Urmărește-ne în Social Media

Emisiuni radio-tv

Antonia este invitata unui nou episod "Falsez pentru tine"

Mâine seară, Antonia va încerca să-și dea seama câți dintre cei opt concurenți cântă și câți sunt afoni în show-ul "Falsez pentru tine". Găsești mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Antonia în timpul emisiunii "Falsez pentru tine"
Antonia în timpul emisiunii "Falsez pentru tine" │ FOTO: PRO TV

Ajutată de Anna Lesko, Monica Anghel, Gojira și Răzvan Fodor, artista va trebui să-i deosebească pe concurenții din singura competiție muzicală unde vocea nu e obligatorie. La finalul emisiunii, indiferent de deciziile pe care le va lua pe parcurs, Antonia va trebui să cânte în duet cu acel concurent despre care ea crede că are voce.

Antonia va primi o propunere ce o va pune în dificultate:

Mihai Bobonete, prezentatorul emisiunii, îi va explica de la început regulile jocului, în stilul caracteristic:

"Emisiunea aceasta e în felul următor: stăm noi doi, așa, și mai vorbim, mai vedem care-i treaba. Prima rundă se numește <<Rămâi tablou>> pentru că publicul va rămâne tablou la un sărut care va trebui să dureze, între noi doi, mai mult de un minut".

Eliminarea unui concurent va încinge spiritele:

Prima eliminare a unui concurent îl va face pe acesta să-i spună invitatei:

"Îmi pare rău că am fost eliminat pentru că mă gândeam ca la final să-i dovedesc Antoniei că-s mai bun decât Alex Velea!"

Ce o va face pe Antonia să-i spună lui Gojira: "Te omor!" ce concurenți îi vor oferi indicii care o vor pune în încurcătură și o vor face să ia decizii greșite, dar și dacă la final va trebui să cânte împreună cu o super voce sau cu un afon, aflăm sâmbătă, într-o nouă ediție "Falsez pentru tine."

Care sunt regulile emisiunii "Falsez pentru tine" și cine au fost invitații anteriori?

În fiecare ediție, un artist cunoscut din muzica românească trebuie să analizeze opt concurenți aflați pe scenă. El trebuie să ghicească dacă aceștia au voce sau falsează, însă, înainte ca ei să înceapă să cânte. În fiecare rundă, invitatul elimină concurenții despre care crede că nu au voce. Dacă invitatul a ales bine, la final va face un duet cu concurentul ales. Dacă nu a ales bine vom avea un moment comic, o reprezentaţie a afonului şi artistului în duet.

În primul episod, ce a avut loc pe 18 iulie, invitatul special a fost Damian Drăghici. La cea de-a doua ediție, publicul a putut vedea cum Mihai Mărgineanu a dat cu scaunul de pământ când a realizat ce voce avea concurentul pe care l-a eliminat. Următoarele două episoade ale emisiunii i-au avut ca invitați pe Loredana Groza și Fuego.

Emisiuni radio-tv

Anna Lesko i-a "frământat" și hipnotizat pe jurații de la iUmor - VIDEO

Anna Lesko a bifat o apariție plină de senzualitate pe scena de la iUmor. Cântăreața a încercat să îl ispitească pe Mihai Bendeac. Te invităm să urmărești momentul.

Publicat

pe

Anna Lesko la iUmor
Anna Lesko la iUmor │ FOTO: Antena 1

Îmbrăcată într-o rochie strălucitoare, ce îi lăsa la vedere abdomenul lucrat, și frământând senzual un aluat, Anna Lesko a creat un moment ce va rămâne multă vreme în mintea juraților, în special a lui Mihai Bendeac. Prezența cântăreței fusese, oricum, o doleanță pe care producătorii emisiunii i-au făcut-o actorului. Acesta declarase în repetate rânduri că își dorește să o vadă pe Lesko față în față.

De la dorință la realitate a fost doar un pas, dar Mihai Bendeac s-a pierdut complet când a avut-o în fața ochilor pe Anna. Reacția lui a fost savuros comentată de colegii din platoul emisiunii.

