Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Mauricio Desole și Natalia Lopez la "Românii au talent" 2021Mauricio Desole și Natalia Lopez au creat o poveste pe scena de la "Românii au talent" Alessandro Dănescu la "Românii au talent" 2021"Ne-ai lovit! Nu ne așteptam la așa ceva", i-a spus Andi Moisescu unui concurent la "Românii au talent" - VIDEO Stand-Up RevolutionStand-up Revolution, emisiunea cu Teo, Vio, Costel și Dan Badea în juriu, e prezentată de Ilona Brezoianu și Șerban Copoț VUNK cu Ioana Ignat - Ultimul anuntVUNK și Ioana Ignat - Ultimul anunț Jordan Rudess de la Dream Theater este speaker la Mastering the Music Business 2021 Jennifer LopezJennifer Lopez a fost lăudată de Ben Affleck și Mark Anthony

A murit un actor din Seinfeld; avea 81 de ani

Reni Santoni, actorul care l-a interpretat pe Poppie în câteva episoade emblematice din serialul "Seinfeld", a murit la vârsta de 81 de ani. Află mai multe detalii în articol.
Reni Santoni în

Reni Santoni în "Seinfeld" (captură ecran)

Potrivit The Hollywood Reporter, Santoni a murit sâmbătă (1 august) într-un centru de îngrijire din Los Angeles, după ani de probleme de sănătate, inclusiv cancer.

"Reni Santoni a murit ieri dimineață. Era bolnav de ceva timp. Cei dintre voi care l-ați cunoscut, știți cât de amuzant a fost, ce actor și interpret grozav era. Era genial! L-am iubit foarte mult și îmi va fi dor de el. Un alt mare om a dispărut" a scris producătoarea Tracy Newman pe Facebook.

După o serie de roluri de mărunte, actorul originar din New York a obținut primul său rol important în 1967, în filmul autobiografic al lui Carl Reiner, "Enter Laughing". Patru ani mai târziu, el l-a interpretat pe Chico González, partenerul lui Clint Eastwood, în "Dirty Harry".

Printre alte apariții pe ecran se numără șeful de închisoare Ramon Herrera în "Bad Boys" (1983) și detectivul Tony Gonzales în "Cobra" (1986). A mai jucat în "The Brady Bunch", "Private Parts" sau "Doctor Dolittle".

Reni Santoni și rolul său episodic din Seinfeld

Santoni a fost Poppie în serialul "Seinfeld", pe care l-a jucat în câteva episoade pe parcursul a patru ani și pentru care va fi, probabil, cel mai bine amintit. Poppie era proprietarul unei pizzerii. Pe parcursul episoadelor, aflăm că Poppie a plecat din Italia după ce mama sa a fost răpită de comuniști. Nu obișnuia să își spele mâinile și avea probleme și asupra controlului vezicii urinare. În episodul "The Couch" (1994),  canapeaua lui Jerry Seinfeld are de suferit din această cauză... Într-un alt episod, Poppie și Kramer pun împreună la cale un plan de afacere cu pizza.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Ce a făcut Lars Ulrich în carantină

Lars Ulrich a povestit în cadrul Lolla2020 cum și-a petrecut perioada de carantină. Toboșarul Metallica a stat acasă, alături de...

Închide