Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele ne recomandă o carte: "O să vă facă sufletul să urle"

Adele face rar recomandări, iar atunci când se întâmplă, mesajul ei este foarte articulat. Încântată de o carte recent citită, artista le-a povestit fanilor despre efectul pe care l-a avut asupra sa, lansându-le provocarea de a pune în practică ceea ce autoarea le propune cititorilor săi: "încetați să le mai faceți pe plac altora, începeți să trăiți".

Publicat

pe

Adele
Adele

Adele a mărturisit că și-a schimbat perspectiva asupra vieții grație unei cărți citite recent. "Untamed", bestseller-ul autoarei americane Glennon Doyle, și-a pus amprenta atât de puternic asupra artistei, încât aceasta a declarat pe Instagram că "simte că tocmai a intrat pentru prima oară în corpul ei". Cu ajutorul acestei cărți, Adele a învățat să-și ofere o libertate pe care nu știa că o poate avea.

Adele: "Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate"

"Dacă sunteți pregătiți - această carte o să vă zguduie creierul și o să vă facă sufletul să urle. Sunt atât de pregătită pentru a fi eu cu adevărat după ce am citit această carte! Este ca și cum aș fi intrat în corpul meu pentru prima dată. Uau! Oricine are oricât de puțină voință de a renunța la ce-l constrânge și a de a se accepta cu adevărat, împreună cu orice fel de dorință de a se ține de viața sa dragă - Faceți asta. Citiți-o. Trăiți-o. Puneți-o în practică. Suntem foarte mulți! Dar suntem meniți să fim mulți!... <<O viață bună este o viață grea!>> Citiți această carte și să aveți la îndemână un marker pentru a vă lua notițe, deoarece veți dori să vă întoarceți la cartea asta, credeți-mă! Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate !! Cine știa că propria noastră eliberare îi eliberează pe cei din jurul nostru? Pentru că eu una nu am știut !! Eu credeam că suntem meniți să fim stresați și descurajați, confuzi și dezinteresați ca un personaj Disney! Ești cu adevărat extraordinară, Glennon"

Adele ne recomandă cartea scriitoarei Glennon Doyle

Cartea de memorii "Untamed" a fost lansată anul acesta, în luna martie. A debutat pe prima poziție în topul bestseller-urilor de non-ficțiune al reputatei publicații The New York Times, staționând pe această poziție vreme de 7 săptămâni.

PUBLICITATE
Comentează

Clipul zilei

Urmărește-o pe fiica lui Courtney Cox (Monica din "Friends") cântând o piesă de la Adele - VIDEO

Courtney Cox a publicat un clip înduioșător cu fiica ei de 17 ani, Coco. Fană a muzicii lui Adele, adolescenta interpretează unul dintre primele hituri ale artistei britanice, Courtney acompaniind-o la pian.

Publicat

pe

Courtney Cox și fiica sa cântând ”Chasing Pavemets”
Courtney Cox și fiica sa cântând ”Chasing Pavemets” │ FOTO: Captură YouTube

Courtney Cox are o relație foarte strânsă cu fiica ei, Coco, publicând adeseori poze sau scurte clipuri cu ea pe Instagram. Într-un video recent publicat, aceasta împărtășește publicului un scurt moment muzical de familie.

Monica, așa cum a rămas în amintirea fanilor "Friends", susține linia melodică a piesei "Chasing Pavements" de la pian, în vreme ce Coco interprează partitura, deloc ușoară, pentru voce. Duetul mamă-fiică este înduioșător, Courtney fiind vizibil mândră de aptitudinile vocale pe care Coco le afișează cu atâta naturalețe.

"Iubesc vocea lui Coco", a scris actrița pe pagina sa de Instagram, clipul primind 395 de mii de aprecieri.

VIDEO: Courtney Cox (Monica din "Friends") și fiica ei, Coco, cântă "Chasing Pavements" de la Adele

Anul acesta, Courtney Cox s-a reîntâlnit cu foștii ei colegi din serialul "Friends". Episodul special "Friends: The Reunion" a trecut în revistă cele mai emoționante și memorabile momente din cadrul show-ului. Alături de Monica, Chandler, Ross, Phoebe, Rachel și Joey au fost o listă lungă de invitați speciali, precum Cara Delevingne, pe care o vedem și în trailer, Kit Harington, aka John Snow, Reese Witherspoon, Lady Gaga, BTS, Justin Bieber, Cindy Crawford și David Beckham. Vor reveni pe platou și Maggie Wheeler, respectiv Janice, iubita lui Chandler în serial, dar și Tom Selleck, respectiv Richard, iubitul Monicăi.

Popularul serial "Friends" a cuprins 10 sezoane, fiind difuzat în perioada 1994 - 2004, dar și ulterior, show-ul fiind preluat în ultimii ani de Comedy Central, Netflix, și, cel mai recent, de HBO. Această producţie i-a propulsat la statutul de staruri hollywoodiene pe Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry şi David Schwimmer. Spre finalul filmărilor, actorii erau plătiţi cu un milion de dolari pe episod.

Citește în continuare

Trending