Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Tony Iommi a dat-o afară pe Madonna de la repetițiile cu Black Sabbath

În 1985, când Black Sabbath s-a reunit pentru concertul de la Live Aid, Tony Iommi a dat afară de la repetiții două fete ce se strecuraseră în culise. A aflat ulterior că una dintre ele era Madonna, momentul "penibil" fiind rememorat de chitarist cu prilejul unui interviu acordat de curând.

Tony Iommi

Se împlinesc 35 de ani de la legendarul Live Aid, în cadrul căruia Black Sabbath a concertat în formula reunită: Tony Iommi, Ozzy Osbourne, Geezer Butler și Bill Ward. Cu prilejul acestei aniversări, Toni Iommi a povestit într-un interviu pentru SiriusXM o întâmplare destul de hazlie, dar care atunci a fost "penibilă", potrivit chitaristului.

Înainte de marele show, Tony, Ozzy, Geezer și Bill au avut parte de o sesiune de repetiții. Lăsând la o parte cât de neobișnuit a fost să urce din nou pe scenă, după multă vreme în care nu mai cântaseră împreună, la repetiții au avut parte de niște musafiri nepoftiți.

Tony Iommi: "Am văzut două fete care s-au trecurat în cameră"

"A fost un mic dezastru (repetiția), dacă e să fiu sincer. Aveau o cameră rezervată pentru noi, pentru a repeta. Am început să repetăm și apoi să vorbim despre vremurile de demult, așa că mare parte a repetiției am stat de vorbă.

Iar cât am repetat cu adevărat, a fost o sesiune privată, și acum e rușinos să spun asta, dar am văzut două fete care s-au trecurat în cameră. Și i-am spus atunci unuia dintre tehnicieni: <<Uite, sunt oameni care intră, mai bine le-ai spune să plece, asta e o repetiție privată>>.

Respectivul se duce și le spune să plece și aflu apoi că una dintre fete era Madonna. Așa că e un pic penibil. Dar oricum, am terminat repetiția și apoi ne-am întors la hotel."

Concertul Black Sabbath din cadrul Live Aid a avut loc în mijlocul unei zile toride, un moment nu tocmai potrivit pentru un show live.

"Nu ne așteptam să intrăm pe scenă atât de devreme, dar desigur că așa s-a întâmplat. Și nu prea m-am simțit extraordinar și probabil că nici unul dintre noi.

Am stat la bar o veșnicie alături de Judas Priest, pentru că nu ne mai văzuserăm de secole și am vorbit cu toții despre vremurile de altă dată, pentru că suntem cu toții din același oraș."

VIDEO: Black Sabbath la Live Aid

Citește mai multe despre Black SabbathTony Iommi
Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Toate filmele din seria Star Wars devin disponibile pe HBO GO

Fanii "Star Wars"/ "Războiul Stelelor" for putea urmări pe HBO GO toate filmele din îndrăgita serie SF. Vara aceasta vor...

Închide