Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Antonio Banderas are Coronavirus; Actorul a făcut anunţul de ziua sa de naştere

Antonio Banderas a împlinit astăzi, pe 10 august 60, de ani şi a ţinut să îşi anunţe fanii că a fost testat pozitiv cu noul Coronavirus. Vestea a sosit pe contul personal de Instagram al actorului, dar şi pe cel de Twitter. Detalii despre cum se simte "Zorro" aflaţi din articol.

Publicat

pe

Antonio Banderas Cannes 2019
Antonio Banderas Cannes 2019 │ FOTO: Presa Cannes www.facebook.com

Actorul din "Desperado" şi-a sărbătorit pe 30 iulie iubita, femeia de afaceri germano-olandeză Nicole Kimpel, care a împlinit 40 de ani. Cuplul a sărbătorit alături de prieteni, cu un tort mare şi cocktailuri, iar în imaginile de pe Instagram se vedea că nici unul dintre participanţi nu purta mască. Următorul mare proiect al actorului este "Uncharted", peliculă inspirat de jocul video cu acelaşi nume, dar filmările sale au fost puse în standby din cauza pandemiei.

Redăm mai jos postarea lui Antonio Banderas, prin care a dezvăluit vestea infectării pe Instagram:

Salutare tuturor, vreau să fac public faptul că astăzi, pe 10 august sunt forţat să îmi sărbătoresc ziua de naştere cu numărul 60 în carantină, după ce am fost testat pozitiv cu boala Covid-19. Aş vrea să adaug şi că mă simt destul de bine, doar că puţin mai obosit decât de obicei şi am încredere că mă voi recopera pe cât de curând posibil, urmând indicaţiile medicilor şi sper că asta îmi va permite să depăşesc procesul infecţios pe care îl sufăr şi care îi afectează pe atât de mulţi oameni de pe planetă.

Voi profita de izolare pentru a citi, a scrie, a mă odihni şi a continua să fac planuri pentru a da însemnătate anului cu numărul 60, către care mă îndrept cu entuziasm. O îmbrăţişare mare tuturor.

Postarea a fost însoţită de o fotografie a lui Banderas de când era copil. Acesta nu este singurul actor de la Hollywood care suferă de Coronavirus. Tom Hanks a fost prima mare celebritate infectată în primăvară, alături de soţia sa, Rita Wilson. Între timp au mai fost infectaţi şi Alyssa Milano, Madonna, Idris Alba, Olga Kurylenko şi alte celebrităţi.

Antonio Banderas s-a născut în 1960 în oraşul Malaga, din sudul Spaniei şi visa să fie fotbalist. Ulterior avea să ajungă cel mai bine cotat actor spaniol, iar regizorul Pedro Almodovar i-a pus în valoare talentul de multiple ori. În 2017, actorul a primit Premiul Naţional Pentru Cinematografie din Spania, care celebrează întreaga carieră a unui actor profesionist. În mai 2019 a venit şi o distincţie la Cannes pentru rolul din filmul "Pain and glory" în regia lui Pedro Almodovar. Filmul spune povestea unui regizor în vârstă care suferă de o boală cronică şi de un blocaj creativ.

Comentează

Trending