Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Miley Cyrus - Live from Whisky a Go GoVIDEO: Miley Cyrus a cântat piese The Cure și The Cranberries la #SOSFest Alexandra Sîrghi în audițiile de la X Factor 2020Alexandra Sîrghi a adus emoția pe scena de la X Factor 2020 - VIDEO East European Comic ConEast European Comic Con se reprogramează în iunie 2021 - DETALII BILETE Adele - Send My Love (To Your New Lover)Adele va fi gazda următorului episod Saturday Night Live (SNL) Tavi Clonda deghizat în Madonna la "Te cunosc de undeva!" pe 17 octombrie 2020Deghizat în Madonna, Tavi Clonda marchează a doua victorie la "Te cunosc de undeva!" - VIDEO Alexandra Stan la Masked Singer RomâniaIepurele a părăsit Masked Singer România; află cine se afla sub mască

Spotify a lansat abonamentul Premium Duo pentru cupluri; Iată cât costă

Spotify a lansat un nou abonament, de această dată unul destinat cuplurilor. Se numeşte Spotify Premium Duo şi este disponibil inclusiv în România. Este varianta intermediară dintre abonamentul Spotify Clasic de 5 euro şi cel Spotify Family, care a intrat în România în mai. Cât costă şi ce noutăţi aduce aflaţi în articol.
Spotify

Spotify

Până acum dacă doreai să îţi faci abonament Spotify apelai la abonamentul clasic Premium de 5 euro pe lună sau mergeai pe varianta Spotify Premium Family, de 8 euro pe lună. Acel abonament pentru familii şi grupuri punea la dispoziţie 6 conturi Premium. Acum există şi varianta Spotify Premium Duo pentru cupluri, prieteni, fraţi şi alte permutări umane. Costă 6.5 euro pe lună, deci clar mai puţin decât două conturi Premium separate, care ar fi 10 euro.

Odată ce un utilizator îşi face contul Premium poate alege şi opţiunea Premium Duo şi poate invita şi partenerul să adere la acest cont printr-un click. Ambii utilizatori au beneficiile unui cont Premium, adică scapă de reclame, au playback offline şi playback on demand. Există şi o noutate, Duo Mix, un playlist special gândit pentru cupluri sau duo-ul de persoane care împarte abonamentul. Va fi actualizat cu muzică pe care AI-ul sau curatorii o consideră ideală pentru cei doi abonaţi care o savurează simultan.

Reţineţi că fiecare îşi va putea păstra preferinţele opţiunile şi playslisturile separate. Spotify a lansat abonamentul în 55 de ţări, inclusiv România. Un studiu realizat de gigantul de streaming a arătat că 73% dintre cupluri ascultă muzică împreună ca o modalitate de a evoca amintiri plăcute. 63% afirmă că ascultă muzică împreună ca o modalitate de a crea o identitate sau a crea momente memorabile. Cine nu a încercat un abonament Premium până acum are prima lună gratuită.

Un aspect interesant de reţinut: cei doi trebuie să aibă aceeaşi adresă pentru a fi eligibili pentru Premium Duo. În mai Spotify scăpa şi de limita enervantă de 10.000 de melodii din librăria proprie şi tot în mai promitea că le permite angajaţilor să lucreze de acasă până în 2021. Va fi interesant de văzut cum evoluează compania, atunci când va da drumul secţiunii Spotify Video cu podcastul lui Joe Rogan ca vârf de lance, la toamnă.

Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
În 2020, concertele Street Delivery se mută în grădini, în curți interioare și pe acoperișuri

Street Delivery - evenimentul manifest, neîntrerupt din 2006 - se întâmplă și în 2020 sub forma unui puzzle de proiecte...

Închide