Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Alexandru Andrieș revine pe scenă, în septembrie va susține un concert în aer liber

Alexandru Andrieș se întâlnește cu publicul spectator la început de toamnă, în aer liber. Concertul va avea loc în București, numărul biletelor este limitat.

Publicat

pe

Alexandru Andrieș
Alexandru Andrieș

Pe 12 septembrie, Alexandru Andrieș va cânta pe scena teatrului de vară "Mihai Eminescu" din București. Muzicianul va susține spectacolul "Andrieș în aer liber", revenind pe scenă după o pauză concertistică destul de mare.

Alexandru Andrieș îi va avea alături de el pe scenă pe: Berti Barbera, Călin Grigoriu, Maria Ioana Mintulescu, Sorin Romanescu. Pentru a respecta legea în vigoare, numărul biletelor este limitat la 500.

Prețuri bilete la concertul lui Alexandru Andrieș:

  • Biletele pot fi achiziționate la prețul de 80 de lei, 130 de lei (include CD semnat "Greu de pensionat") sau 230 de lei (include vinil semnat ''Andries iese la pensie''). Pentru mai multe detalii accesați Agenda InfoMusic.

Alexandru Andrieș este, fără discuție, unul dintre cei mai creativi artiști ai ultimilor 35 de ani, lansând peste 80 de materiale discografice și susținând peste 3,000 de concerte. Muzician, arhitect, poet, artist plastic, simbol al unei generații și mentor al următoarelor generații, Alexandru Andrieș este un artist unic, iar întâlnirile cu el devin evenimente de neuitat.

Alexandru Andrieș: "Dacă aţi fi vorbit acum 30 de ani cu oricine mă cunoştea (...) n-aţi fi putut bănui că aveam să devin o persoană cunoscută"

"M-am născut în Braşov pe vremea cînd oraşul se numea Stalin, iar data exactă, în caz că vă interesează, este 13 octombrie 1954. Bineînţeles că dacă aţi fi vorbit acum 30 de ani cu oricine mă cunoştea, inclusiv mama, tata, sora, bunica, bunicul, mătuşa, tanti Lica, unchiul Mitică, străbunica şi prietenele ei din vecini, n-aţi fi putut bănui că aveam să devin o persoană cunoscută, cineva bun să dea interviuri, să apară la televizor (rar, aşa-i, dar totuşi!), să-şi dea cu părerea de una, de alta. Aţi fi aflat în schimb că sînt mofturos, că le mănînc sufletul cu încăpăţînarea mea absolut inexplicabilă (..."la noi în familie, nimeni"...), că doar cu cleştele scoţi vorbele din gura mea, şi doar noaptea las din mînă creionul ăla nenorocit cu care-am zmîngălit oricum tot ce se putea zmîngăli prin casă, ba chiar şi prin vecini...

Ce bine că acum 30 de ani nu se interesa nimeni de mine, nu-i aşa ?", povestește Alexandru Andrieș în cartea "Aşteptînd-o pe Maria".

Comentează

Trending