Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump

Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm"

Trupa Vama revine pe scena de la Arenele Romane după luni bune de absență, cauzate de pandemie. Pe 29 iulie, Tudor Chirilă și colegii săi vor susține un concert în aer liber, ce se va desfășura în acord cu toate regulile de distanțare socială.

VAMA în concertul About Us de la Arenele Romane pe 21 septembrie 2018 (foto: Alexandru Drăgoi / InfoMusic.ro)

După Absolvirus Party, eveniment online dedicat tinerilor din ani terminali, care au fost privați de petrecerile de absolvire, Vama revine pe scenă pentru primul concert cu public al formației de la debutul pandemiei. Show-ul va avea loc la Arenele Romane, pe 29 iulie, Tudor mărturisind că lui și colegilor săi le-a fost dor de public.

Tudor Chirilă: "Hai să ne reunim. Avem toți nevoie de asta"

"Pandemia asta ne-a arătat cât de mult iubim să fim pe scenă. Am fost privați practic de ultimul "timp" al motorului numit muzică. Am funcționat cu hâcuri. Pentru că finalitatea oricărui demers muzical e să te urci pe scenă în fața oamenilor și să le cânți cântecele tale. Valoarea schimbului de energie dintre artist și public e mult mai ușor de apreciat după toată perioada asta în care am fost izolați. Mă rog, tot ce am scris până acum s-ar putea sintetiza simplu: ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm și uite că am reușit să programăm primul nostru concert după izolare :) Așa că, hai să ne reunim. Avem toți nevoie de asta :)"

Accesul la concertul de pe 29 iulie se va face începând cu ora 20:00, pe 5 culoare. Publicul este rugat să păstreze distanța în momentul accesului și normele sanitare în vigoare. Rândurile de scaune sunt puse în locație la distanță de 2 metri.

Publicul este rugat să vină cu mască de protecție de acasă. Accesul fără mască de protecție este interzis.

Bilete la concertul VAMA de pe 29 iulie

Au fost puse în vânzare doar 500 de bilete. Acestea au prețuri cuprinse între 109 și 149 lei în perioada earlybird (primele 50 de bilete), 129 și 169 de lei în presale și 150 și 200 de lei la acces.

La prețul tuturor biletelor se adaugă comisionul de procesare bilete de 4% + TVA.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Tudor ChirilaVama
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate

Mikkey Dee, toboșarul trupei Scorpions, a confirmat recent că a avut coronavirus. Muzicianul clarifică și o serie de zvonuri pe...

Închide