Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Sebastian Bach - Poza pentru Kicking & ScreamingMuzicienii îl numesc pe CEO-ul Spotify "un idiot lacom" Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia" Neil Young live în Ziggodome Amsterdam, 2019Neil Young îl dă în judecată pe Donald Trump Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Deep Purple nu are de gând să iasă prea curând la pensie Adrian Despot: "Vița de Vie - În corzi e cea mai bună producție a unui concert live în România"

Robert De Niro spune că va intra în faliment din cauza coronavirusului

Pandemia de coronavirus afectează și averile marilor staruri de la Hollywood. În ultimele luni, Robert De Niro a pierdut milioane de dolari pentru că pandemia a închis temporar hotelurile Nobu și Greenwich, un lanț de restaurante și o cabană de lux, actorul fiind unul dintre acționarii acestora. Mai multe detalii în articol.
Robert De Niro în

Robert De Niro în "The Irishman" (2019) (foto: IMDb)

De Niro și-a dezvăluit pierderile financiare în fața instanței în care, fosta sa soție, Grace Hightower, a spus că actorul i-a redus în mod nedrept indemnizația lunară de la 100.000 de dolari la 50.000 de dolari, relatează publicația Page Six.

Cazul de divorț a avut loc pe Skype, unde De Niro a fost nevoit să explice de ce i-a redus din indemnizație. Potrivit lui Caroline Krauss, avocata sa, De Niro este obligat să-i plătească lui Hightower un milion de dolari pe an doar dacă el câștigă 15 milioane de dolari sau mai mult. Dacă câștigă mai puțin de atât, atunci plățile sale pot fi reduse pentru a se potrivi veniturilor sale. Acesta din urmă este scenariul în care se află De Niro. Nu numai că hotelul Nobu a pierdut 3 milioane de dolari în aprilie și apoi 1,87 milioane de dolari în mai, dar actorul a trebuit să plătească investitorilor 500.000 de dolari - bani pe care a trebuit să îi împrumute de la partenerii de afaceri.

Cu industria de divertisment afectată din cauza anulării filmelor și închiderii cinematografelor, sursa de venit a lui De Niro este, cu siguranță, afectată de pandemie. "Oklahoma", o nouă producție în distribuția căreia se găsește și De Niro, și-a anulat filmările pentru a respecta măsurile de siguranță. Între timp, cea mai mare parte a veniturilor de la "The Irishman" a fost deja plătită, De Niro primind "doar 2,5 milioane de dolari în 2020 și 2021".

"Contabilii și managerul de afaceri [ai lui De Niro] spun că în cel mai bun caz, dacă totul începe să intre pe făgașul normal, domnul De Niro va fi norocos să câștige 7,5 milioane de dolari anul acesta. Acești oameni, în ciuda câștigurilor ridicate, cheltuie întotdeauna mai mult decât câștigă, așa că acest bărbat în vârstă de 76 de ani nu s-ar putea pensiona nici dacă ar vrea, pentru că nu își poate permite să țină pasul cu stilul său de viață", a adăugat avocata Caroline Krauss.

În cele din urmă,  Matthew Cooper, judecător al Curții Supreme din Manhattan a emis o hotărâre temporară care afirmă că De Niro ar trebui să păstreze limita indemnizației la 50.000 de dolari pe lună, dar trebuie să plătească 75.000 de dolari suplimentari, astfel încât Grace Hightower să poată "găsi o casă de vară" pentru cei doi copiii ai lor, în timp ce De Niro și ceilalți copii rămân să locuiască în complexul actorului din New York.

Hightower și De Niro s-au căsătorit în 1997. În 1998, la 42 de ani, Grace a născut primul copil al cuplului. În 1999, De Niro a intentat divorțul, iar în 2001 a dat-o în judecată pe fosta soție pentru a obține custodia fiului lor. Cu toate acestea, cei doi au rezolvat conflictele, iar până în 2004 divorțul a fost abandonat și cei doi și-au reînnoit jurămintele. În 2011, cuplul a avut al doilea copil, prin intermediul unui mame surogat. Cuplul s-a separat în noiembrie 2018.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Kelly Preston, soția lui John Travolta, a pierdut lupta cu cancerul; actrița avea 57 de ani

Kelly Preston a murit pe 12 iulie, după o luptă de doi ani de zile cu cancerul de sân. Actrița...

Închide