Urmărește-ne în Social Media

Albume noi

Amy Lee (Evanescence) explică mesajul noului album "The Bitter Truth": "Sunt îngrijorată în privința minciunilor care ni se vând"

Amy Lee a dezvăluit în cadrul unui interviu ce a dorit să transmită publicului prin titlul albumului "The Bitter Truth" și, implicit, a conținutului său. Odată cu noile piese, vocalista Evanescence a intrat și în subiecte politice.

Publicat

pe

Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012
Amy Lee la clape, Concert Evanescene in Bucuresti la Rock the City 2012

Cel de-al 9-lea material de studio al trupei Evanescence, "The Bitter Truth", va aduce în atenția publicului o serie de tematici arzătoare. Pentru prima oară, Amy Lee a vorbit deschis despre probleme întâmpinate la nivel politic, mărturisind într-un interviu pentru Loudwire Nights că a ezitat puțin înainte de a intra în aceste subiecte.

Amy Lee: "Se duce o luptă pentru democrație acum, iar libertatea, în esența ei, este foarte importantă pentru mine"

"Am avut emoții să intru în subiectele actuale în mod public, pentru că știu că nu voi putea să răspund la toate întrebările.

Dacă cineva o să înceapă să mă întrebe despre toate problemele cu care ne confruntăm, o să o zbârcesc. În fiecare oră auzi de câte o chestie la care reacția e: <<Nu-mi vine să cred că se întâmplă asta>> - încerc să țin pasul, dar totul e o nebunie totală acum. De fapt, peste tot în lume se întâmplă câte ceva important.

Se duce o luptă pentru democrație acum, iar libertatea, în esența ei, este foarte importantă pentru mine, așa că sunt îngrijorată în privința asta și în privința minciunilor care ni se vând.

Albumul nostru se numește "The Bitter Truth" din mai multe motive. Pur și simplu vreau adevărul, vreau să mi se spună adevărul. Vreau să pot să iau decizii știind că liderul țării îmi spune adevărul, și nu simt că se întâmplă asta prea des, așa că lupt pentru adevăr, asta e ceea ce susțin."

Întrebată direct dacă e deschisă în legătură cu opțiunile ei politice, Amy Lee nu s-a ferit să anunțe că o să voteze cu Joe Biden.

"O să votez cu Biden - o să votez pentru schimbare. Ce se întâmplă acum nu e real. Vorbesc în numele meu și nu mă voi cenzura în privința asta. Cred cu adevărat că avem nevoie de lideri și avem nevoie de schimbare, susțin asta cu tărie."

Data lansării noului album nu a fost încă stabilită, Amy Lee lucrând încă la compoziții și versuri. Potrivit vocalistei, înregistrările au început anul trecut și sunt încă în plină desfășurare, așa încât ar fi prematur să programeze lansarea materialului. Fanii se pot bucura însă de single-ul recent lansat, "Use My Voice", pentru care a colaborat cu Lzzy Hale, Taylor Momsen, Sharon den Adel şi Lindsey Stirling.

Comentează

Trending