Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Adele ne recomandă o carte: "O să vă facă sufletul să urle"

Adele face rar recomandări, iar atunci când se întâmplă, mesajul ei este foarte articulat. Încântată de o carte recent citită, artista le-a povestit fanilor despre efectul pe care l-a avut asupra sa, lansându-le provocarea de a pune în practică ceea ce autoarea le propune cititorilor săi: "încetați să le mai faceți pe plac altora, începeți să trăiți".
Adele

Adele

Adele a mărturisit că și-a schimbat perspectiva asupra vieții grație unei cărți citite recent. "Untamed", bestseller-ul autoarei americane Glennon Doyle, și-a pus amprenta atât de puternic asupra artistei, încât aceasta a declarat pe Instagram că "simte că tocmai a intrat pentru prima oară în corpul ei". Cu ajutorul acestei cărți, Adele a învățat să-și ofere o libertate pe care nu știa că o poate avea.

Adele: "Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate"

"Dacă sunteți pregătiți - această carte o să vă zguduie creierul și o să vă facă sufletul să urle. Sunt atât de pregătită pentru a fi eu cu adevărat după ce am citit această carte! Este ca și cum aș fi intrat în corpul meu pentru prima dată. Uau! Oricine are oricât de puțină voință de a renunța la ce-l constrânge și a de a se accepta cu adevărat, împreună cu orice fel de dorință de a se ține de viața sa dragă - Faceți asta. Citiți-o. Trăiți-o. Puneți-o în practică. Suntem foarte mulți! Dar suntem meniți să fim mulți!... <<O viață bună este o viață grea!>> Citiți această carte și să aveți la îndemână un marker pentru a vă lua notițe, deoarece veți dori să vă întoarceți la cartea asta, credeți-mă! Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate !! Cine știa că propria noastră eliberare îi eliberează pe cei din jurul nostru? Pentru că eu una nu am știut !! Eu credeam că suntem meniți să fim stresați și descurajați, confuzi și dezinteresați ca un personaj Disney! Ești cu adevărat extraordinară, Glennon"

Adele ne recomandă cartea scriitoarei Glennon Doyle

Cartea de memorii "Untamed" a fost lansată anul acesta, în luna martie. A debutat pe prima poziție în topul bestseller-urilor de non-ficțiune al reputatei publicații The New York Times, staționând pe această poziție vreme de 7 săptămâni.

Citește mai multe despre Adele
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Wuhan, orașul în care a apărut coronavirusul, a găzduit un festival la care au participat mii de oameni

Parcul acvatic din Wuhan a găzduit weekendul trecut un festival de muzică electronică în cadrul căruia au participat mulți oameni....

Închide