"Bună seara! Lungă a fost așteptarea. Doamne, Mihai...Of...M-am tot gândit și m-am tot gândit când am să vin la iUmor. Mi-am propus să fac glume. M-am uitat, între timp, în oglindă și m-am gândit la Mihai Bendeac. Mă gândeam la Mihai și în tot acel răstimp realizam ceva. Nu are rost să dau tot materialul acela bun, ăla prețios pentru că oricum nu poate fi atent în condițiile în care e foarte, foarte îngrijorat de saliva care i se scurge pe cămașă", a început Anna, invitata încercând, apoi, să îl atragă în jocul său pe Bendeac.

Juratul a rămas siderat la vorbele Annei și la felul în care se exprima. Spre deosebire de Bendeac, Cheloo și Delia au rămas cu capul pe umeri și au "jurizat" întemeiat momentul.

"Anna Lesko la iUmor: dramă, senzualitate, încărcătură emoțională. Diva frământă cocă, diva miaună, diva zâmbește, diva atrage", a comentat Cheloo.

Rapperul a încercat să îl convingă pe Mihai să intre în jocul Annei, să dea curs inițiativei pe care cântăreața a propus-o. La fel și Delia. Cu toate acestea, Mihai a rămas stăpân pe situație.

"El nu a cunoscut tiparul ăsta până acum. Pentru el, a fost șocant. Ce nu cunoști, te sperie. Femeia asta știe ce înseamnă să fii femeie cu adevărat. Lui nu-i plac femeile care știu ce înseamnă să fii femeie. Lui îi plac femeile extrem de vulnerabile, de neștiutoare, de neajutorate", a fost de părere Delia.

După numeroase vorbe dulci, Anna Lesko și-a terminat numărul și s-a dus lângă Mihai, dar juratul iUmor s-a ridicat de pe scaun și a ieșit din platou. Acesta a mărturisit:

"Frate, sunt extraordinar de timid. Nimeni nu mă crede că sunt fabulos de timid. Nu suport momentele în care toată lumea dă imbold femeii să fie stăpână pe situație. Eu cred că un bărbat care lasă o secundă controlul din mână nu e bărbat. Nu suport ca o femeie să aibă controlul. Nu există în istorie o femeie care să fie atrasă de un bărbat pe care cel puțin o secundă l-a controlat".

VIDEO: Anna Lesko la iUmor:

Citește în continuare

Lifestyle

Rapperul DOC a fost invitat la podcastul "Aproximativ Discuţii" cu DJ Gojira - VIDEO

După Delia, Dan Bittman, Sişu, Alex Velea, acum a venit la podcastul lui DJ Gojira de la Happy Fish şi Vlad Munteanu, aka DOC. În cadrul celor 2 ore de "Aproximativ Discuţii" s-a vorbit despre substanţe interzise, materialism, CTC şi cariera de crupier a lui DOC. Podcastul se savurează în articol.

Publicat

pe

Podcast Aproximativ Discutii DJ Gojira DOC Vlad Munteanu
Podcast Aproximativ Discutii DJ Gojira DOC Vlad Munteanu │ FOTO: Happy Fish www.youtube.com

DOC a lansat la final de martie 2021 un album numit "XL MixTape", care include 18 piese noi, nici una mai lungă de 4 minute. Proiectul este unul deschis spre remixare, Facem Records (casa de discuri înfiinţată de C.T.C.), postând bucăţile de acapella de pe mixtape pe un site şi oferindu-le fanilor spre remixare. Cele mai bune vor fi premiate. De pe acest album s-a desprins şi single-ul "Linii", care a primit un videoclip, un soi de time lapse frenetic, cu "furnicuţe" în fundal şi un DOC cu flow roarte rapid.

Ajuns la 40 de ani, rapperul a vorbit mult despre paternitate şi liniştea pe care o simte la podcastul lui DJ Gojira, "Aproximativ Discuţii". A povestit despre substanţele încercate, de la cocaină la marijuana şi am aflat că sesiunea sa impecabilă de la Urbanist a fost sub influenţa "cox-ului". Gazda podcastului a remarcat în multiple rânduri şi că rapperul este acum mai "fercheş" şi metrosexual, acesta recunoscând că are mai mare grijă de el de când e tată. Am auzit şi poveşti fascinante din cariera de crupier a lui Vlad, inclusiv despre un kurd, care a pierdut 1.5 milioane de euro într-o seară la cazino.

