Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Tudor Chirilă - E și treaba meaTudor Chirilă îndeamnă tinerii să voteze: "Viitorul este mult mai aproape decât ți se pare acum" - VIDEO Paul McCartneyFiul lui John Lennon l-a intervievat pe Paul McCartney pentru prima oară Magia Untold și Neversea ajunge la Timișoara, va fi creat un nou festival Smiley joacă rolul principal în filmul "Odată pentru totdeauna" Chitariști veniți la Sibiu Guitar Meeting 2020Peste 300 de chitariști au cântat la Sibiu Guitar Meeting 2020 - VIDEO Shakira și Jennifer Lopez la Super Bowl 2020 (Screenshot)Emmy 2020: Show-ul de la Super Bowl, pe lista câștigătorilor

Netflix finanțează cel mai scump film de pe platformă - "The Gray Man", un thriller de spionaj

Ryan Gosling se pregătește să se lupte cu Chris Evans într-un nou thriller, produs de scriitorii și regizorii "Avengers: Endgame". Intitulat "The Gray Man", filmul se bazează pe o serie de best-seller-uri scrise de Mark Greaney.
Ryan Gosling în

Ryan Gosling în "La La Land" (captură ecran)

După ce a atins un număr record de abonați  - 10 milioane (de la începutul pandemiei până în prezent), Netflix se pregătește de o nouă realizare. Cel mai ambițios lungmetraj de până acum, "The Gray Man" beneficiază de un buget de 200 de milioane de dolari.

Filmul va fi regizat de frații Joe și Anthony Russo. Aceștia s-au implicat în realizarea mai multor filme de succes, marca Marvel Studios. "The Gray Man" este produs de noua companie a celor doi regizori, AGBO, împreună cu Mike Larocca, Joe Roth și Jeff Kirschenbaum. Conform Deadline, filmarea va începe, cel mai probabil, în ianuarie 2021 în Los Angeles.

Noua producție se concentrează asupra fostului agent CIA, Court Gentry, a.k.a. "The Gray Man"(Gosling) care este urmărit de un fost coleg de muncă, Lloyd Hansen (Evans).

"Ideea este să creăm o franciză și să construim un univers întreg, cu Ryan în centrul acestora. Cu toții ne-am angajat în realizarea primului film, și ar fi minunat dacă ar conduce la un al doilea film. Este vorba despre maeștri asasini. Personajul lui Gosling este trădat de CIA, iar personajul lui Evans trebuie să-l prindă. Avem o excelentă relație profesională cu Netflix [...]. Credem că Netflix este locul perfect pentru acest film", a comentat Joe Russo.

De când romanul lui Greaney a ajuns pe rafturile librăriilor în urmă cu aproximativ 10 ani, actori precum Brad Pitt și Charlize Theron fuseseră luați în considerare pentru diverse adaptări cinematografice, care, dintr-un motiv sau altul, nu au ajuns niciodată la bun sfârșit. Se pare că frații Russo nu vor avea această problemă, luând în considerare suportul semnificativ (financiar și de expunere) de la Netflix.

În altă ordine de idei, Ryan Gosling se pregătește să îl interpreteze pe Wolfman într-o nouă versiune produsă de Universal Studios. Acest proiect va fi regizat de Leigh Whannell ("Invisible Man") și produs de Jason Blum. În ceea ce îl privește pe Chris Evans, acesta a felicitat recent un băiețel care și-a salvat sora din colții unui câine.

Alina Ghimus este redactor la InfoMusic.ro.
Citește și alte articole ale autorului.
CLOSE
CLOSE
Citește articolul precedent:
Puya a concertat într-un club din Mamaia, ulterior amendat

Puya a susținut în weekend un concert într-un club din Mamaia, la eveniment nerespectându-se regulile de distanțare socială și nici...

Închide