Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Anya Taylor-Joy în trailerul "The Queen's Gambit""The Queen's Gambit" stabilește un record pe Netflix, devenind cea mai vizionată serie Costel la iUmorCostel a vorbit la iUmor despre karma, bormașini și porumbei - VIDEO Concurenții care au trecut de cel de-al 13-lea episod X Factor 2020Audițiile de la X Factor 2020 au ajuns la final; citește rezumatul ultimei runde Eden Loren în audițiile de la X Factor 2020Eden Loren, italianul care a cântat de mai multe ori cu Laura Bretan, i-a cucerit pe jurații de la X Factor 2020 Romică Țociu și Adriana Trandafir la "Te cunosc de undeva"Adriana Trandafir și Romică Țociu au câștigat cu "Diamonds are forever" la Te cunosc de undeva Inna și Antonia în Dance Queen's HouseInna anunță un nou album, ce ar putea include o colaborare cu Antonia - VIDEO

Noi episoade din seria "Beavis and Butt-Head" vor fi difuzate pe Comedy Central

"Beavis and Butt-Head", serialul de animație difuzat de MTV în anii '90, revine la TV. Noi episoade vor fi difuzate de Comedy Central, temele abordate urmând a fi ancorate în actualitate.
Beavis and Butt-Head

Beavis and Butt-Head

"Beavis and Butt-Head", îndrăgitul sitcom de animație de la MTV, este readus la viață la 23 de ani de la difuzarea ultimului sezon. Mike Judge, creatorul acestei serii de satiră, a semnat un contract cu Comedy Central, urmând să creeze noi spin-off-uri și episoade speciale.

"Suntem încântați să lucrăm din nou cu Mike Judge și cu echipa grozavă de la 3 Arts, în vreme ce dublăm conținutul de animație pentru adulți la Comedy Central. "Beavis and Butt-Head" au fost o voce definitorie a unei generații și de abia așteptăm să vedem noile episoade, ce-i va purta pe protagoniști în apele perfide ale unei lumi aflate la ani distanță de realitățile lor", a declarat Chris McCarthy, șeful grupului de divertisment și tineret al ViacomCBS.

Revenirea seriei "Beavis and Butt-Head" nu se putea întâmpla într-un moment mai potrivit, Mike Judge însuși declarând că "părea a fi timpul să ne prostim din nou".

În noua serie, Beavis și Butt-Head vor intra "într-o nouă lume Gen Z" cu teme reprezentative atât pentru vechii fani, cât și pentru noile generații.

Comedy Central difuzează în prezent și alte animații pentru adulți, precum producțiile longevive "Family Guy" și "South Park", dar și spin-off-uri ale unor seriale din anii '90, precum "Jodie", o continuare a seriei "Daria".

Animația "Beavis and Butt-Head" a fost difuzată de MTV între 1993 și 1997. În perioada difuzării, serialul a primit review-uri favorabile, în special pentru comentariile satirice și adesea incomode despre societate. Show-ul a fost întrerupt după 8 sezoane și 252 de episoade.

The End Of The World - Beavis And Butthead | MTV

Raluca Chirilă este Editor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Street Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile

Street Delivery 2020 va aduce publicului bucureștean o nouă serie de concerte. Acestea se vor desfășura offline, dar vor putea...

Închide