Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Tony Iommi a dat-o afară pe Madonna de la repetițiile cu Black Sabbath

În 1985, când Black Sabbath s-a reunit pentru concertul de la Live Aid, Tony Iommi a dat afară de la repetiții două fete ce se strecuraseră în culise. A aflat ulterior că una dintre ele era Madonna, momentul "penibil" fiind rememorat de chitarist cu prilejul unui interviu acordat de curând.

Tony Iommi

Se împlinesc 35 de ani de la legendarul Live Aid, în cadrul căruia Black Sabbath a concertat în formula reunită: Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler și Bill Ward. Cu prilejul acestei aniversări, Toni Iommi a povestit într-un interviu pentru SiriusXM o întâmplare destul de hazlie, dar care atunci a fost "penibilă", potrivit chitaristului.

Înainte de marele show, Tony, Ozzy, Geezer și Bill au avut parte de o sesiune de repetiții. Lăsând la o parte cât de neobișnuit a fost să urce din nou pe scenă, după multă vreme în care nu mai cântaseră împreună, la repetiții au avut parte de niște musafiri nepoftiți.

Tony Iommi: "Am văzut două fete care s-au trecurat în cameră"

"A fost un mic dezastru (repetiția), dacă e să fiu sincer. Aveau o cameră rezervată pentru noi, pentru a repeta. Am început să repetăm și apoi să vorbim despre vremurile de demult, așa că mare parte a repetiției am stat de vorbă.

Iar cât am repetat cu adevărat, a fost o sesiune privată, și acum e rușinos să spun asta, dar am văzut două fete care s-au trecurat în cameră. Și i-am spus atunci unuia dintre tehnicieni: <<Uite, sunt oameni care intră, mai bine le-ai spune să plece, asta e o repetiție privată>>.

Respectivul se duce și le spune să plece și aflu apoi că una dintre fete era Madonna. Așa că e un pic penibil. Dar oricum, am terminat repetiția și apoi ne-am întors la hotel."

Concertul Black Sabbath din cadrul Live Aid a avut loc în mijlocul unei zile toride, un moment nu tocmai potrivit pentru un show live.

"Nu ne așteptam să intrăm pe scenă atât de devreme, dar desigur că așa s-a întâmplat. Și nu prea m-am simțit extraordinar și probabil că nici unul dintre noi.

Am stat la bar o veșnicie alături de Judas Priest, pentru că nu ne mai văzuserăm de secole și am vorbit cu toții despre vremurile de altă dată, pentru că suntem cu toții din același oraș."

VIDEO: Black Sabbath la Live Aid

Citește mai multe despre Black SabbathTony Iommi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO

Fanii "Star Wars"/ "Războiul Stelelor" for putea urmări pe HBO GO toate filmele din îndrăgita serie SF. Vara aceasta vor...

Închide