Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu iUmor sezonul 10iUmor revine la Antena 1 cu cel de-al 10-lea sezon Juriul ”Te Cunosc de undeva”, sezonul 16"Te Cunosc de Undeva!" revine pe 6 februarie, "sezonul 16 se anunţă unul de senzaţie", potrivit Andreei Bălan Roxen și DJ Maxx la filmările videoclipului "Parte din tine"Roxen și DJ Project lansează videoclipul "Parte din tine", în care artista joacă rolul muzei Noel Gallagher's High Flying Birds It's a Beautiful WorldUn nou album Oasis e în lucru. Noel Gallagher îl înregistrează fără Liam Juriu "Românii au talent" 2021"Românii au talent" promite un show la dublu; emisiunea revine cu 2 ediții pe săptămână Britney Spears în trailer-ul noului documentar realizat de The New York TimesBritney Spears și controlul exercitat de tatăl artistei asupra vieții sale au devenit subiectul unui documentar - TRAILER

Taylor Swift va lansa pe 24 iulie un nou album, "Folklore", înregistrat în izolare

Taylor Swift le face o surpriză fanilor şi anunţă că peste 24 de ore va lansa un album nou, intitulat "Folklore". La mai puţin de un an de la debutul lui "Lover" vine un material discografic înregistrat în izolare, al optulea din cariera artistei. Avem detalii despre noul disc în articol.
Teaser Taylor Swift Folklore

Teaser Taylor Swift Folklore │ FOTO: Taylor Swift

"Folklore", noul album semnat Taylor Swift vine la miezul nopţii pe 24 iulie. Artista de 30 de ani a compus toate cele 16 piese în izolare şi a turnat în acest proiect toate fricile sale, visele şi gândurile, dar şi stările de spirit. În general fanii lui Taylor s-au obişnuit să primească teasere cu luni bune înainte de lansare, iar unii norocoşi pot asculta track-urile mai devreme. În acest caz indiciile au apărut doar pe 23 iulie şi atât.

Artista a postat 9 fotografii separate pe Instagram care împreună compun o imagine mozaic a sa, izolată în pădure. Ulterior a venit şi dezvăluirea noului proiect. Odată cu lansarea noului album va sosi şi primul single şi primul videoclip, cel pentru track-ul "Cardigan". Filmările au avut loc în prezenţa unui inspector medical, toată lumea a purtat măşti şi s-a păstrat distanţa socială. Taylor şi-a făcut singură machiajul şi coafura, dar şi styling-ul pentru a evita expunerea.

Taylor Swift a trecut prin câteva metamorfoze până acum în cariera sa de aproape 14 ani. A pornit la drum cu un pop înţesat de influenţe country, ajungând un megastar pop, dar fără a cădea în capcană bubblegum pop şi a vanităţii. A avut şi câteva beef-uri cu alţi artişti şi chiar cu fostul său producător şi cu casa de discuri, dar le-a lăsat în urmă. Albumul "Lover" din 2019 ne prezenta o Swift mai calmă şi mai matură, aproape de vârsta de 30 de ani.

Acum o descoperim pe muziciană în contextul unui vârtej de emoţii manifestate în singurătatea izolării. Iată tracklist-ul lui "Folklore":

 1. "The 1"
 2. "Cardigan"
 3. "The Last Great American Dynasty"
 4. "Exile" (featuring Bon Iver)
 5. "My Tears Ricochet"
 6. "Mirrorball"
 7. "Seven"
 8. "August"
 9. "This îs Me Trying"
 10. "Illicit Affairs"
 11. "Invisible Strâng"
 12. "Mad Woman"
 13. "Epiphany"
 14. "Betty"
 15. "Peace"
 16. "Hoax"
 17. "The Lakes" (Bonus Track)

Pe noul LP vom găsi colaborări cu Justin Vernon de la Bon Iver, dar şi cu Aaron Dessner de la The National şi cu Jack Antonoff. Albumul a fost masterizat de Laura Sisk şi Jon Low şi mixat de Şerban Ghenea şi Low. Taylor a lansat în acest an un documentar pe Netflix şi a luat o poziţie politică contra lui Trump.

Citește mai multe despre Taylor Swift
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Senatorii americani au introdus o lege pentru a ajuta spațiile de concerte în timpul pandemiei

Este posibil să existe speranță pentru spațiile de concerte care se luptă să se mențină pe linia de plutire în...

Închide