Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 AMI - Nicole Scherzinger la "Te cunosc de undeva"AMI a marcat o nouă victorie la "Te cunosc de undeva" cu piesa lui Nicole Scherzinger Concurentele lui Ștefan Bănică în bootcamp-ul X Factor 2020X Factor 2020: Concurentele care l-au convins pe Ștefan Bănică că merită să treacă de bootcamp Juriul X Factor 2020Echipa lui Ștefan Bănică a urcat pe scena celui de-al doilea episod de bootcamp FuegoPe 1 Decembrie, Fuego încălzește inimile românilor: concertul său aniversar de la Sala Palatului se difuzează la TV Cornel Ilie și Lidia Buble la Radio ZuCine cântă la Marea Unire Zu 2020 - Lista completă a artiștilor Cornel IlieMarea Unire ZU din 2020 aduce "toți artiștii" pe o scenă, la Antena 1, în cadrul a două spectacole, pe 30 noiembrie și 1 decembrie - VIDEO TEASER

Tony Iommi a dat-o afară pe Madonna de la repetițiile cu Black Sabbath

În 1985, când Black Sabbath s-a reunit pentru concertul de la Live Aid, Tony Iommi a dat afară de la repetiții două fete ce se strecuraseră în culise. A aflat ulterior că una dintre ele era Madonna, momentul "penibil" fiind rememorat de chitarist cu prilejul unui interviu acordat de curând.

Tony Iommi

Se împlinesc 35 de ani de la legendarul Live Aid, în cadrul căruia Black Sabbath a concertat în formula reunită: Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler și Bill Ward. Cu prilejul acestei aniversări, Toni Iommi a povestit într-un interviu pentru SiriusXM o întâmplare destul de hazlie, dar care atunci a fost "penibilă", potrivit chitaristului.

Înainte de marele show, Tony, Ozzy, Geezer și Bill au avut parte de o sesiune de repetiții. Lăsând la o parte cât de neobișnuit a fost să urce din nou pe scenă, după multă vreme în care nu mai cântaseră împreună, la repetiții au avut parte de niște musafiri nepoftiți.

Tony Iommi: "Am văzut două fete care s-au trecurat în cameră"

"A fost un mic dezastru (repetiția), dacă e să fiu sincer. Aveau o cameră rezervată pentru noi, pentru a repeta. Am început să repetăm și apoi să vorbim despre vremurile de demult, așa că mare parte a repetiției am stat de vorbă.

Iar cât am repetat cu adevărat, a fost o sesiune privată, și acum e rușinos să spun asta, dar am văzut două fete care s-au trecurat în cameră. Și i-am spus atunci unuia dintre tehnicieni: <<Uite, sunt oameni care intră, mai bine le-ai spune să plece, asta e o repetiție privată>>.

Respectivul se duce și le spune să plece și aflu apoi că una dintre fete era Madonna. Așa că e un pic penibil. Dar oricum, am terminat repetiția și apoi ne-am întors la hotel."

Concertul Black Sabbath din cadrul Live Aid a avut loc în mijlocul unei zile toride, un moment nu tocmai potrivit pentru un show live.

"Nu ne așteptam să intrăm pe scenă atât de devreme, dar desigur că așa s-a întâmplat. Și nu prea m-am simțit extraordinar și probabil că nici unul dintre noi.

Am stat la bar o veșnicie alături de Judas Priest, pentru că nu ne mai văzuserăm de secole și am vorbit cu toții despre vremurile de altă dată, pentru că suntem cu toții din același oraș."

VIDEO: Black Sabbath la Live Aid

Citește mai multe despre Black SabbathTony Iommi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO

Fanii "Star Wars"/ "Războiul Stelelor" for putea urmări pe HBO GO toate filmele din îndrăgita serie SF. Vara aceasta vor...

Închide