S-a vorbit şi despre diss-ul şi beef-ul cu Paraziţii, care aparent a fost eliminat, DOC având acum o relaţie bună cu Ombladon spre exemplu. Poate cea mai interesantă informaţie desprinsă din podcast a fost faptul că DOC şi Smiley au din nou o piesă împreună, după mega hitul "Pierdut Buletin". Aceasta va debuta în 2021, dar nu se ştie exact când. Apropo de "Pierdut Buletin", DOC a fost cumva traumatizat de râurile de hate primite odată cu lansarea acelei piese, care l-a făcut să fie perceput de fani ca "sellout" şi aderent la mainstream, cumva ieşit din underground.

Am aflat pe final de podcast şi că o reunire a C.T.C. e oricând posibilă, cu Vlad Dobrescu şi Deliric mereu gata să se alăture, dar asta doar din 2022. Deliric e prea ocupat cu businessul conform lui DOC, iar Vlad Dobrescu are propriile proiecte.

Următorii invitaţi aşteptaţi la podcastul lui DJ Gojira de pe Happy Fish sunt Uzzi de la BUG Mafia, dar şi trapperul Amuly.

Citește în continuare

Tehnologie

Feli a fost invitată la podcastul "DA BRAVO!" cu Mihai Bobonete - VIDEO

Peisajul podcasturilor româneşti a crescut enorm în ultimul an, artişti, comedianţi, actori alegând acest mediu pentru a ţine legătura cu fanii. Mihai Bobonete are un podcast numit "DA BRAVO!", ajuns la episodul 8, în care invitată specială a fost Felicia Donose, cunoscută sub numele de scenă Feli. Puteţi urmări podcastul în articol.

Publicat

pe

Podcast Mihai Bobonete Feli Da Bravo episodul 8
Podcast Mihai Bobonete Feli Da Bravo episodul 8 │ FOTO: Mihai Bobonete

Acest podcast vine după episoade în care Mihai Bobonete i-a avut invitaţi pe Răzvan Fodor, Sorin Bontea, Răzvan Exarhu sau Cătălin Bordea. Feli are totuşi onoarea de a fi participa la cel mai lung podcast de până acum al simpaticului comediant (o oră şi 20 minute). Cei doi au discutat despre o sumedenie de subiecte, de la muzică, la filmele XXX preferate, iar la un moment dat gazda a avut o improvizaţie de stand up fantastică despre momentul când Iisus a înviat şi a revenit printre apostoli. Feli ne-a spus cum se desfăşoară interacţiunile sale cu fanii via social media, dar şi cum şi-a cunoscut soţul şi cum a evoluat relaţia lor.

Spre final Bobonete a sunat-o pe Teo Trandafir, o bună prietenă a sa, dar şi o persoană admirată de Feli. La un pahar de vin cei doi au discutat despre viaţa în pandemie, dar şi foarte mult despre zodia gemenilor, în care se află ambii participanţi la podcast. Au fost şi discuţii serioase, despre depresie, dar şi exerciţii de imaginaţie, precum "ce le-ai spune extratereştrilor dacă ar dori să ne extermine şi ai avea 2 minute să îi convingi să ne cruţe?". Feli i-a şi cântat actorului din "Las Fierbinţi", inclusiv o improvizaţie haioasă în care punea "cu chiloţi" sau "fără chiloţi" după fiecare vers.

Un alt exerciţiu de imaginaţie a fost cel în care Mihai Bobonete a invitat-o pe Feli să îşi imagineze cum s-ar lupta cu o armată de copii de 5 ani. Vă invit să vizionaţi întreg podcastul mai jos, iar cele mai savuroase momente sunt cele în care lui Feli îi dau lacrimile de râs:

Feli a lansat în aprilie 2021 piesa "Iub", itnr-un duet emoţionant cu Emilian. În februarie artista a lansat piesa "Bade, tu eşti pui de drac", a noua şi penultima filă din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste. Tânăra încheiase anul 2020 cu single-ul "Vântul Bate", o piesă de dragoste pentru alesul sau. Track-ul a fost compus de artistă, împreună cu Florin Boka, Lucian Nagy, Șerban Cazan și Emilian Nechifor

Pe Mihai Bobonete l-am văzut invita la noua emisiune online a lui Smiley, "8, 8 şi ceva, FIX". Îl vedeţi şi pe PRO TV în serialul "Las Fierbinţi" şi emisiunea "Pe bune?".

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< iun. 2021 >>
lmmjvsd
31 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 1 2 3 4

Trending