Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Un oraș din Germania găzduiește concerte într-o piscină

Orașul Entringen, din statul Baden-Württemberg, a transformat un bazin de înot într-un spațiu pentru concerte. Piscina municipală, care a fost închisă de la izbucnirea coronavirusului, are acum un alt scop. Mai multe detalii în articol.
Publicul ARTmania Festival 2019

Publicul ARTmania Festival 2019 (foto: Focus Events)

Autoritățile din Entringen au transformat piscina goală a orașului într-o spațiu special amenajat pentru concerte. Locul este perfect datorită acusticii foarte bune. Piscina se află în aer liber, iar noua idee poartă numele de "Kult (ur) -Bad 2020" (n.r. "Cultură în piscină 2020").

Primul concert a avut loc pe 19 iulie, și a fost susținut de violoncelistul Bayreuth Jürgen Gerlinger. Acesta a interpretat o serie de partituri compuse de Bach, în timp ce se afla la o adâncime de patru metri. Evenimentele viitoare din seria "Kult (ur) -Bad 2020" includ o noapte de comedie și jazz pe 2 august, un recital de chitară pe 9 august și un concert "Latinos Classicos" pe 16 august.

Fanii sunt sfătuiți să aducă pături pentru a se așeza (nu sunt permise scaune), precum și articole de acoperit capul, pentru a se proteja de soare. Bineînțeles, purtarea măștii este obligatorie.

Piscina din Entringen este cea mai recentă soluție atipică pentru găzduirea unui eveniment. Anterior, iubitorii de concerte au putut participa la show-uri drive-in, bike-in, de pe balcoane și peluze speciale amenajate, pe lângă evenimentele virtuale transmise în casele lor.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Robert Plant va lansa 3 piese nemaiauzite până acum pe viitoarea colecţie "Digging Deep: Subterranea"

Legendarul solist Led Zeppelin, Robert Plant a anunţat o nouă colecţie de hituri extrase din discografia sa solo. Colecţia include...

Închide