze un formular, disponibil pe site-urile UNTOLD și NEVERSEA, și să atașeze poza cu adeverința de donator. Vor primi astfel un cod pe adresa de mail, cu care vor putea cumpăra abonamentul UNTOLD 2021 la preț special.

În plus, donatorii din cadrul caravanei vor primi din partea unui lanţ de supermarketuri câte un voucher de cumpărături de 100 de lei, valabil în orice magazin din țară.

Programul caravanei Blood Network:

  • Între 18 - 21 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Timișoara și Craiova din zilele de 22 și 23 august.
  • Între 25 - 28 august, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Oradea și Târgu Mureș din zilele de 29 și 30 august.
  • Între 1 - 4 septembrie, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Brașov si Ploiești din zilele de 5 și 6 septembrie.
  • Între 8 - 11 septembrie, programează-te pentru donare sânge la Centrul de transfuzii Sibiu, Iasi și București din zilele de 12 și 13 septembrie.

Trending