Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Antonia este invitata unui nou episod "Falsez pentru tine"

Mâine seară, Antonia va încerca să-și dea seama câți dintre cei opt concurenți cântă și câți sunt afoni în show-ul "Falsez pentru tine". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Antonia în timpul emisiunii "Falsez pentru tine"
Antonia în timpul emisiunii "Falsez pentru tine" │ FOTO: PRO TV

Ajutată de Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, artista va trebui să-i deosebească pe concurenții din singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie. La finalul emisiunii, indiferent de deciziile pe care le va lua pe parcurs, Antonia va trebui să cânte în duet cu acel concurent despre care ea crede că are voce.

Antonia va primi o propunere ce o va pune în dificultate:

Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, îi va explica de la început regulile jocului, în stilul caracteristic:

"Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Prima rundă se numește <<Rămâi tablou>> pentru că publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut".

Eliminarea unui concurent va încinge spiritele:

Prima eliminare a unui concurent îl va face pe acesta să-i spună invitatei:

"Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-i dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!"

Ce o va face pe Antonia să-i spună lui Gojira: "Te omor!" ce concurenți îi vor oferi indicii care o vor pune în încurcătură și o vor face să ia decizii greșite, dar și dacă la final va trebui să cânte împreună cu o super voce sau cu un afon, aflăm sâmbătă, într-o nouă ediție "Falsez pentru tine."

Care sunt regulile emisiunii "Falsez pentru tine" și cine au fost invitații anteriori?

În fiecare ediție, un artist cunoscut din muzica românească trebuie să analizeze opt concurenți aflați pe scenă. El trebuie să ghicească dacă aceștia au voce sau falsează, însă, înainte ca ei să înceapă să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce. Dacă invitatul a ales bine, la final va face un duet cu concurentul ales. Dacă nu a ales bine vom avea un moment comic, o reprezentaţie a afonului şi artistului în duet.

În primul episod, ce a avut loc pe 18 iulie, invitatul special a fost Damian Drăghici. La cea de-a doua ediție, publicul a putut vedea cum Mihai Mărgineanu a dat cu scaunul de pământ când a realizat ce voce avea concurentul pe care l-a eliminat. Următoarele două episoade ale emisiunii i-au avut ca invitați pe Loredana Groza și Fuego.

Concerte & turnee

"Românii au talent" ajunge la sezonul 15; Află cine va fi în juriu

Au început filmările pentru cel de-al 15-lea sezon "Românii au talent". Smiley și Pavel Bartoș surprind pentru încă o ediție emoțiile concurenților din culise, PRO TV anunțând și componența juriului.

Publicat

pe

Smiley și Pavel Bartoș
Smiley și Pavel Bartoș │ FOTO: PRO TV

Timp de 14 sezoane, emisiunea "Românii au talent" a schimbat viețile a mii de oameni talentați, oferindu-le șansa de a apărea în fața întregii țări pentru a-și demonstra aptitudinile. Cea mai mare scenă din România este pregătită acum să primească noi concurenți, ce vor da totul pentru a obține marele premiu și titlul de cel mai talentat român.

Cine sunt jurații sezonului 15 "Românii au talent"

Dornici să fie martorii unor momente de neuitat în noul sezon, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete revin la masa juriului și sunt determinați să descopere cele mai neașteptate talente. În acest an, așteptările lor sunt la cel mai înalt nivel, iar concurenții trebuie să vină pregătiți să cucerească scena, publicul și să îi impresioneze pe cei patru, în speranța de a obține "DA-urile" care îi califică în etapa următoare.

Ce spun prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt și ei pregătiți și entuziasmați: "Românii au talent" ajunge la sezonul 15.

"Am ajuns la sezonul 15! Nu-mi vine să cred! Chiar că va fi de poveste! Ca de obicei, Românii au talent mă va surprinde. E un show uimitor, n-ai ce-i face, așa s-a născut el! Mă bucur că este așa. Abia aștept să fiu, din nou, cu Smiley, să fim surprinși de poporul talentat în sezonul 15", a declarat Pavel Bartoș.

"Eu pot spune clar, răspicat, asumat, verificat în mulți ani, după nenumărate "Bă, ești nebun?!" și 15 sezoane: românii au talent non-stop, inepuizabil, mereu suprinzător. Dacă cineva mai are vreun dubiu că talentele României sunt cu fiecare an altele, mai fresh, mai variante, mai spectaculoase, îl invit să fie alături de noi în noul sezon „Românii au talent”.

Vă spun doar că va fi de poveste și mai ales de povestit. Ne întâlnim în jurul butonului auriu pe care îl apăs împreună cu Pavel și în numele telespectatorilor!", a afirmat Smiley.

Noul sezon "Românii au Talent" #15depoveste pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize. Filmările au început.

Citește în continuare

Trending