Urmărește-ne în Social Media

Lifestyle

Adele ne recomandă o carte: "O să vă facă sufletul să urle"

Adele face rar recomandări, iar atunci când se întâmplă, mesajul ei este foarte articulat. Încântată de o carte recent citită, artista le-a povestit fanilor despre efectul pe care l-a avut asupra sa, lansându-le provocarea de a pune în practică ceea ce autoarea le propune cititorilor săi: "încetați să le mai faceți pe plac altora, începeți să trăiți".

Publicat

pe

Adele
Adele

Adele a mărturisit că și-a schimbat perspectiva asupra vieții grație unei cărți citite recent. "Untamed", bestseller-ul autoarei americane Glennon Doyle, și-a pus amprenta atât de puternic asupra artistei, încât aceasta a declarat pe Instagram că "simte că tocmai a intrat pentru prima oară în corpul ei". Cu ajutorul acestei cărți, Adele a învățat să-și ofere o libertate pe care nu știa că o poate avea.

Adele: "Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate"

"Dacă sunteți pregătiți - această carte o să vă zguduie creierul și o să vă facă sufletul să urle. Sunt atât de pregătită pentru a fi eu cu adevărat după ce am citit această carte! Este ca și cum aș fi intrat în corpul meu pentru prima dată. Uau! Oricine are oricât de puțină voință de a renunța la ce-l constrânge și a de a se accepta cu adevărat, împreună cu orice fel de dorință de a se ține de viața sa dragă - Faceți asta. Citiți-o. Trăiți-o. Puneți-o în practică. Suntem foarte mulți! Dar suntem meniți să fim mulți!... <<O viață bună este o viață grea!>> Citiți această carte și să aveți la îndemână un marker pentru a vă lua notițe, deoarece veți dori să vă întoarceți la cartea asta, credeți-mă! Niciodată nu am știut că numai eu sunt responsabilă pentru propria mea bucurie, fericire și libertate !! Cine știa că propria noastră eliberare îi eliberează pe cei din jurul nostru? Pentru că eu una nu am știut !! Eu credeam că suntem meniți să fim stresați și descurajați, confuzi și dezinteresați ca un personaj Disney! Ești cu adevărat extraordinară, Glennon"

Adele ne recomandă cartea scriitoarei Glennon Doyle

Cartea de memorii "Untamed" a fost lansată anul acesta, în luna martie. A debutat pe prima poziție în topul bestseller-urilor de non-ficțiune al reputatei publicații The New York Times, staționând pe această poziție vreme de 7 săptămâni.

Comentează

Lifestyle

Ce costume de Halloween au purtat vedetele - FOTO

Celebritățile iubesc Halloween-ul, iar acest lucru se vede mai ales prin costumele pe care aleg să le poarte. De la omagiile aduse filmelor clasice și momentelor de referință din cultura pop la personaje din desene animate, vedetele au profitat la maximum de sărbătoarea de Halloween de anul acesta.

Publicat

pe

Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera
Adele / Ed Sheeran / Christina Aguilera │ FOTO: YouTube

Ieri, 31 octombrie, a avut loc sărbătoarea de Halloween. Însă, iubitorii acestei tradiții au dat startul petrecerii încă din weekend. Decoruri înfricoșătoare, dovleci sculptați, dulciuri cu aromă de toamnă și costume memorabile au fost doar câteva dintre elementele ce au invadat internetul.

Vedetele nu s-au lăsat mai prejos. Muzicieni, actori și celebrități din showbiz s-au îmbrăcat în personaje care mai de care mai interesante. Au realizat ședințe foto și și-au delectat fanii cu cele mai inedite ipostaze.

Costumele de Halloween ale vedetelor din România:

Loredana - Vampir

MIRA - Corpse Bride

Nicole Cherry - Wonder Woman

https://www.instagram.com/p/Cy-u7OlI1Qu

Dorian Popa - Thing din Familia Addams

Andreea Bănică - Călugăriță

Mario Fresh și Alexia Eram - Super Mario și Prințesa Peach

Costumele de Halloween ale vedetelor din străinătate:

Christina Aguilera - Cher

Adele - Morticia Addams

Ed Sheeran - Chucky

Demi Lovato - Albă ca Zăpada

Foo Fighter - personajele din Vrăjitorul din Oz

Ozzy și Sharon Osbourne - Kanye West și Bianca Censori

Mariah Carey - Jessica Rabbit

Machine Gun Kelly - The Bride din "Kill Bill"

Justin și Hailey Bieber - Bamm Bamm Rubble și Pebbles Flintstone

Zayn - Voldemort

Paris Hilton - Britney Spears

Lizzo - Tina Turner

Halsey - Sirenă

Citește în continuare

Trending