Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Whitney HoustonUn videoclip Whitney Houston a depășit pragul de un miliard de vizualizări pe YouTube GenesisGenesis a început repetițiile pentru turneul de reunire din 2021 - FOTO Adele la SNLCum s-a descurcat Adele la SNL, în calitate de gazdă și comediant - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al șaptelea episod X Factor 2020 - captură ecranA șaptea rundă de audiții de la X Factor 2020 a prezentat noi concurenți cu voci remarcabile Vulpoiul pe scena Masked SingerCosti Ioniță a fost Vulpoiul de la Masked Singer Iulian Canaf în audițiile de la X Factor 2020Iulian Canaf a impresionat din nou cu o interpretare blues, de data aceasta la X Factor 2020

Un oraș din Germania găzduiește concerte într-o piscină

Orașul Entringen, din statul Baden-Württemberg, a transformat un bazin de înot într-un spațiu pentru concerte. Piscina municipală, care a fost închisă de la izbucnirea coronavirusului, are acum un alt scop. Mai multe detalii în articol.
Publicul ARTmania Festival 2019

Publicul ARTmania Festival 2019 │ FOTO: Focus Events

Autoritățile din Entringen au transformat piscina goală a orașului într-o spațiu special amenajat pentru concerte. Locul este perfect datorită acusticii foarte bune. Piscina se află în aer liber, iar noua idee poartă numele de "Kult (ur) -Bad 2020" (n.r. "Cultură în piscină 2020").

Primul concert a avut loc pe 19 iulie, și a fost susținut de violoncelistul Bayreuth Jürgen Gerlinger. Acesta a interpretat o serie de partituri compuse de Bach, în timp ce se afla la o adâncime de patru metri. Evenimentele viitoare din seria "Kult (ur) -Bad 2020" includ o noapte de comedie și jazz pe 2 august, un recital de chitară pe 9 august și un concert "Latinos Classicos" pe 16 august.

https://twitter.com/GermanKaKtus/status/1285564348044279811

Fanii sunt sfătuiți să aducă pături pentru a se așeza (nu sunt permise scaune), precum și articole de acoperit capul, pentru a se proteja de soare. Bineînțeles, purtarea măștii este obligatorie.

Piscina din Entringen este cea mai recentă soluție atipică pentru găzduirea unui eveniment. Anterior, iubitorii de concerte au putut participa la show-uri drive-in, bike-in, de pe balcoane și peluze speciale amenajate, pe lângă evenimentele virtuale transmise în casele lor.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant va lansa 3 piese nemaiauzite până acum pe viitoarea colecţie "Digging Deep: Subterranea"

Legendarul solist Led Zeppelin, Robert Plant a anunţat o nouă colecţie de hituri extrase din discografia sa solo. Colecţia include...

Închide