Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 "Grijile s-au dus", ne spun Holograf și K-Gula - VIDEO TEASER Concurenții care au trecut de cel de-al treilea episod X Factor 2020 - captură ecranX Factor România 2020: Află ce voci au cucerit jurații în cea de-a treia ediție a emisiunii Naomi Hedman la X Factor România 2020 - captură ecranNaomi Hedman a fost "pantera" care i-a blocat cu frumusețea sa pe jurații X Factor 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival

Robert Plant va lansa 3 piese nemaiauzite până acum pe viitoarea colecţie "Digging Deep: Subterranea"

Legendarul solist Led Zeppelin, Robert Plant a anunţat o nouă colecţie de hituri extrase din discografia sa solo. Colecţia include 2 CD-uri şi poartă numele de "Digging Deep: Subterranea" şi vine cu o veste bună pentru fani: pe acest release se vor regăsi 3 piese nemaiauzite până acum. Avem detalii în articol.
Coperta compilatie Robert Plant Digging Deep Subterranea

Coperta compilatie Robert Plant Digging Deep Subterranea

"Digging Deep: Subterranea" este o incursiune în cariera solo a lui Robert Plant, pornind de la LP-ul "Pictures At Eleven" din 1982 şi până în ziua de azi. Cele 3 noi track-uri sunt unele lansate în exclusivitate şi nemaiauzite până acum de către fani. Noua compilaţie va sosi pe 2 octombrie sub formă a unei colecţii de 2 CD-uri, ce includ un total de 30 de piese. Acoperă 4 decenii de carieră şi se pot precomanda de aici. În ultimele două decenii Robert Plant a experimentat diferite abordări muzicale, iar pe albumul din 2017 "Carry Fire" de exemplu, include o mostră serioasă de world music.

Plant nu e străin de arta modernă a podcasting-ului, apărând pe "Digging Deep With Robert Plant", un podcast foarte popular, ajuns la sezonul 2 pe final de 2019. Tot atunci apărea un box set ediţie limitată cu 16 single-uri A Sides şi raritaţi B-sides acoperind 3 decenii. Toate piesele au fost remasterizate şi puse pe vinil.

Tracklist-ul noii colecţii din 2020:

01. Rainbow
02. Hurting Kind
03. Shine It All Around
04. Ship Of Fools
05. Nothing Takes The Place Of You (piesă nouă)
06. Darkness, Darkness
07. Heaven Knows
08. În The Mood
09. Charlie Patton Highway (Turn It Up - Part 1) (piesă nouă)
10. New World
11. Like I've Never Been Gone
12. I Believe
13. Dance With You Tonight
14. Satan Your Kingdom Must Come Down
15. Great Spirit (acoustic)

CD2

01. Angel Dance
02. Takamba
03. Anniversary
04. Wreckless Love
05. White Clean & Neat
06. Silver Rider
07. Fat Lip
08. 29 Palms
09. Last Time I Saw Her
10. Embrace Another Fall
11. Too Much Alike (feat. Patty Griffin) (piesă nouă)
12. Big Log
13. Falling În Love Again
14. Memory Song (Hello Hello)
15. Promised Land

Asemenea multor altor muzicieni, Robert Plant avea în plan în acest an un turneu american, începând din mai, alături de trupă sa nouă Saving Grace. Totul a fost amânat pentru 2021 din cauza pandemiei. Acel grup îi are în componenţă pe Suzi Dian (voce), Oli Jefferson (percuţie), Tony Kelsey (mandolina, bariton şi chitară acustică), Robert Plant (voce) şi Matt Worley (banjo, chitara bariton şi chitară acustică). Trupa a debutat la început de 2019 cu o serie de concerte surpriză în Anglia, Wales şi Irlanda.

Robert Plant este activ din 1965, fiind solistul trupei Led Zeppelin până în anul 1980. Ulterior aveau să urmeze câteva colaborări cu Jimmy Page, ţinând viu spiritul legendarului grup.

Citește mai multe despre Led ZeppelinRobert Plant
Alex Stănescu este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Concertul Vița de Vie "În Corzi" poate fi urmărit online începând cu 5 august

Concertul simfonic "În Corzi", pe care trupa Vița de Vie l-a susținut la Awake Festival în 2018, va deveni disponibil...

Închide