Urmărește-ne în Social Media

Concerte & turnee

Un oraș din Germania găzduiește concerte într-o piscină

Orașul Entringen, din statul Baden-Württemberg, a transformat un bazin de înot într-un spațiu pentru concerte. Piscina municipală, care a fost închisă de la izbucnirea coronavirusului, are acum un alt scop. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Publicul ARTmania Festival 2019
Publicul ARTmania Festival 2019 │ FOTO: Focus Events

Autoritățile din Entringen au transformat piscina goală a orașului într-o spațiu special amenajat pentru concerte. Locul este perfect datorită acusticii foarte bune. Piscina se află în aer liber, iar noua idee poartă numele de "Kult (ur) -Bad 2020" (n.r. "Cultură în piscină 2020").

Primul concert a avut loc pe 19 iulie, și a fost susținut de violoncelistul Bayreuth Jürgen Gerlinger. Acesta a interpretat o serie de partituri compuse de Bach, în timp ce se afla la o adâncime de patru metri. Evenimentele viitoare din seria "Kult (ur) -Bad 2020" includ o noapte de comedie și jazz pe 2 august, un recital de chitară pe 9 august și un concert "Latinos Classicos" pe 16 august.

https://twitter.com/GermanKaKtus/status/1285564348044279811

Fanii sunt sfătuiți să aducă pături pentru a se așeza (nu sunt permise scaune), precum și articole de acoperit capul, pentru a se proteja de soare. Bineînțeles, purtarea măștii este obligatorie.

Piscina din Entringen este cea mai recentă soluție atipică pentru găzduirea unui eveniment. Anterior, iubitorii de concerte au putut participa la show-uri drive-in, bike-in, de pe balcoane și peluze speciale amenajate, pe lângă evenimentele virtuale transmise în casele lor.

Trending